- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz bitpork #197943 üzenetére
1-2 méterre csökkenti? Nálam a keyless alig egy méterről megy. Ha nagyobb ívben kerülöm hátulról az autót (pl hogy kivegyem a gyereket), bezár. A gombos nyitás zárás klasszikus 20 méterről is.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz szekera #197950 üzenetére
"még nem vezetett automatát"
Akkor talán itt az ideje, hogy legaláb kipróbáljon egyet. Soha többet nem fog akarni kézi váltóst és gondolni sem fog rá, hogy vajon milye nsebességben vagyok. A HSD ebből a szepontból szerintem csemege , mert külön nagyon finom az egész. Van A Ford C-Maxból is Energi néven HSD rendszerű toyota hibrid rendszerrel de ford motorral, bár már 2 éve nem gyártják.
Szerintem aki most vesz új, vagy 5 évnél fiatalabb autót az 5-10 év múlva eladásnál olyan nehézségekkel fog szembesülni ha kézi váltós, mint a klíma nélküli autókkal 2010 óta.https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
BigBlackDog
veterán
-
veterán
válasz BigBlackDog #197954 üzenetére
Hogy kéziváltós azt még elfogadom, de hogy klíma nélküli kurblis azt kb elképzelhetetlennek tartom.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dare2Live
félisten
válasz bitpork #197953 üzenetére
az mért jó?
új pl ford keylessek ha nem mozgatod nem sugároz jelet. hiába rakod le ajtó elé ha még át is menne a jel a lakásajtón ha nincs nincs. az enyém persze kőkori gondolom mindig sugároz de az én tipusomat ha távirányítos akkor láttam róla videot kb 60sec alatt viszi aki kínából berendelte amit kell. ennél keyless se rosszabb.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
veterán
válasz Dare2Live #197945 üzenetére
Én a jobb zsebemben az órazsebben tartom a kulcsot, és ha úgy próbálom nyitni az ajtót bal kézzel, hogy teljesen el vagyok fordulva, van, hogy nem nyit mert már túl távolinak érzékeli. Passat B7.
Nekem egy dolog hiányzik, az Alltrack miatt ugye nincs láblógatós csomagtartónyitás, mert le van lemezelve az alja, ezt elfogadtam, de ha távirányítóról tudom nyitni, akkor zárni miért nem? Teli két kéz, szatyrok hónomalácsapva, kisujjamoon lóg még egy szatyor, de 2 ujjal még meg tudnám nyomni a távirányítón a csomagtérajtó gombot, de nem, fel kell nyúlni kézzel megnyomni az ajtózáró gombot az ajtó élén.
Vannak ezek a funkciók, hogy ablaklehúz, tetőablak becsuk, tükör behajt, ha így meg úgy tanítom fel meg hosszan nyomom a gombot, de hogy ezekhez miért nem lehet külön gombot tenni a távirányítóra, nem is értem.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Doki16
addikt
Nyilván nem lehet teljesen bolondbiztosra csinálni. Gondolom ha valaki gombbal csukja csak nem annyira hülye, hogy odacsukja magát
Ennyit tudott a VAG tenni az emberek érdekében. Egyébként van YT-ob jó pár videó ahol megkerülik a rendszert.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
Szerintem kicsit túl lett ragozva ez a téma
Maradjunk annyiban, hogy Hans Jürgen valamikor úgy gondolta 20 évvel ezelőtt, hogy ennek így kell működnie és kész, aztán jöttek a felhasználok és megokosították az elektronikát csúnya hacker szoftverkedéssel
Nekem egyik kocsimban sincs, így nincs problémaA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
RexpecT
addikt
Sikerült venni egy autót, itt még elérhető a cachelt változata a hírdetésnek: [link]
Varga Tibi(autovizsgalat.hu) nézte át, nem talált nagyobb hibákat, a dob lesz cserés, a hátulja volt fújva, illetve kicsit engedi a motor az olajat(valszeg szelepfedél tömítés), valamint lezárt állapotban nem hajtja be a tükröket az elektronika csak próbálja(ezt a kereskedő is mondta).
Végülis korrekt volt Tibi, bár az engem zavart egy kicsit, hogy vizsgálat közben felvette a telefont.
Egy drágább autót Pesten a Totalcheckre vinném(vagy szakszervízbe), ugyanni pénzért jobban át tudják nézni az autót.
Törzskönyvre vár a kereskedő, ha meglesz akkor intézi a műszakit meg az egész átírást. Ahogy néztem a neten, ehhez kell egy meghatalmazást adnom. Biztos hülye kérdés, de ilyenkor a fizikai valójában kell odaadni a személyimet? Nekem ebből ez jön le. -
MC Pite
veterán
válasz dong86 #197959 üzenetére
Franciát nem akar. Jó kis hosszmotoros audikat, 5/7 bömbit vagy E/S mercit lehetne még nézni, jól kiegészíteni a korábbi sort.
Én nem érzem úgy, hogy szeretném a(z ezektől megbízhatóbb és olcsóbban fenntartható) középkategóriás autókat üzemeltetni, karbantartani, úgy, hogy ennek az összegnek a 2-3×osáért nézelődtem. De lehet, hogy valamiért kell ekkora méret kell... mondjuk az a kompaktok között is megvan. Akkor nemtom, megjelenés, vagy jó zajszigetelés, vagy egyéb. Mint a legtöbbször, én is francia és koreai kompakt vonalról mazsoláznék alapból, vannak azon kívül is amik jók lehetnek, csak érdemes tudni mire, és hogy melyik változatok azok.
Dob: Nem csináltatnék új palástot, ha már janódob, akkor egy forgatott (halk, de kisebb az ellenállása). Tartósabb is mint az utángyártottak.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
RexpecT
addikt
válasz Doki16 #197967 üzenetére
Köszi
molnarpeter: Igen, nem egy nagy összeg, a tartófül a rozsdásabb inkább, a dob még jó lenne 1-2 évig, de mondta Tibi, hogy jobban járok szerinte ha cserélem az egészet.
alázógyík: Kb. 10%-ot emelkedtek a használt autók árai, viszonylag magas felszereltséggel, és tényleg szép állapotban van. Tibi azt mondta, hogy ennek az alja még megérne egy alvázvédelmet. Ettől függetlenül én is sokallom, de ez a "valóság". 950-ért hoztam el , de van itt egy piros ötajtós ez is 900k.
Qru: Köszi Neked is. -
sagesz93
addikt
válasz RexpecT #197972 üzenetére
3 ajtósság nem lesz gond? Én úgy veszem észre általában hátrány szokott lenni, főleg azon kocsiknál amiből volt 5 ajtós. Pont linkelted a piros 5ajtósat, az talán emiatt kelendőbb lenne egy esetleges eladásnál.
Bár ez csak magánvélemény(főleg mióta van gyerek azóta még jobban így gondolom ) -
tboldi
nagyúr
válasz rasotamas #197976 üzenetére
És itt jön képbe mindkét halmaz metszete, a Hyundai Veloster.
De amúgy célközönségfüggő, aki mondjuk Honda EP3-at akar venni, azt nem fogja zavarni a 3 ajtó.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz sagesz93 #197973 üzenetére
Szerintem is inkább hátrány a legtöbb embernél, de engem nem igazán zavar, mert az esetek nagy részében egyedül használom, gyerek meg még gondolatban sincs, illetve viszonylag sokáig is akarom megtartani.
alázógyík: Köszi, olcsónak én sem mondanám.
Beárazás:
A mostani 3 ajtós bakancs micrát kellene majd eladni, nem tudom mi pénzt kérhetek érte. 2022 novemberéig van rajta műszaki, fél évesek rajta a gumik, viszont fogalalkozós azért. Ha balra kanyarodik akkor a jobb kerék felől kattogó hang jön(féltengely?), illetve a dob felől is hol erősebb hol gyengébb pattogó hang (de nem is mindig hallani). 150k körül gondolom megér -
RexpecT
addikt
válasz Stylewars_kp #197980 üzenetére
Facebook hírdetésüket találtam meg, abban az eredeti link közepét rövidíti az fb ... -al, de elég volt csak a végét beírni goog keresőbe: fiesta-1.3-fresh-ghia/s4n2e28/
Erre az eredeti linket dobja be, ami már nem él, de ha jobb lenyíló ikonra kattintva kiválasztod a tárolt változatot akkor a cacheltet mutatja.
Szóval a google crawler csinálja automatikusan, azt nem tudom meddig él.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Automatikusan cacheli a google (keresési találat mellett kis nyílra kattintva a "Tárolt változat" linken érhető el), vagy Wayback Machine is hasonlóan működik.
-
molnarpeter
nagyúr
Linket másold ki, írd elé, hogy cache: és akkor kiderül, mentette-e a Google.
-
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek városi autót az alábbi elképzelésekkel:
Megbízható, jó konstrukció, kis szervizigény
Max 120e. km
2010-től fölfelé
4/5 ajtós, gyerek férjen el hátul
Megbízható motor
Ne legyen alul motorizált, azért pályán se kelljen szenvedni vele (1.2 - 1.4, ilyesmi)
Benzines
Ár: 3500 EUR körül (Németországban venném)
Jó lenne ha az árba nem csak valami full fapad modell férne bele.Opel Corsa D, Ford Fiesta MK7 jött eddig szóba, ez így irányadásnak szerintem jó. Esetleg konkrét vélemények jöhetnek Corsa D 1.4 és Fiesta MK7 1.25-ről.
-
Richard!
addikt
válasz dreizwanzig #197984 üzenetére
Szia!
Ennyiért nincs facelift-es D Korzika. Az 101 pacis 1.4 is vérszegény, mivel nehéz az autó. Pályán pedig a normális tempo, ahol nem nyomnak le a kamijonok az nagyjából 4000-4500 rpm, ami pedig rohadt hangos. Mellesleg ott már kajál is 8,5-9 littyót.
Van még kérdés?[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
MC Pite
veterán
válasz dreizwanzig #197984 üzenetére
Ford 1.25öse vérszegény nagyon, abból csak az 1.4.
Nekünk C3 volt, jobbik üléses, 1.4 8V megteszi, de 16V motorokat néznék inkább a helyedben (főleg az 1.6ossal, az golyóálló). Ha a 208 eleje is van ennyiért (inkább picit felette) az bestbuy, könnyű, ügyes, tágas.
Grande Puntokat is megnézném, jó az 1.4T is, és a ClioIII-ban
is jó (még) az 1.2tce.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Stylewars_kp
őstag
válasz molnarpeter #197983 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #197997 üzenetére
Én fosnék a száraz dsg-től. A tetőablak király bár inkább csak az utasok élvezhetik a kilátást (haverom Passatjában van) viszont gondozásigényes én meg nem szeretek ilyenekkel pepecselni (se időm, se energiám nincs erre). A gyengeség ellen meg kell egy chip és kész.
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest