Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mobil flották
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #14499 üzenetére
Elkiabálva
, csak szakadozik még
Jobb lesz, ha előröl kezdem a konfigot, hátha ott a gixer. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #13867 üzenetére
Na, kijött a 7.1 RC2.
Azonnal fel is lőttem a teszteszközömre, sima NAT konfig minimális QoS-el most már stabil(abbnak tűnik). Nem szakad meg percenként az RDP kapcsolat. -
-
vmk
tag
Újra nekifutottam és most már teljesen jól működik az export és a backup áttöltése is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
vmk
tag
Jelszavak vannak, igen.
Nálunk a NAT szabályokból hamar kiderülne, hogy hol éri el a routert szerintem, de lehet, hogy tévedek.Persze, lehet, hogy az lesz a végső megoldás. Még kipróbálok pár dolgot, amit kaptam tippet itt is akár és ha mégsem jó, akkor marad a belső levelezés.
Szerk.: Reggie0: FTP is házon belül megy, de jogos a felvetés.
-
bacus
őstag
Én is mailben küldöm a backupokat, hibátlan, időnként törlöm a régi leveleket. Persze nem mindegy, hogy hány routertől jön, nekem 100+ routerről, gmailben ez remekül kezelhető, törölhető, stb.
Ha már linuxos ftp-re kell feltölteni (az ügyfeleim sql adatbázis mentései azon jönnek), nem a feltöltő script végzi a törlést, hanem a linuxon van ütemezett script.
-
vmk
tag
válasz
ekkold #14488 üzenetére
Ki fogom próbálni, de én is ezeket a parancsokat használtam.
Nem is annál a résznél van a gond, hogy létrehozza a backupot és az exportot. Hanem az FTP-re feltöltésnél csak a backup megy fel (majd törlődik is az eszközről) az export 0 byte lesz a szerveren és nem törlődik az eszközről. Mintha nem futna végig a script...
Olvastam, hogy talán az a konklúzió, hogy linuxos FTP szerverrel megy... De most azért nem szeretnék egy külön VM-et. -
vmk
tag
válasz
ekkold #14486 üzenetére
Köszi a választ. Próbáltam így, ahogyan írtad te is, de nem törölte ki, ezért csináltam a find-al. Ránézek mégegyszer.
Az export nagyon jó lenne. Próbálgattam is, de odáig jutottam, hogy létrejön a fájl normálisan, majd 0byte-al tölti fel az FTP-re és nem is törlődik a Files-ból.
Raktam be delay-t, de nem segített.
Ha letöltöm manuálisan a gépemre, akkor ott persze jó.
Esetleg erre valami ötlet?Magam is így láttam, hogy a kettő együtt (backup és export) lenne a legjobb megoldás.
-
ekkold
Topikgazda
Igazából find nélkül is működik a törlés:
# várakozás, majd a backup fájlok törlése a router tárolójából
:delay 50
/file remove "$filename.rsc"
/file remove "$filename.backup"Annyi az eltérés, hogy én nem csak backup-ot csinálok, hanem exportot is (van amikor az az előnyösebb), és mailban küldöm. De ez fent van a weblapomon is.
Egyébként a routerek egy része esetében van /flash alkönyvtár, ami valóban a flash-en van tárolva, a gyökérkönyvtár viszont RAMdiszk, ami nem írodik a flash-re (és erre a célra ez a jobb megoldás). -
m0ski
aktív tag
Szia!
Én az alábbi scriptet használom, a tiédhez hasonlóan ugyanúgy benne lesz a dátum is a fájlnévben.
###### months array
:local months ("jan","feb","mar","apr","may","jun","jul","aug","sep","oct","nov","dec");
###### get time
:local ts [/system clock get time]
:set ts ([:pick $ts 0 2].[:pick $ts 3 5].[:pick $ts 6 8])
###### get Date
:local ds [/system clock get date]
###### convert name of month to number
:local month [ :pick $ds 0 3 ];
:local mm ([ :find $months $month -1 ] + 1);
:if ($mm < 10) do={ :set mm ("0" . $mm); }
###### set $ds to format YYYY-MM-DD
:set ds ([:pick $ds 7 11] . $mm . [:pick $ds 4 6])
###### get system name
:local sysname [/system identity get name];
###### create filename
:local filename ([$sysname]."-".[$ds]."-".[$ts].".backup")
###### create backup file
/system backup save name=$filename;
###### upload file via FTP
/tool fetch address=192.168.0.2 src-path="$filename" user=user mode=ftp password=pass dst-path=("mikrotik/$filename") upload=yes -
vmk
tag
Sziasztok,
Szeretnék csinálni egy scriptelt config backupot, amit feltöltök FTP-re.
Ez a kiindulási pont, ami működik is:/system backup save name="123456"
/tool fetch address=192.168.88.1 src-path="123456.backup" \
user=xxxxx mode=ftp password=xxxxx \
dst-path=/Backup/Mikrotik/123456.backup upload=yes port=21
A következő problémával állok szemben:
mindig ugyan abba a könyvárba megy a mentés, de így az utolsó fájlt mindig felülírja. Nekem arra lenne szükségem, hogy megőrízzem az összes fájlt.Amit próbáltam:
A backup készítéskor meg tudom adni, hogy dátummal mentse el a .backup fájlt pl így:/system backup save name=([/system identity get name] . "-" . [:pick [/system clock get date] 7 11] . [:pick [/system clock get date] 0 3] . [:pick [/system clock get date] 4 6]);
Ez viszont a feltöltésnél nem működik, mert nem tudom megadni a
dst-path=/Backup/Mikrotik/123456.backup
-nál az "123456" helyett, mint cél fájl név.Hogyan lehet megoldani, hogy az FTP-re mentett fájl neve is mindig változzon a forrás névnek megfelelően?
-
válasz
E.Kaufmann #14478 üzenetére
Hát azért olyan sűrűn nem kell azt frissíteni. Max havonta egyszer, de szerintem még az is túlzás.
Nem nagyon változnak már az IPv4 kiosztások -
jerry311
nagyúr
GeoIP-re van valami értelmes megoldás?
Amit eddig találtam az kb. ilyen 1000 soros IP lista a mindenféle /22 subnetekkel... -
xxxx.x
tag
Ez egy picit elbizonytalanított.
Elég lehet a teljesítménye?
5000-rel drágábban mANTBox 2 12s, bár ebben nincs 5GHz.
Kétszer annyiért mANTBox 52 15s és így a szomszéd faluban is elérem az otthoni netetAmolyan ágyúval verébre...
Esőmentes időben kiviszem az egyik cAP AC-t és letesztelem, hogy mit tud. Talán ad valami támpontot. -
xxxx.x
tag
Sziasztok!
Kültéri Wifi AP-ra keresek megoldást.
Két db Hikvision kamerához kellene, amik kb 30m-re lennének. Egyben az udvari Wifi is erről menne. (Nem kell Gbit-es sebesség)
Szabad rálátás szélcsendben megoldott, de viharos időben belóghat pár faág, amúgy falusi kertes ház. A szomszédon kívül más nem "szolgáltat" Wifi-t.
2,4G mindenképp kell, az 5G nem fontos.
A központ egy hAP ac2, a házban 3db cAP AC lefedi a területet.
Elsősorban a Mikrotik kínálatából kellene, de akár más gyártó termekével is megbarátkoznék. A POE táplálás mindenképp kell, nem szeretnék villanyt kihúzni.
Mit tudtok ajánlani? -
Hello,
Egy jó ideje már a nyomtatás sz@r otthon. Van a lakásban CAPsMAN (wAP + hAP Ac2), arra van egy mAP csatlakoztatva pseudobridge-el mivel máshogy nem tudtam megoldani, hogy legyen hálózat a nyomtatónál. Előtte egy Asus routerrel oldottam meg + OpenWRT, ezzel atom stabil volt, viszont egyszer megadta magát. Így azt gondoltam hogy a konfigba széthulott valami és váltottam a mAP-ra.
Szóval egy darabig ment, most folyamatosan offline a nyomtató. Viszont, ha fellépek VPN-re akkor én elérem és tudok is nyomtatni. Otthonról még pingelni sem lehet egyik laptopról sem.. Mi lehet a gond?
LOG, ez ismétlődik X percenként.xx:xx:xx:xx:xx:xx@mAP-Cap-2.4Ghz disconnected, received deauth: sending station leaving (3)
xx:xx:xx:xx:xx:xx@hAP-CAP-2.4Ghz connected, signal strength -67
-
Reggie0
félisten
válasz
FeriPapa2 #14466 üzenetére
Probald:
1. a TV es a router kozott a tavolsagot novelni
2. mas konnektorba dugni ezeket
3. a TV-ben a wifit letiltani, ha van benne.
4. ha ezek nem segitettek, akkor a TV iranyabol az antennat arnyekolniSzolj, h melyik eseten erzel valami valtozast, abbol lehetne kovetkeztetni, hogy kb. mi is tortenik, mert a zavar tobbfele modon is eljuthat a routerig/eszkozokig.
Sajnos EMC szempontbol ezek az eszkozok nem vedettek, csak 2-es osztalyuak. Azaz csak tonkremenni nem fognak az EMC-tol, de a mukodesuket megzavarhatja. -
FeriPapa2
tag
Van egy "h AP ac lite" RB952Ui és a környékén egy LG OLED tv-m. A routert 2,4 GHz-n "okos" cuccokhoz - érzékelő, kapcsolók stb -hez használom. A tv másik, a telekomos hálózaton - más IP tartomány - van kábelen. A wifije inaktív. A jelenség: Ha kikapcsolom a tv-t 90% esetben a 2,4-es wifi tartományról az eszközök nagyobb része, de nem mind, lecsatlakozik majd egy percen belül vissza. Kábelen a router is kapcsolódik a telekomos modemhez az internet miatt. Esetleg tud valaki valami magyarázatot a jelenségre? Nagyon idegesítő! Előre is köszönöm!
-
adika4444
addikt
válasz
E.Kaufmann #14459 üzenetére
+ #14460 Reggie0
Köszi!
-
Reggie0
félisten
válasz
adika4444 #14458 üzenetére
Mivel ISM sav, igy nem erdekel senkit, csak a fizetos frekvenciakon ne okozzon interferenciat, vagy a radaroknal.
Csak azt merik maguktol, amibol penz van, vagy kormanyzati. Az ISM es egyeb ingyenes savoknal, csak bejelentesre mennek ki, ha valakinek problemat okoz es nem lehet lerazni. De mivel a haz fala jocskan levesz a jelbol igy joval nagyobb teljesitmeny eseten lehetne problema. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
adika4444 #14458 üzenetére
Kültéren lehet gond, pláne, ha úgy mókolod, hogy bezavarja az időjárás radarokat is. Egyébként, ha jól be van irányítva pl a PtP link, és véééletlenül elcsúszna az a fránya TX power, még nem biztos, hogy azonnal rádszállnak
Mondjuk friss rádióval, rendes antennákkal nem is jó, ha tökig van húzva. -
adika4444
addikt
válasz
Reggie0 #14449 üzenetére
Haverom szerint 10+ éve méricskélték, hogy a Wi-Fi-k a megengedett adásteljesítménnyel üzemelnek-e. Személyes tapasztalatom nincs, akkoriban még igen fiatal voltam az ilyesmihez
Szerk: Fenntebb láttam a szenegálos trükköt, 5Ghz-n tudtommal ma is méricskélnek, hogy nem zavarja-e semmi az időjárási radarokat.
-
válasz
Mr Dini #14452 üzenetére
Ha frissítek, utána lehet downgradelni vissza hatos fw-re? A bootloader is a régi lesz újra? Van valami hátulütője a műveletnek?
1: A jelenlegi jól működő rendszeredről csinálsz egy backupot.
2: Felrakod a 7-es RC1-et, és a wifiwave2 csomagot.
3: Próbálgatod ahogy akarod.
4: Ha vissza akarsz térni akkor fogod, és uninstalálod a wifiwave2 csomagot, majd downgradelsz arra ami most is fent van. (nem feltétlen kell egyeznie de ajánlatos)
5: ha megvolt akkor az 1.-es pontban lévő backup fájlnak mehet a restore és visszaáll minden a régi kerékvágásba. -
Mr Dini
addikt
Van egy hap ac2-m itthon. Szeretném kipróbálni a béta hetes firmwaret, mert sokak szerint már használhatóan stabil ezen a típuson. Viszont szeretném valahogy meghagyni a lehetőséget a downgradere. A legjobb lenne, ha egy usb stickre tudnám kiírni a béta verziót, majd azt bootolni. A mikrotik boot sorrendnél láttam egy first flash then nand-hoz hasonló opciót. Gondolom itt nem az usb flash drivera gondol. Így az USB kiesik?
Ha frissítek, utána lehet downgradelni vissza hatos fw-re? A bootloader is a régi lesz újra? Van valami hátulütője a műveletnek?
Köszi!
-
Statikus
senior tag
Ez az Audience egyre jobban tetszik nekem. Változtatja a CPU sebességét igény szerint.
-
Jól látom, hogy ebben a wifivawe2 csomagban nem lehet commentelni a felcsatlakozott eszközöket?
-
Statikus
senior tag
Azt hiszem működik, telefonon 620-at mértem wifin, kábelen 980
Jó lesz. Elég jó ez az Audience.
Köszönöm Reggie0-nek a segítséget a választáshoz. -
Reggie0
félisten
Nem kell netinstall, siman megy a downgrade.
#14439 Statikus: Be kell konfiguralni es engedelyezni. Az orszagot allitsd "Senegal"-ra wifi2 es wifi3-nal, hogy ne legyen DFS/CAC szivatas, ugy rogton feljon az interfesz. Kulonben akar soha sem indul el, vagy n*1 / n*10 percig tart frekitol fuggoen.
Tovabbi beallitasok:
- SSID: amit szeretnel
- Passphrase: szinten
- Authentitcation Type: WPA PSK, WPA2 PSK
- Band: 5GHz AC
- Mode: ap -
Statikus
senior tag
6.84-re felment szó nélkül.
A bridge ports-nál volt 3 invalid, azokat átírtam wifi1-2-3-ra.És mégsem megy a wifi
Wifi2-3 Disabled, egyet akarok életre kelteni először.Wifi1
Mode: ap
Band: 2GHz N
Channel Width: üres, automata
Freki: üres, automataMit hagytam ki, miért nem megy a wifi vajon...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Statikus #14432 üzenetére
A MAC tábla megmondja melyik cím melyik porton található.
Az ARP tábla megmondja melyik címhez milyen IP tartozik. (ez lehet üres is, layer 2 switchet nem nagyon érdekli az IP)
Még a DHCP tábla (ip dhcp-server lease print
) segíthet, de az is kétesélyes, mert ami nem beszélt a DHCP szerverrel az nem lesz benne. Illetve nem mutatja meg a portot sem.
Az említett 3 táblát szépen összefésülve egész tűrhető lista készülhet. -
Reggie0
félisten
válasz
Statikus #14433 üzenetére
Igen.
Ha feltelepitetted utana a wifik konfiguracios oldala mashogy fog kinezni, mas elrendezesben es kicsit eltero tartalommal lesznek ott a beallitasok.
Illetve mar az interfeszek listajanal latod a valtozast, mert wlan1/wlan2/wlan3 helyett wifi1/wifi2/wifi3 neven szerepelnek.Illetve a system/packages fulon csak ket csomag lesz: routeros es wifiwave2.
Ha nem latod akkor felmerul a kerdes, hogy felfrissitetted-e az OS-t a 7-es verziora.
-
Statikus
senior tag
wifiwave2 rc1-t azt hiszem felraktam az audience-re, de a packages között nem találom.
Fileba behúztam, restart - így kell telepíteni ugye?
Hol találom a beállításokat, vagy hol látszódik, hogy fel van telepítve? -
Reggie0
félisten
-
Lenry
félisten
válasz
Statikus #14425 üzenetére
azt jelenti, hogy nem kell az ilyen keresőkben végigpötyögnöd, hogy
8a:5f:67:43:21:65,
hanem elég, hogy8a:5f:67:00:00:00
, mivel csak az első három mező szolgál az eszköz típusának azonosítására, a többi jó eséllyel csak egy sorozatszám, ami - mint olyan - már egyedi azonosításra is jó lehet.
(persze szubminimális az esélye, hogy emiatt fogják feltörni a géped, de óvatosnak lenni nem árt) -
Statikus
senior tag
válasz
E.Kaufmann #14421 üzenetére
Köszönöm, ez fantasztikus
IP alapján nem csatlakozik, az volt az első gondolatom, de a linkek segítettek.
Egy wifis kamera -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Statikus #14420 üzenetére
Kiindulásnak ott a MAC cím:
[link]
vagy
[link]
A NIC, jobb esetben az eszköz gyártója kiderülhet a MAC cím alapján.
A legtöbb alaplap gyártóját jól beazonosítja pl a LanSweeper is MAC alapján, de pl egy intel lapos gépnél azt írta, hogy gép gyártója TP-link, mert bedöglött az alaplapi háló és egy külön kártyát használtunk
Nincs weboldala az eszköznek, ha beírod az IP címét a böngészőbe (ha pl nyomtató, IP telefon, router, AP vagy más konfig web oldalllal rendelkező eszköz lenne)? -
Statikus
senior tag
Hogyan tudom belső IP és/vagy MAC address alapján kideríteni, hogy milyen csatlakoztatott eszközről van szó? Sajnos nincs host name beállítva és fogalmam nincs mi lehet.
Nem szeretnék minden eszközt kihúzgálni, vagy a wifiről kitiltani eszközöket.Hol találok a vezetéken és/vagy wifin csatlakoztatott eszközökről listát, IP címmel, MAC addressel, host namemel, stb.
Köszi
-
jerry311
nagyúr
válasz
ekkold #14416 üzenetére
Akkor már inkább 802.1.x és digitális aláírás, de erre mondtam, hogy nem kell rögtön atombombát dobni a légyre.
Első körben elég az IP vagy MAC alapú tiltás, ha kikerüli, akkor lehet feljebb lépni.Van ismerősöm, ahol akkor van WiFi ha fent van az MDM kliens (Meraki), abból viszont simán lehet tiltani dolgokat már a kliensen. Nem kell IP vagy MAC alapon vicceskedni, maga az eszköz nem enged fel a netre, vagy mondjuk nem indul el a Netflix/Facebook/akármi.
-
ekkold
Topikgazda
A random hardware cím opciót is a hajára kenheti bárki, ha mondjuk csak adott MAC addresseket szolgál ki a rendszer (akik fel vannak véve a listába), minden más MAC address-t mondjuk korlátozott jogú vendégként kezel.
De wifin pl. használható wpa2-entrprise tehát, nem csak jelszó, hanem usernév/jelszó páros kell a belépéshez - bár ezzel még nem kísérleteztem. De így bármilyen MAC address vagy IP lehet, akkor is be van azonosítva. Ethernetem meg mondjuk PPPOE, ha nagyon muszáj... -
JóGéza
aktív tag
válasz
atiska007 #14402 üzenetére
Szia!
A Kid control alkalmas lehet. -
ekkold
Topikgazda
válasz
adika4444 #14406 üzenetére
Ha MAC address-re veszi fel a tiltást, azt jóval nehezebb megkerülni. Bár emlékeim szerint linux alatt rel. könnyű megváltoztatni a MAC címet. Windows nem tudom, hogy enged-e ilyesmit.
A mikrotik bekonfigurálható úgy is, hogy csak a DHCP klienseket szolgálja ki, azaz ha nem kér DHCP-től IP címet, hanem statikusat állít be, akkor nem áll szóba vele a router, és nem továbbítja az IP csomagjait sem a switch része, LAN-on belül sem (mert nem lesz benne az ARP táblában).
-
FeriPapa2
tag
Van egy "h AP ac lite" RB952Ui és a környékén egy LG OLED tv-m. A routert 2,4 GHz-n "okos" cuccokhoz - érzékelő, kapcsolók stb -hez használom. A tv másik, a telekomos hálózaton - más IP tartomány - van kábelen. A wifije inaktív. A jelenség: Ha kikapcsolom a tv-t 90% esetben a 2,4-es wifi tartományról az eszközök nagyobb része, de nem mind, lecsatlakozik majd egy percen belül vissza. Kábelen a router is kapcsolódik a telekomos modemhez az internet miatt. Esetleg tud valaki valami magyarázatot a jelenségre? Nagyon idegesítő! Előre is köszönöm!
-
kriszrap
tag
Sziasztok.
Van egy ismerősömnek egy Apple laptopja és be akartam állítani rajta l2tp de nem jött össze mindig azt írta log ba hogy wrong password .
Elő megosztásos kulcsal nem birkózik meg valamiért.
Beszúrom a IPsecem hát ha találtok benne olyat amin átsiklottam talán.
IPsec Profil:
0 * name="default" hash-algorithm=sha1 enc-algorithm=aes-256,aes-192,aes-128 dh-group=modp3072,modp2048,modp1024 lifetime=1d proposal-check=obey nat-traversal=yes dpd-interval=2m
dpd-maximum-failures=5proposal:
0 * name="default" auth-algorithms=sha512,sha256,sha1 enc-algorithms=aes-256-cbc,aes-256-ctr,aes-192-cbc,aes-192-gcm,aes-128-cbc,aes-128-ctr lifetime=30m pfs-group=modp2048hash-algorithm=sha1 át átállítom akkor a windows os gépek nem tudnak fellépni.
Segítségeteket nagyon megköszönném.
-
adika4444
addikt
válasz
atiska007 #14404 üzenetére
Tűzfalon tiltod a címet (src-address a forward láncon). Ha meg több ilyen van, esetleg address-list-tel is lehet ügyeskedni.
Mi lenne amúgy a cél? A DHCP oldali statikus kiosztást elég egyszerű megkerülni, ha pl. egy IT-sebb beállítottságú gyerkőc korlátozása a cél, egy hozzáértő haver mindig lesz aki segít neki átállítani az IP-t. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
jerry311 #14399 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta a PCC a járható út, viszont ha nem egyforma a két kapcsolat, akkor pl a nagyjából (minél kisebb számokkal leírva, és én az upload sebességeket vettem inkább alapul) hasonló X : Y arányszám alapján létre lehet hozni X + Y darab PCC szabályt és ebből X darab az egyik connection-mark-ot teszi rá a kapcsolatra (ISP1_conn), míg Y darab a másikat(ISP2_conn). Tehát a példa alapján így kell módosítani:
...per-connection-classifier
=both-addresses:[X+Y]/0...
...per-connection-classifier
=both-addresses:[X+Y]/1...
...
...per-connection-classifier=both-addresses:[X+Y]/[X+Y-1]...
Valamint lehet játszani,
ha jól emlékszem, a classifier típusával is, nem csak a both-adresses van.
-
atiska007
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy MAC alapján letiltsak internet hozzáférést adott eszközökön megadott időszakra (RB3011)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest