- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Most a GH6 a kitűzött cél, amiért kaparnom kell, mert a GH5 nagyon korosodik.
Nekem nem kevés a tudása, fotózásra nagyon kellene a 10-25, mert egyébként is 12-35 adja nekem a legszélesebb látószöget. Az árát is csak a saját pénztárcámhoz sokallom, de ez az egyéni nyomorom, ezért elengedtem. Videózásra is nekem elég, általános célra bőven sok, zoom videó közben nagyon szélsőséges dolog, szerintem, csak nagyon ritkán néz ki jól (akkor viszont hibátlannak kellene lennie). Szóval nem a saját igényeimre gondoltam, amikor célzott videós/mozi objektívet hiányoltam. Az csak a vágyak között szerepel, hogy valami fikciós kisfilmet forgathassak. Egy kísérletem volt, ami arra volt jó, hogy lássam mennyi nehézséggel jár.
Nekem a tilt-shift, amit jelenleg ténylegesen is használni tudnék tárgyfotózáshoz. Anamorf azért jött elő, hogy GH5 támogatja és érdekel ez a terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest