- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Hasonlo a felhasznalasi korunk, en is foleg csalad es gyerekek, plusz ha megyunk valahova, akkor azt.
Nekem is tobb (pontosan ketto!) manualis obim van, de neha az AF obikat is manualon hasznalom, tipikusan allatsimogatos helyen ahol nem a ketrec racsra szeretnek fokuszalni. De en az elokepen nezem hogy mikor vibralnak a pixelek azon a reszen amit elesen szeretnek latni, igy nincs gond. Sem az nem zavar, hogy nem linearis a tekeres hatasa, sem pedig az, hogy a kezem nem szog ertekben, hanem ivhosszban gondolkozik, ezert a topszli vekony obik es a dagi kalyhacsovek tekergetese teljesen mas erzes.
A ket manualis (egy kis Helios es egy kis Mitakon) is teljesen mas, megsem zavar. Pedig a Mitakon palyahossza kicsit tobb mint negyed fordulat, a Helios meg majdnem korbefordul, tobb mint haromnegyed fordulat. Te nezel elokepet mikozben elesseget allitasz? En a kiemelest (belenagyitast) nem tudtam megszokni, teljes kepen szeretem latni, hogy hol lesz eles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bittorrent topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest