Hirdetés
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Garmin topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Szia Fr@nkieWilde
bocsanat, hogy velemenytnyilvanitok, termeszetesen ez az en szubjektiv velemenyem, de ha jol latom ez a pakk, amit megvettel 61k-ert, vaz,obi, Oly villanto. Abszolute nem vagyok kepben hasznaltarakkal, de az utobbi 2 legyen 20k, szoval 41k-ert kaptal egy vazat, ami halistennek megjavult.
Tekintve hogy az EM5MK1 2012-es bejelentesu en batran megtartanam a vazat. Anno Pana G3 utan ilyet vettem, szinten hasznaltan, sot egy ideig ugyanilyen pana kitobim is volt hozza (fotoriportertol lett veve, szoval valszeg kapott ott is eleget) de ezek iszonyatosan birjak a strapat, szoval ha most minden funkcioja muxik en nem aggodnek, hasznalnam egeszseggel, amig megy. Utana nekem egy szinten hasznalt EM1MK1 lett(van), ott a play gomb megy nehezen, a battery grip mar 2 eve nem jo, A modban a tarcsa tobb ugrasra valtoztatja csak a blendet, de egyebkent imadom es meg most is baro, massziv es jol kezelheto
SCP-t meg focus peakinget nezd meg, sztem szeretni fogod manual uvegekkel is.
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs