Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz csaabz #96436 üzenetére

    Én G85-ön használtam, de a stabilizálás nálam nem volt elég hatékony. Az E-M10mk2-vel 40-60-ad kitartható volt, a Pana vázon inkább csak a 80-100-ad, alatta meglepően sok lett a bemozdult kép. Alapvetően pont emiatt szoktam le (és végül adtam el) a 60-as makrót, maradt helyette a 40-150, amivel ugyanazon a vázon 150mm-en 60-80-ad kitartható, közgyőzővel 1/125-öd.

    rizso: itt két kérdés van, ez egyik az, hogy mennyire komolyan akarsz foglalkozni a dologgal és milyen elvárásaid vannak, a másik pedig, hogy mennyit szánsz rá. A legjobb megoldást mindig a dedikált objektív fogja hozni, ez nem kérdéses. A kérdés csak az, hogy használni fogod-e eleget ahhoz, hogy vegyél egyet. A két általad említett objektív közül, amennyiben az 1:1 leképzés elegendő, akkor az Oly. Van autófókusza, szigetelt, és talán kisebb és könnyebb is, de az biztos, hogy fókuszt állítani könnyebb vele az elektronikai kapcsolat miatt. Ha érdekel az extrém makró, vagy szeretnél egy fém tubust szorongatni, akkor Laowa, aminek még a rajzolata is jobb egy hangyányit.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák