- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
De most komolyan mit vársz tőlem, babusgassalak talán?

Emlékszem mikor még itt új voltál, még azon is rengeteget harcoltam veled, hogy megértsd miért is olyan fontos, hogy az akkor még Olympus vázadon ha lehet ne használd az iso100-at. Meg hogy utána iso160-as alapérzékenységű Pana váz miben más ehhez képest. Már akkor is megvolt a tipikus sündisznó hozzáállásod és elsőre még harcoltál is ellene, de akkor még legalább nem menekültél el. És idővel átment az info amit mondtam neked és ma már te mondod az kezdőknek, hogy miért nem érdemes iso100-at használni sok Oly vázon.
Azóta semmi sem változott. Te ugyanolyan elhamarkodottan mondasz sok mindenről véleményt én meg pont ugyanolyan nyers vagyok mint régen. Csak valahogy azóta mintha nem tudnád elviselni ha valaki nem ért veled egyet.
Pedig pusztán attól hogy sok mindenben nem értünk egyet még nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne veled. Sőt örülnék ha gyakrabban írnál és képelnél itt. Ha meg vita van abból meg tanulni kell és nem pedig mindig besérülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest