Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
Értem, de azokon a szőkés képeken szvsz messziről látszik, hogy magentába elhúztak a sz*r pana awb miatt, ami mint írtam gyakran csinál ilyent ha nem finomhangolod. Ha finomhangoltad is lehet, hogy randák, de csak annyira mint a samsungosok, legalább a vörösmagenta bőr megszűnik. De végülis ez is csak egy tipp, egyikünk sem tudja, hogy mennyi utómunka van azokon a képeken... Az én fotóim amiket linkeltél nem voltak megfelelően kikeverve, meg akkor még kalibrált monyóm sem volt, most néhány régi portrémon én is szörnyülködök milyen rondák a bőrszínek. Amúgy nem szokott hozzá a szemem, a pana bőrtónusok tényleg munkásabbak mint fuji-oly amit produkál és néha helyre sem tudom hozni, de a többieknél, pl nikon, sony nem rosszabb. No meg a wb-t lehet finomhangolni, van adjust, amit el lehet tolni zöld fele, vannak színmódok, van raw, utómunka. Ezeket csak azért mondom, mert amikor én írtam, hogy a sony színek alapbeállításon húdeződek meg sárgák, akkor kaptam a fejemre rendesen, hogy be kéne állítani. Na de mielőtt szokás szerint vita kerekedne én elhúztam, majd max képekkel jelentkezek

Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest