- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Igen, szerintem is nagyon jó. 14-150-et meg még nem is tudod, mennyiért vettem, de jobb is, ha nem árulom el. A live compo nekem nem ér annyit (nem állítom, hogy nem jön be!), de ha a fókusz mellémegy, azt kifejezetten nem szeretem.
Pontosan, kösz, hogy megfogalmaztad helyettem 1 félmondatban
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.A "több helyen írták"-ról: 3 helyre emlékszem így hirtelen, a linkelten kívül volt egy dpreview thread ahol többen is megerősítették, de volt, akinek semmi problémája nem volt, meg egy másik kisebb fórum, de ott csak valaki panaszkodott. Nem tegnap olvastam, de megpróbálom visszakeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Eladó Insta360 Ace Pro 2 rengeteg kiegészítővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.