Új hozzászólás Aktív témák
-
tacto
aktív tag
Sziasztok, kerdeznek:
az EM5mii (high-res fotohoz (is) keresnek egy decens nagy(obb) latot, a 25mm ala. Nezem, olvasom a sok tesztet, de nem sikerül igazan döntenem: szoval, lenne a 12mm Olympus, ami tenyleg nagylato es fenyerös, ezzel egy altalanosabb megoldashoz is juthatnek. Am reprohoz nem feltetlenül kell nekem ilyen szeles, masreszt nem tudom, a (szoftveres) torzitas-mentesites milyen szintü (Olympuson, de akar Panan, utobbin van-e egyaltaln ilyesmi?). (A Samyang epitesi minösege mar egyszer nem jött be Fujin). A 14mm palacsintat jol ismertem, klassz volt, manapsag azonban joval dragabb mar, hasznaltan is, annyit nem adnek erte talan.
A 15mm “Leica” szimpatikus, sznob-faktorilag is, am pl. a rekeszgyürü tudtommal nem müködik az Olympus vazakon. A 17mm 1.8 jo mindenesnek tünik, perpill. a studioban a 35mm ekvivalens untig eleg, raadasul most kedvezmenyesen tudnek hozzajutni. Am nem tudom, mit is tud…
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Modding és elektronikai kérdések
- Windows 11
- Ubuntu Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs