Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz t72killer #71462 üzenetére

    "Beltéri képekhez amúgy kell a vaku és kész, hacsak nem egy félmilliós A7s-ben gondolkozol."

    Freddy kérdésére a válasz: a "baromság" a legkevésbé sem erős szó erre...
    Hidd el: fotózom épp eleget stúdióban, és ettől függetlenül a legkevésbé sem jutna eszembe a vaku amikor a kis unokahúgomat fotózom játék közben - a jó sorozat és emiatt a nagy buffer annál inkább.

    A másik rendszeresen előkerülő kérdésre (most épp vape1, de lényegtelen annyira rendszeres): nyilván annyira szűk a 45/1.8 beltérben hogy egyszerűen nem is értem miért szerettem annyira... (irónia, ha nem lenne világos...) Igen, nem meglepő módon szűkebb és más mint a 25/1.4, ennek ellenére mindkettőt ajánlani tudom. Sőt, tovább megyek: a 75/1.8-at is nagyon szeretem (igen, szobában is, és nem, nem kastélyban lakunk és nem, nem gondolom hogy ki kell verni a falakat hozzá) Pl. kimondott előny hogy leszűkíti a témát (és nem a nagy kuplerájt látod mindenfele a lakásból)
    Lényeg a lényeg: nyilván egyénfüggő kinek mi tetszik, viszont pont ezért nem kellene általános kinyilatkoztatásokat tenni hogy csak ez és nem más ("kell a vaku és kész", "folyton falhoz kell lapulni, hogy beleférjen valami a képbe") mert ez egész egyszerűen a baromság kategória.

    Amúgy meg ezt is csak azért írom hátha pont benéz valaki aki most ismerkedik a rendszerrel, ne legyen már teljesen félrevezetve, pedig sajnálok már ennyi energiát is ide...

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák