Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
"Beltéri képekhez amúgy kell a vaku és kész, hacsak nem egy félmilliós A7s-ben gondolkozol."
Freddy kérdésére a válasz: a "baromság" a legkevésbé sem erős szó erre...
Hidd el: fotózom épp eleget stúdióban, és ettől függetlenül a legkevésbé sem jutna eszembe a vaku amikor a kis unokahúgomat fotózom játék közben - a jó sorozat és emiatt a nagy buffer annál inkább.A másik rendszeresen előkerülő kérdésre (most épp vape1, de lényegtelen annyira rendszeres): nyilván annyira szűk a 45/1.8 beltérben hogy egyszerűen nem is értem miért szerettem annyira... (irónia, ha nem lenne világos...) Igen, nem meglepő módon szűkebb és más mint a 25/1.4, ennek ellenére mindkettőt ajánlani tudom. Sőt, tovább megyek: a 75/1.8-at is nagyon szeretem (igen, szobában is, és nem, nem kastélyban lakunk és nem, nem gondolom hogy ki kell verni a falakat hozzá) Pl. kimondott előny hogy leszűkíti a témát (és nem a nagy kuplerájt látod mindenfele a lakásból)
Lényeg a lényeg: nyilván egyénfüggő kinek mi tetszik, viszont pont ezért nem kellene általános kinyilatkoztatásokat tenni hogy csak ez és nem más ("kell a vaku és kész", "folyton falhoz kell lapulni, hogy beleférjen valami a képbe") mert ez egész egyszerűen a baromság kategória.Amúgy meg ezt is csak azért írom hátha pont benéz valaki aki most ismerkedik a rendszerrel, ne legyen már teljesen félrevezetve, pedig sajnálok már ennyi energiát is ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest