Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Lassú Víz #47826 üzenetére

    Sebaj, akkor legalább nem kell várni, hanem elég a jelenlegi mezőnyből választani.

    .mf: Igen, továbbra is az elsődleges kiszemelt, illetve másodlagos az Oly 17mm. E-M10 váz lenne alatta, az gondolom elég jó. Mondjuk pont tegnap este futottam bele egy olyan témába, ahol a néma fókusz kritikus, mondjuk nem volt nálam gép, csak telefonnal lőtte, de az volt a lényeg, hogy a képen látható személy ne forduljon meg, mert elrontotta volna a kompozíciót :)

    arn: Ez megszokás kérdése, én szívem szerint kerülöm az érintőképernyős kezelést fényképezőnél. Annyira megszoktam már a keresőt, meg a fókuszpontokat :B

    k1csi: Igen, itt nézegettem én is. Olyat szeretnék azért, ami viszonylag kompakt, ha már fix. A 25-ös amúgy nagyon jól néz ki, csak kicsit nagy és nehéz, meg az ára is kb duplája (másfélszerese) a másik kettőnek.
    Igazából az egész még csak terv, szóval ennyi erővel mondhatom, hogy tervezem az 12-est, de gyakorlatban az csak jóval később kerülne a rendszerbe, ha meg is venném. De tapasztalat nélkül még azért mindig nem érzem a különbséget annyira a 17 és 20mm közt. Szerintem valószínűleg mindkettő jó lenne, mert első körben úgyis én idomulnék a rendszerhez, az alakítaná a fotózási szokásaimat.

Új hozzászólás Aktív témák