- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csimpekve
üzenetére
B*szták már el a messzi tájon készített képek negatívjainak hívását a laborban? Nekem igen. Ez is hozzá tartozik ám a retró fílinghez!
Persze nem ebből kell kiindulni, a memóriakártya is cserben hagyhat...
De az, hogy heteket/hónapokat kell várni az eredményre vitathatatlanul szopás, és elveszi tőled a tanulás lehetőségét: akkor már állatira nem emlékszel majd hogy adott képen mit rontottál el, vagy esetleg milyen beállítást (amit eleve nem rögzít a negatív, tehát felteszem jegyzetelgetni fogsz majd) kell majd másképp tenned.
Jó móka ám, csak próbáld ki.
De ha belegondolsz, hogy 3 fix obi árán egy komplett labort, meg több évre elég nyersanyagot vásárolhatsz, sztem megéri, mert aznap előhívhatod, nem lesz time lag, lesz lehetőséged utómunkára, és hát a laborozás sztem még a fotózásnál is izgalmasabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze nem ebből kell kiindulni, a memóriakártya is cserben hagyhat...
Jó móka ám, csak próbáld ki.