Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norddal értek egyet: őszintén szólva semmi extra, simán egy új szenzor és kész. ráadásul még a nagylátós fotók alapján is túl kicsi, és ezt a kört már megjártam az e-pl3-mal. az a grip irtó ocsmányul néz ki (cserébe lehet, hogy kényelmes). sőt, az egész úgy néz ki, mintha picit összenyomták volna a gf1-et, aztán ráragasztottak volna egy minimálgripet. még a 14-42 X is marha nagynak tűnik rajta, pedig tudjuk, hogy az kb. a 20-as pancake mérete.
szóval ez, ma, marha kevés. úgy meg pláne, hogy a gf2 óta sír mindenki, hogy mit kér, konkrétan. még fan-rajzokat is gyártottak, gondolkodniuk sem kellett volna. nincs evf. ziccer lett volna x100/l1 típusú formát csinálni, de nem. adja magát a multi-aspect szenzor, és senki sem vesz gh2 helyett ilyet (de ha azonos áron vannak, ez is megoldva), de nem, azt sem.
nem tudom, hogy ennyire hülye a pana-oly páros, vagy ennyire tudatosan adagolják a "fejlesztéseket". bármelyik is, remélem, hogy egy irtó nagy pofon képében jelentkezik náluk a samsung az nx20-szal (sajnos vannak fenntartásaim, ha az nx200-ból indulok ki, ők sem normálisak).
hú, de pipa vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs