- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én ezért részesítem előnyben a hazai üzleteket, vállalkozásokat. Mégha picit drágább akkor is.
-
kcsa
veterán
Csatlakoznék inkább pozitív tapasztalatokkal, rengeteg olyan termék van ami itthon (sokszor már...) nincs, az árak jellemzően jobbak, bár kivétel természetesen van. Átverés, probléma az eddigi huszonpár rendelésből sem volt, 2500-ért megérte az Allegro Smart is egy évre.
-
pusszycat
nagyúr
Én vettem az emag-rol, de nem az emag-tol egy 512 GB microsd-t , ami aliexpress -es fake volt de sajnos kicsomagoltam meg el kezdtem használni. Meg sem próbáltam visszaküldeni. Ilyesmit ha ott akarsz venni akkor nem a marketplace-rőlk vedd.
-
Az online áruházakkal kapcsolatban kikristályosodott bennem egy határozott vélemény. Amíg vásárolsz és pénzt költesz náluk, addig udvariasak, gyorsak, szinte hibátlanok. de ha valami problémád van a vásárolt termékkel akkor minden ügyintézés elhúzódik, extrém esetekben nem válaszolnak, hazudnak és mindent megtesznek, hogy te szívd meg.
Több ilyen tapasztalatom volt már, és ha nincs határozott (akár fenyegető) fellépésed akkor simán leszivatnak. -
herion
tag
eMAG-on KIZÁRÓLAG csak az eMAG által forgalmazott termékeket szabad megvenni.
Erre van külön szűrő, hogy elkerüld a javarészt román átverős marketplace-es hirdetéseket. -
husztiimi
csendes tag
Mióta az emag átment átverős oldalba, azóta nem veszek semmit. Legutóbb egy ssd-t vettem, ami nem érkezett meg. Fogyaszóvédelem lett belőle. Szánalom...
-
-
Háromszor rendeltem allegroról. Kétszer nettó átverés volt, agyonhasznált terméket küldtek új helyett. Szerencsére mindkét alkalommal visszakaptam a pénzem.
Harmadszorra csak ott kapható, olcsó terméket reszkíroztam. A doboz teljesen össze volt törve, ki volt szakadva, de szerencsére a tartalomnak nem lett baja. -
Még nagyobb dond, hogy a marketplece részen sok a csaló, hamis SSD-k, és az eMag semit sem tesz.
Szerintem érdemes használni az Allegrot, olcsóbb, jól meg van szervezve a szállítás, oalcsó, vagy smarttal inegyenes. Szemes kávét, 3D printerhez filementet, macska kaját is ott vettem mostanában, jóval olcsóbb, mint itthon ugyan az a termék. 2-3 nap alatt hozza a DPD, vagy a Packeta
időszkosan ad kupont 20000FT -4000FT (pár dolog ki van zárva, de kávé, macskakaja, 3D filament inincs
) -
kk75
tag
Az Emag valóban egy remek áruház volt, amikor megjelent az országban kb. 10 éve. Emlékszem 5w-os led izzókat (azóta is működnek ) vettem bagóért, ingyen ki is szállították. De múltak az évek, és az Emag is elk*rvult. Csak a profit számít, nem elég semmi, még több kell.
Magyarországon a Black Friday egy vicc, az esetek többségében nem jelent valódi árengedményt, de ha nagy szerencséd van, találhatsz ilyenkor jól eldugva valódi 5-10%-al olcsóbb terméket erősen limitálva.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)