Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ha jól tudom a belépő Canonokon HD alatt lehet csak felvenni RAW videót, és nem folyamatosan. A Pocket Camera pedig SD kártyára tud rögzíteni RAW videót.
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Sony A7 IV váz + ajándék cage & akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.