Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Arra lenne inkább eszük, hogy teljesen eltakarítanák ezeket a lyukakat... Egy éven pedig már elkezdték, nem tudom miért nem lehetett folytatni azt az irányt... A redmi k20 pro-tol szebb telefont még azóta sem láttam
-
KIFLEE
tag
Ezesetben igazán visszahozhatnák a pop-up kamerákat.
-
Rickazoid
addikt
Ezeket csak akkor hívhatjuk spórolásnak, ha a normál árnál olcsóbb, persze nem csak legyártani, hanem a végfelhasználónak megvenni is. Egyéb esetben továbbra is jól keres mindenki vele, aki húzza felfelé az árakat, mindenki más pedig mélyebben nyúl a zsebébe, mint kéne.
Mondjuk a kamerakivágás bármely formája ebből pont az, ami teljesen eltűnhetne már a jó büdös...

Én még senkit nem hallottam nagy platformos tesztelőkön kívül azon panaszkodni, hogy van káva a kijelző felett. -
Sakee
csendes tag
Amúgy lassan 5 éves lesz a Realme Gt 5g-m és bírja, sebessége megeszi a mostani felső közepet is még. Igaz sütni lehet vele ,meg az akksi(k mert kettő akksis) hát ,de szóval na.
Amúgy nem értem,mert 64kbyte elég mindenre is -
HaZsolt
őstag
Ez csak belépőszinten fog előfordulni, a csúcskategóriás telefonokat nem érinti.
-
Manapság amikor egy középkategóriás telefon simán elmegy 5+ évet, eléggé öntökönlövésnek tünik ez az "adjunk drágábban régebbi hardvert" stratégia. A vásárló amikor meglátja, hogy az a telefon amit le akar cserélni jobb mint amit venni tudna helyette, nem fog venni új telefont.
-
-
mrThomi
addikt
De ez sajnos elég nagy baj. Nem fognak szórakozni velük a gyártók, főleg nem belépő közép telefonokkal. Egyre több szar árasztja majd el a piacot ebben a kategóriában. A drágább készülékek meg picit még drágábbak lesznek, vagy ott is meghúznak majd egy határt. Fejlődés a nulláról a mínusz 5.-ikre zuhan.
Aki tud vegyen most egy jó telefont és nézzen ide vissza 2030-ba.
-
aprokaroka87
nagyúr
De gondolom a 3 kamera az maradni fog 😁
Bár nem ártana pár normális mai SOC sem. -
janeszgol
félisten
"Összességében azonban nem túl megnyugtató, hogy a forrás szerint könnyen előfordulhat, hogy a vásárlók magasabb árakkal találkoznak majd a régebbi dizájnelemekkel és szerényebb specifikációval érkező készülékeken is."
Nincs probléma, majd mindet lefikázzuk itt. Mondjuk 50 ezer ft alatt a 4 GB ram nem vészes. Ugye az emlegetett Motorola Moto G06 Power 56 ezer ft. Bár a kijelzője is csak HD+ felbontású.
-
Nem baj ha egy kicsit az SW oldal is rákényszerül a lassításra és az optimalizálásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest