Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Áh, ha eladnám, akkor csak azt adnám, ami mindig díszdobozban, párnák között, portalanított helyen pihent és gyakorlatilag hozzá se nyúltam, csak épp annyit, hogy a kihasználatlanság ne okozzon benne károkat. Abban
olajatmemóriakártyát rendszeresen cseréltem, márkaszervízbe vittem a szenzort és a lencséket tisztítani ha véletlenül egy porszem került rá. Szóval nem kell félni, én csakis újszerű terméket adnék el.
Amúgy az a jó, hogy ha lenne rá pénzem most akkor sem cserélném le, még nincs akkora ugrás, ami miatt azt mondanám bármelyik vázra, hogy na erre megéri váltani. Ha meg lecserélném akkor is hagynám családban, így is bárhová megyek valakivel az első kérdés az, hogy viszem e a gépem és ha már ott vagyunk akkor pedig, hogy fotózhat e ő is vele, mert nagyon más mint egy kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest