- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor lenne igazából értelme ennek a ráaggatott keresőnek, ha tényleg lenne választék. lenne kompakt verzió, de lenne tényleg "nagyformátumú" verzió is. így, hogy minden generációnál elcseszik a csatlakozókat és az előző kereső nem jó a következő vázra és vica versa, így ez tényleg eléggé neszesemmi, előnye nincs, hátránya van.
de úgy amúgy én moduláris-párti vagyok. oké, ettől még lehetne a kisvaku helyén kiskereső

de messziről indultunk. én annyit mondtam, hogy ahhoz képest, hogy itt sokan az e-p5 (és nem az élet) létének értelmét kérdőjelezik meg, szerintem az egyik legjobb olympus váz. attól nem lesz szar, hogy drága, nem kell most megvenni, lesz majd kifutóban is. és attól sem lesz szar, hogy nem e-m5/gx7, csak más. nekem például nagyon tetszik, végre minden benne van, ami fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G9II váz
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest