Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
jézus, ez milyen bajonettes? gyanítom, hogy valami pici szenzor van benne, max 1"-es, akkor viszont ekv. 27-80mm lehet az az obi, és úgy már nem olyan érdekes
az elején azt hittem ez mft, azért linkelted, és már beizgultam, hogy de jó lesz af-es pola kitzoomot rendelni ebayről bagóért az oly-ra, azt megvan a nagylátózumm...
a kamera az nem érdekes...legalábbis számomra...ilyen androidos műanyag játékok, meg semmitmondó ultrakompaktok helyett csinálhatna valami érdekeset is végre a polaroid...nem hinném, hogy az ilyen kamerákért kapkodnak majd a vásárlók
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az elején azt hittem ez mft, azért linkelted, és már beizgultam, hogy de jó lesz af-es pola kitzoomot rendelni ebayről bagóért az oly-ra, azt megvan a nagylátózumm...
a kamera az nem érdekes...legalábbis számomra...ilyen androidos műanyag játékok, meg semmitmondó ultrakompaktok helyett csinálhatna valami érdekeset is végre a polaroid...nem hinném, hogy az ilyen kamerákért kapkodnak majd a vásárlók