Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
FEDman
üzenetére
Nem akarom én ezt túlragozni. Az a posztom arról szól, hogy szerintem a fényképezőgép és az autó/kávéfőző közötti analógia nem jó analógia, és hogy miért gondolom így.
Ha már analógia, akkor szerintem a kimondott _verseny_autó lenne jó választás, ott is meg lehet és meg is szokták a nézők/rajongók ítélni esztétikailag melyik szép és melyik kevésbé, de a tervezők és "felhasználók" (azaz: pilóták
) ez nemhogy másodlagos, hanem egyenesen huszadlagos szempont a többi sokkal fontosabb mögött.
Mondhatnám a vadászgépeket is (régesrég még kimondottan rajongtam is értük
) , sokszor a legjobbak egyben a legszebbek is voltak - de ettől ez még valójában huszadlagos.Viszont mondjuk egy utcai autónál tök evidensen _nem_ huszadlagos a design. Ennyi az állításom.
(Hogy mit értesz az alatt hogy elismerem majd később mégse, és hogy mi az ami zavaros, ezt nem igazán értem.
A konkrét E-M1 kapcsán pedig annyi az állításom hogy mivel körbevesz minket (a G6-tól kezdve a GH3-on át a D7100on keresztül a D600ig, stb, stb) egy funkcionálisan tök jó és amúgy teljesen korrekt formavilág, ami ugyan nem különösebben szép (némelyiknél jobbak az arányok, másoknál kevésbé) de nincs is velük semmi kirívó esztétikai gond - és akkor meglátja az ember ezt a szörnyszülöttet... még az is bizonytalan hogy mennyire kézreálló, de hogy kimondotta ronda azért az eléggé vitán felül állónak tűnik... És ez eléggé érthetetlen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer Egér RGB!!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ez nemhogy másodlagos, hanem egyenesen huszadlagos szempont a többi sokkal fontosabb mögött.