Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
S20FE utódját keresem páromnak.
Ami fontos, hogy jó kamerája legyen, és az elvárások itt kb ki is merültek, a fotózáson kívül persze telefonálásra, Facebook, Messenger, Viber használja, de ezen kívül még csak alkalmazás se nagyon van telepítve.
S23 vagy S24 jó utód lehet?
S23 most 200k körül van, kb ezt néztük olyan célösszegnek. (Kis plusz még lehet benne, ha van készülék, amire érdemes még szánni)
Android vonalon maradnánk. -
vargalex
félisten
válasz mucsgyver70 #189793 üzenetére
Ugye még az a kérdés, hogy Note 13 Pro 4G, vagy 5G verzió. Mert előbbi esetében azonos a SoC a Poco M6 Pro-val...
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Viktor0610 #189795 üzenetére
Nekem még megvan az XS Max (tartaléknak), szerintem nagyon jó kamerája van...
Alex
-
akos727
senior tag
válasz Viktor0610 #189795 üzenetére
En ravagtam volna alapvetoen, hogy tuti jobb az A55 kamerja, igaz, hogy kozepkategoria, de hany evvel ujabb megis...aztan rohadtul nem
-
vacs
veterán
válasz DeathAdder #189789 üzenetére
Ohhh, én imádtam a Nexus 5-öt, öt évig használtam!
Mondjuk a kamerája semmit nem ért és az aksija is le volt butítva a testvérmodell LG G2-höz képest (2300 vs 3000 mAh)!(^)(>.<)(^)
-
kacsento1
senior tag
válasz kacsento1 #189766 üzenetére
Megnéztük az ajánlott telefonokat. A Samsung szerintem nem ér plusz 30e többletet. Így leszűkült a kör a Redmi Note 13 8gb és a Poco M6 Pro 8gb-ra. Poco-t nem ismerem, nincs is a környezetemben sajnos, azt tudom, hogy aXiaomi gyártja, de megbízhatóságban is felveszi a versenyt a Redmi Note szériával?
-
aAron_
őstag
Gondolkodom iPhone xs lecserélésén egy Samsung A55-re. Rövid távon fő szempont a kamera lenne. Szerintetek táj fotózásban mekkora előre lépés lenne? (Közeli utazás miatt érdekel.)
Szimplán műszaki paraméterek alapján jelentős, de egyébként fogalmam sincs. Ilyen régi telefonnal közvetlen összehasonlítások nem nagyon vannak. Korábbi csúcs modell vs. új mid range.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
DeathAdder
veterán
Igen nagyon rossz a mem kezelése, nem értem ha úgyis áram alatt van akkor miért nem használja.
Legidegesítőbb a pixelben meg hogy akkor zúdul rám az értesítéscunami amikor használnám a telefont_______
mindenesetre aludva egyet gt2 pro-t se veszek, inkább veszek új kijelzőt meg akkut a pixelbe, bár az sem ér 100 ezret egy annyit se érő telefonon, de hogy nem tudnak normális méretű könnyű telefont gyártani nem kiálló kamerával.. úgy visszasirom a nexus 5 időket, ez a gt2 pro is azért tetszett mert jó tapintású érdes műanyag hátlapja van, nem ujjlenyomat mágnes
Nagy igényem nincs, kamera nem érdekel csak ne lógjon le, pure android, korszerű erős hw, amoled, kompakt méret, ne legyen ujjlenyomatmágnes meg olyan anyagból hogy mindig ki akar csúszni a kézből
-
vacs
veterán
válasz DeathAdder #189784 üzenetére
"8 gigás pixel folyamat zárja be az appokat a háttérben, tölti újra a weboldalakat"
Nálad más hiba lesz, tippre az aksihasználat csökkentése érdekében tisztítja a memóriát, nem kevés neki a 8GB!
Nálam Google Pixel 7, android 14-en az átlagos memória használat 6.1 giga a 8-ból, pedig én semmit nem lövök ki, azért van a memória, hogy használja!
Persze a plusz memória jól jöhet, de az szerintem erős túlzás, hogy kevés lenne pár év múlva a 8 GB.
Van a családban több 6GB-os Samsung és semmi bajuk, szerintem 2-3 év múlva is elfogadhatóak lesznek.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
F-ECT$
titán
válasz DeathAdder #189784 üzenetére
Ha 2-3 évre veszed a telefont, akkor már érdemes előnyben részesíteni a 12 GB-ot. Nálam már sokszor van 8 GB-nál több használatban.
Dive ever, work never.
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Azonos típuson belül van értelme a 12 giga ramnak a 8-al szemben?
Legutóbb pixel5-re (8gb) váltottam oneplus 3-ról (6gb), és érezhetően rosszabb volt a memóriakezelése a 8 gigás pixelnek, folyamat zárja be az appokat a háttérben, tölti újra a weboldalakat.
konkrétan a realme GT2 Pro esetében érdekelne -
volvoguy
addikt
válasz akos727 #189779 üzenetére
Hát így ebben az állapotában érhet 170-180at az iPhone...ugye erre jönne még +40.000Ft akksi csere...160 körül meg már kapok megkímélt Pixel 7 Pro-t
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
veterán
válasz Linda1 #189781 üzenetére
A35-A55 idei, Android 14-ről indul a 4+1 év support,
A34-A54 2023-as Andr 13-ról indul a 4+1 év.
Utóbbiak már lényegesen olcsóbban kaphatók (ha még épp vannak valahol) de a több éves támogatás miatt ugyanúgy simán megvehetők.
A34 6/128, 8/256 GB verziók voltak,
A54 8/128, 8/256 GB.Hibrid sim-tálcák, azaz vagy 2 db nano-sim, vagy 1 db nano-sim + 1 db microSD.
A25 tálcája: [kép] [kép] -
akos727
senior tag
válasz volvoguy #189767 üzenetére
Visszalépés nem lenne szerintem. Valszeg jobban bírja a 13PM, ha ugyanolyan az akku állapotuk, cserébe a P7P-nek jobb a kameraja. Tempoban, illetve a többi dologban nincs számottevő különbéség, csak a szokásos Android vs iOS előnyök és hátrányok. De ha "vissza váltasz", akkor már volt P7P-d korábban?
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Nagymamának szeretnék venni egy hagyományos telefont. Ezt a tipikus időseknek való telefon nagy gombokkal, amit keresek. Van esetleg valakinek valamelyikkel tapasztalat, amit a legegyszerűbb használni?
Köszi!
-
vacs
veterán
-
-
félisten
Üdv!
Idősebb rokonnak kellene vennem okostelefont, lehetőleg minél jobban lebutítható/egyszerűbbé tehető oprendszerrel. Az alábbi hármat néztem ki, szerintetek melyik lenne a legjobb?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! Haldoklik az iPhone 13 Pro-m akksija, 82% a kapacitás.
Gondoltam nem cserelek benne akksit, eladnám jutányos áron, es vissza váltok Pixel 7 Pro-ra. Amit használtan már 150-170 között kapni. Visszalépés lenne?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Linda1
aktív tag
Sziasztok. Moto G84, Redmi note 13 pro és Samsung A25 közül melyik ajánlottabb?
Szempont hosszú távú támogatás, jó akku.
Játékokra keveset lesz használva.
Vagy esetleg más, ebben a kategóriában, headphone jack fontos lenne.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
perzeus
tag
Sziasztok
Akinek van személyes tapasztalata, azokat kérdezném...
Pixel 8 / 8pro vagy Honor Magic 6 proElsődleges szempont a pillanatképek minősége.
Ami sajnos az S23ultrámnak nem az erőssége.Köszi
Gábor
-
veterán
válasz kacsento1 #189753 üzenetére
Szia,
95-105.000 Ft-ba kerül pl a Samsung A25 8/256GB,
120 Hz SuperAmoled kijelző,
2024-es Android 14-ről induló 4+1 év support,
3-4 különböző színben elérhető.
Töltő nincs a csomagban, venned kell még egy minimum 25 wattos PD/PPS töltőt is. Nekem 2 db ilyen is van, kitűnő. [kép] [kép] [kép] [kép]
nagyon sok "élhető" telefon van már ebben az árkategóriában is, remélem kapsz annyi ajánlatot hogy a szemed fennakad -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek keresek telefont.
Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) egyik 70e a másik 100e
- Használt vagy új? Csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Vagy vodánál, vagy függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mostani telefonjuk 5+ éves, szóval igen, hosszabb távra
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) telefonálás, messenger, viber, közösségi média
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6,67"Én xiaomi párti vagyok, de ha van jobb ajánlat, meghallgatok bármit. Köszönöm előre is.
-
guftabi96
addikt
válasz eldoble #189747 üzenetére
Szerintem szinte semmiben, de olcsóbb is. A soc picit erősebb.
13T-nél tegyük hozzá, hogy sajnos előfordult 1-2 eset, hogy párásodott a kamerája. (keress rá, hogy 13t lens fog).
A Honor most Yettelnél pl 179.500Ft kártyás csomagban, árukereső alapján ez sufni gsm ár. (függetlennek kellene lennie, olyan simet raksz bele, amilyet akarsz)Ha a szoftverüket szereted, akkor szerintem egyikkel sem jársz rosszul
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
addikt
Sziasztok, tudnátok ajánlani 1-2 strapa telefont 100e Ft környékén?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
Sungoo
addikt
válasz SunMount3r #189742 üzenetére
A Xiaomi nincs google korlát alatt.
-
SunMount3r
nagyúr
A Xiaomi 13T-nak fullos a Goole támogatása, alapból van pl. PlayStore? (A neten ezt olvastam, de jobb, ha itt is megkérdezem).
Ebben az ársávban amúgy van "ájánlottabb" készülés ennél?
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek keresek telefont az alábbi feltételek alapján.
- Árkategória: Felső korlát nincs, 150 ezernél viszont ne legyen olcsóbb, A55 5G-nél nem rosszabb.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Itthon, nem szolgáltatótól.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 6 év minimum.
- Mire használnád? A legfontosabb a fényképezési tudás és a hosszú támogatottság. A Samsung képei nem jönnek be neki, de ha az éri meg a legjobban az is jöhet. Ezen túl böngészés, munka amire használva lenne. Játék nem jön szóba.
- iOS vagy Android mindegy!
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy!Köszönöm a segítséget!
Stat crux dum volvitur orbis
-
szs85
tag
válasz cs.zs. #189737 üzenetére
Sajnos nem állítható mindenhol. A Pixelekben biztos nem, a Motorolákban nem vagyok biztos, de valószínű hogy nem.
Media Marktban meg kéne fogdosni.(A custom romok közül a PixelExperience-t a kevés beállítási lehetőségek miatt sem szerettem, én is gombokkal szeretek navigálni, pont úgy mint a kérdező.)
-
Orgi
addikt
válasz eldoble #189735 üzenetére
A Honornak mindig is volt, ő nem vesztette el szerintem, csak a Huawei. Nekem 3 különböző Honorom is volt, semmi gond nem volt velük és szerettem is őket, de ebben az árkategóriában azért már lehet válogatni, Pixel 8 pl, O+ Nord 4, Xiaomi 13t Pro, ilyesmik e körül mozognak...
-
veterán
válasz Wallenberg #189733 üzenetére
"...Tehát, hogy a vissza gomb ne a bal oldalon, hanem a jobb oldalon legyen..."
Ez minden androidos telefonban állítható, csak márkánként más a neve. Samsungnál "navigációs sáv" beállításánál található, [kép]
Xiaominál Rendszervezérlés/Gombok/Gombok tükrözése [kép]Hogy a HMD hogy nevezte el, hát ki tudja ?😎
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz eldoble #189735 üzenetére
S23 apróról gyári garanciával, vagy SES-ről készülékbeszámítással.
S23FE is van, még olcsóbban is, de az pont az S22 hírhedt Exynosát kapta, én azt nem merem ajánlani.
Xiaomi 13T se rossz olcsóbban.
Kérdés, hogy mit értesz hasonló tulajdonságok alatt. Pl az optikai zoom elég jól leszűkíti ebben az ársávban a jelölteket.
Igen, a Honornál minden oké
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom most nem pörög annyira az ajánlás, de abban tudnátok segíteni, hogy hasonló tulajdonságokkal rendelkező telefonok közül ennél van jobb választás 200-220e forintért: Honor 200 Mobiltelefon 8/256GB ?
Azt jól tudom, hogy most már ezeknek teljes Google támogatása van?[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Egyik ismerősöm HMD Pulse Plus vagy Pulse Pro telefont szeretne venni. Áruházban megfogta, kézbe vette, tetszett neki. Nem tudom azóta sem lebeszélni róla.
A lényeg, hogy elfelejtette megnézni, hogy a legalsó három gomb sorrendje megcserélhető-e. Tehát, hogy a vissza gomb ne a bal oldalon, hanem a jobb oldalon legyen.
A másik, hogy van-e a készüléken FM rádió, az rendelkezik-e RDS és felvétel funkcióval. Kerestem a készülékről teszteket, leírásokat, képeket, de ezekről semmilyen információt nem találtam. Hátha tudtok segíteni. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dokee78 #189728 üzenetére
A https://nanoreview.net/ összevetései alapján a teljesítményben Exynos 1480 > Snapdragon 7s Gen 2 > Dimensity 7030.
A fogyasztást passz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
En azt szeretném kérdezni, hogy érdemes e telefont venni az XRE-től. Van vele tapasztalatotok? Úgy néz ki, gyári gari nem nagyon lesz rá. Ők javitják. Hát, nem tudom, jó e ez így... -
dokee78
félisten
Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2,MediaTek Dimensity 7030,Exynos 1480
Hogyan viszonyulnak egymáshoz teljesítményben és fogyasztásban? -
Haneto
tag
Sziasztok!
Az elkövetkezendő 1-2 hónapban szertnék telefont cserélni. A jelenlegi Realme GT Master-hez képest olyat szertnék, ami minden téren érezhető előrelépést jelentene.- Árkategória. 200-250k
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Ha van hivatalosan itthon, akkor gyártótól vagy megbízható külföldi oldalak is szóba jöhetnek.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2-3 év minimum.
- Mire használnád? Sok fénykép, egy kis játék, netflix és egyéb tartalom fogyasztás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android!
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy. Nagy különbségek nincsenek.Köszönöm szépen előrei is a válaszokat!
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz tototos #189723 üzenetére
Az Edge 40 Neo egy nagyon jó komponensekből összerakott jónak tűnő telefon (és ezt igazolja hogy nálatok is bevált). 2023-as megjelenésű, és gyárilag Android 13 van rajta. Kérdéses azonban, hogy azon túl hogy az Android 14-et megkapja, mi mindent kap még?
(nem tudom)
Fejvakarós volt nekem is pár hónapja amikor telefont vettem, én (is, mint sokan mások) 100.000 Ft körül kerestem telefont. Végül 2024-es Android 14-ről induló 4+1 év supportú 8/256GB Samsung A25 lett 103.400 Ft-ért. Ez nyers erőben, tudásban abszolút nem ér fel az Edge 40 Neohoz, a frissebb/frissülőbb rendszer viszont nálam erre billentette a mérleget. Az A25 kamerája pedig abszolút bejön nekem, totál kedvemrevaló képeket készít. (túl)szaturált, színezett, nagyon jó dinamika-tartományú/átfogású képeket lő. Másoknak meg ez pont nem jön be, de ugye magunknak veszünk telefont, nem másnak. -
okezsoke
tag
Sziasztok!
Öcsém feleségének keresek telefont.
Árkategória. - Max 130k HUF
- Használt vagy új? - inább új, esetleg felújított garival
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy felújított/keveset használt, garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel - 2-3 évig azért tartson ki.
- Mire használnád? Normál használat, fontos hogy a lehető legjobb kamera legyen az árkategóriában.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android és Google legyen.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez szinte mindegy, a mostani is elég nagy (Samsung A52 talán).Előre is köszönöm mindenkinek.
-
sirdond
őstag
Sziasztok! Látom,hogy létezik ez a Motorola Edge 2024, de nem látom,hogy EU-ban lehetne kapni? Ezt milyen piacra szánják, elképzelhető,hogy később még EU-n belül is elérhető lesz?
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Idén év elején vásároltunk több Motorola Edge 40 Neo telefont. Nagyon jól működnek és szeretik a kollégák. Hasonló áron(ha jól emlékszem 140 ezer forint körül vettük őket) most mit vennétek? Fontos az 5G és esim kezelés.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #189717 üzenetére
Ez lemaradt: a kamerája is legyen azért eléggé "minőségi".
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
- Árkategória. 100K - 200K
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra és a Best-Buy.
- Mire használnád? Telefonálás, Net, YT, Chat App-ok, Office doksik, etc...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez vagy jó neked a zárt is? Mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Viszonylag elég nagy kijelzője legyen."Ezt" a telót egy ismerősöm kérésére keresném. Ezért sem írtam konkrétumot pl. a mérethez, mert ő is csak ennyit mondott rá (nem nagyon ért ezekhez).
A 200K tényleg a plafon és azért jó lenne, ha viszonylag olcsóbban is lenne valami, amit ajánlani tudtok.
Pár további elvárás: megbízhatóság, strapabíróság, stabil OS, jó Wi-Fi és Bluetooth.
Előre is köszi!
-
lcdtv
tag
Sziasztok! A melyiket érdemes inkább választani? Redmi Note 13 Pro vagy Samsung A54. A fényképezés fontosabb. Köszi (esetleg más hasonló készülék)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz spileraaa #189708 üzenetére
Annak kis felbontású IPS kijelzője van. 1920x1080 (FullHD) alá menni már nem szabad, illetve az általam ajánlott 2 modell már Amoled kijelzős, napfényben is láthatók.
A Redmi Note 12S - 90Hz Amoled,
a Samsung A25 pedig már 120 Hz Super Amoled.
Írtad a 3-4 év támogatást is, a Moto G34 esetében nekem semmilyen infóm nincs, de hátha jön valaki akinek van.
Samsungok 4+1 év, ezt tudom,
illetve ha az általad említett ár 2-szereséért keresnél telefont, ott elég sok infó jön-megy, de alsó árkategóriában sajnos szűkszavúak a gyártók is. -
spileraaa
senior tag
-
veterán
válasz spileraaa #189706 üzenetére
Szia,
hát ahelyett gyakorlatilag bármi megteszi.
Ebben a 6/128GB-ban még 4+1 évnyi tartalék support van,
aztán van egy ilyenünk a családban 8/256 memóriával, a kéktáblás országos áruházláncban már 64.990.-ért hozzájuthatsz, ez 2023-as megjelenésű, és a támogatásáról halvány lila fingom sincs , de a párom nagyon szereti, és ez fontos
-
spileraaa
senior tag
Nyugdíjas számára kellene új telefon maximum 80 ezer forintért olyan kellene ami 3-4 évig támogatva van
Jelenleg ez a telefonja volt
https://m.gsmarena.com/motorola_moto_e6_plus-9831.phpErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
sbe561
tag
Sziasztok!
A feleségem Redmi note 12 4g-je a Hyperos frissítés óta sajnos nem jelzi az viber és msg értesítések pedig zárolva vannak, már gyári visszaállítást is csináltam.
Így sajnos másik telefont kell vennünk, hiába a közel 10 éves xiaomi hűség ezek után már nem merünk azt venni.
Ettől komolyabb nem kellene. Max keret 50-60.000 ft.
Mit javasoltok újonnan?
(Kollégám iPhone 11-je 85% os akkuval bejött még a képbe, de nem tudom hogy az ios-t megtudná e szokni. Illetve szerintem max. 1 év után abban is akkumulátort kellene cserélni.) -
veterán
válasz forguet #189703 üzenetére
Szia,
néhány Motorola is beleesik abba az ársávba, G84-G85-Edge40Neo,
Samsungtól hosszú támogatással 8/256 A25, esetleg kifutó A34/A54 (a 4-es végűek ugyebár a 2023-as Android 13-as modellek, de a 4+1 év támogatás miatt még idén is megállják a helyüket)
szóval van miből válogatni, de az általad említett Redmik is jó alternatívák. -
forguet
senior tag
Sziasztok, altalanos felhasznalasra 100e-ig Xiaomi redmi note 13 pro jo lehet? Van esetleg jobb ar/ertek aranyu telefon ebben az arsavban? Koszi
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Tlog
tag
Sziasztok.
A jelenlegi mobilomat cserélném le /onelpus 8T/ nagyon meg voltam vele elégedve.
Két telefon között gondolkodom hogy melyiket vegyem meg.
Az oneplus nord 4 vagy a google pixel 8 pro
Szerintetek melyiket válasszam?
-
Gabesz87
veterán
SES-ben látom, van most akció, beszámítás is. Megnéztem az arkalkulatort S24-re, de nem egyértelmű, hogy van a kuponnal -50e Ft, és még ezen felül jön le a beszamitott ár? S21-re valami 60e-et számol. Van rosszul értem, és 50e Ft a max kedvezmény beszámítás esetén? Meg ha jól láttam, huszon valahány ezer Ft-nyi tartozék vásárlás esetén még van 10%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest