- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
vargalex #190117 üzenetére
Így van, teljesen jogos.
Ha semmilyen töltője nincs otthon, de rádugja a laptopjára/pc-re, vagy az autós rádiójára, vagy az autós szivargyújtós töltőre, akkor is fel fog töltődni, csak lassabban. Minden kompatibilis mindennel, csak a leggyorsabb töltéshez kell a spéci szabvány. -
Zozzz2000
tag
válasz
vargalex #189169 üzenetére
Bizony hogy valós probléma, engem 4. éve szivat a virtuális, anyit szoktam csinálni, hogy lezárom a kijelzőt. Van hogy ugy elnászik a menüben, hogy le se tudom egyböl tenni. A következő telefonban biztos nem virtuális lessz. Ha sokat beszélsz nagyon olvass utána, hogy hogy müködik a kiválasztott telefon szenzora ha virtuális.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
vargalex #189169 üzenetére
Vegyesek a tapasztalatok, bizony előfordulnak az általad írt problémák, amiktől tartasz. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor hívás közben nem sötétül el a fülhöz tett telefon és "önálló életre kel". Nem minden gyártó, nem minden eszközén van jelen (aki virtuális megoldást választott), de létező probléma (s egyáltalán nem "hiszti", hanem a való életből vett tapasztalat).
-
cs.zs.
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
vargalex #189153 üzenetére
Szia!
Én a Poco vagy a Note 13 közül választanék.
Poco újabb, gyorsabb töltés, jobb akksinak írják.
Kamerában szerintem a másik jobb.
Videóban a Poco.
https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-redmi-note-13-vs-xiaomi-poco-m6-pro-4gItt nézegetheted a paramétereket, mert ilyen telóim nincsenek.
Xiaomi telóm volt ezelőtt (Mi 9T), most Poco (F5) van.
Papíron a Poco alább van rendelve minőségileg (árban is) az "anyacégnek".
Tény, hogy a régi telóm fémkeretes volt, üveg hátlappal (pedig csak középkategória volt), ez meg műanyag mindenhol, én nem érzek akkor különbséget a két teló között.
Így is tokban van, tök mindegy milyen anyagból van, úgyis az számít, ami belül van.
Az meg jó ezért a pénzért.
Gyors, jó akku, a sw vagy jó vkinek, vagy nem, én nekem nagy bajom nincs vele.
Stabil, minden fut rajta, ami nekem kell.
Gcam-el a kamerát is lehet tuningolni. -
vargalex
félisten
válasz
vargalex #188905 üzenetére
Sziasztok!
Mivel szabadságon is voltam és ráér, így hanyagoltam a témát. Most újra ránéztem a telefonokra, a következő listát állítottam össze:
- Poco M6 Pro 8/256 GB
- Redmi Note 12S 8/256 GB
- Redmi Note 13 8/256 GB
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GBEzek között valaki felállítana egy sorrendet? A Samsung már a kereten túl van (egy kicsivel az M6 Pro is), de még talán belefér.
Vagy lenne jobb ajánlat hasonló áron? -
cs.zs.
veterán
válasz
vargalex #188965 üzenetére
R N 12S van nekünk, feleségem használja, szereti.
Oda kell figyelni, van belőle NFC /No NFC,
4G és állítólag 5G is. Nekünk a legolcsóbb 4G/NoNFC van, mert nálunk 1. nincs Yettel 5G, 2. fogalmam sincs hogy az előfizetésünk fellépne-e rá, de így nem is fontos, 3. (NFC) a párom nem fizet telefonnal.Ha ezeket átrágod, mindenképp jó, erős, lapos, könnyű, szép telefon.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
vacs
veterán
-
cs.zs.
veterán
válasz
vargalex #188914 üzenetére
MÁV Zrt (elég nagy vállalat?) műszaki hibaelhárításban 2020 augusztusban kaptam (kötelezően!, mert én nem kértem) Samsung A10 2/32GB telefont. 3 éven túl lehet kérni a cserét. Jelen pillanatban, azaz 2024 júliusban Samsung A04 3/64GB telefonokat adnak.
Az A10-et minden tartozékával eltettem otthon a fiókba, nem kérek cserét, vettem magamnak saját pénzemből A25 8/256GB-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest