- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Razzul #180297 üzenetére
Elvarrnám ezt a szálat gyorsan, biztosan nem fizetek egy telefonért annyit, amennyibe egy iPhone Pro kerül. Marhára nincsenek nagy igényeim kamerában, főleg azért, mert nagy ívben tojok az algoritmusokra, ezért fotózok RAW-ban, de ha bugos, azzal nem tudok mit kezdeni.
-
-
Švejk
őstag
válasz
Razzul #84488 üzenetére
Hát igazából szerintem nem ér az LTE annyit. Annyira kicsi a 4G lefedettség hogy itthon sajnos nincs sok létjogosultsága. Persze a jövő ebben van
55-ért inkább válassz egy 640XL-t! (jobb kamera, jobb előlapi kamera, nagyobb akku, nagyobb képernyő...) persze csak ha nem túl nagy tepsi neked.
Én 45-ért vettem az enyémet pár napja,40-ért van az eMagban(volt, most már 45 ott is), de nem adnak normális magyar garit állítólag, szerintem meg nem éri meg kockáztatni vele. Inkább az edigital 45-ért. -
Švejk
őstag
válasz
Razzul #84482 üzenetére
540-et nem tudsz venni hivatalos magyar forrásból. Az 535-öt tudom ajánlani helyette. A 640XL ami eléggé megéri ár-érték arányban.
640-et használok pár napja, nagyon gyors cucc, jó szívvel ajánlom minden tekintetben.
A 830-at szokták dícsérni de elég túlárazott, ugyanez a 930-ról is elmondható. A 640/640XL bomba vétel, emellett újabb, már Microsoft modellek, talán a frissítéseket hamarabb kapják meg. -
madrac
senior tag
válasz
Razzul #78539 üzenetére
Lehet hogy én írtam. Rakd fel az ingress nevű gps alapú játékot és játssz vele egy darabig és rájössz. Adott helyzetben másodpercekre betud akadni teljesen, amit még erős dupla magos qualcomm procival nem tapasztaltam. De akár a facebook lite is jobban akadt mint másik telón. Tudom még béta, de akkor is furcsa egybeesés...
Még jó, hogy a gyári launcher és gyári programok rendesen futnak, mint amiket az ilyen videókban mutogatni szoktak...Honor 4X
-
ViSAS
senior tag
válasz
Razzul #78494 üzenetére
Legalábbis amíg a gari tart, lehet ezt játszani.
(#78497) BenHans: 512MB RAM, de jól kezeli. A kicsi kijelző jelenléte relatív, én pl. pont előnyben részesítem, jobban bejönnek a pici kijelzők.
Ismerősöm is most vett, teszi a dolgát ahogy a többi iPhone. Bekapcsolod és működik, nem kell babrálni. Azt viszont nem tudtam hogy használtam venné, úgy már én se fognék bele a vásárlásába. iPhoneból vagy csak új, vagy semmilyen - szerintem.
szerk.: mielőtt iPhone mániásnak titulálna bárki, leszögezem hogy soha nem volt, sajnos nekem a nem megfizethető kategória.
Ismerősökét viszont sokat tapizom.
-
zlatan92
csendes tag
válasz
Razzul #78137 üzenetére
Hogy hol? Még nem tudom, az adott telefontól is függ majd. Ami pedig a preferenciákat illeti... Őszintén szólva nem igazán vagyok otthon az okostelefonok világában, szóval nem tudom mit mondhatnék. Annyi biztos, hogy sűrűn leszek távol az otthonomtól mostanság, szóval elég gyakran használnám netezésre, zenehallgatásra, stb... Valamint jó lenne ha az aksija nem lenne túl gyenge... De mivel ez lenne az első okostelefonom, nem igazán van viszonyítási alapom, így preferenciám se.
-
-
Skatorius
tag
válasz
Razzul #77903 üzenetére
Én nem kaptam választ
Leírom újra:
Sziasztok!
Szeretnék venni magamnak egy felső kategóriás telefont,ami kiszolgálna 1.5-2 évre.A keret 160-180k körül lenne és itt vásárolnám használtan a hardveraprón.Függőségileg vagy függetlent vagy pedig telekomosat vennék,ezt az ár határozza meg.Igazából netezésre,komolyabb fényképezésre/videózásra és esetenként játékra használnám.Az se lenne egy rossz pont,ha rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval.Eddig nekem egy S2-m és egy S3-mam volt és nagyon tetszik az S6 is,de ha például azt mondjátok,hogy az iphone 6 jobb választás lenne (most mondtam egy példát),akkor hajlandó vagyok váltani droidról és samsungról.Bár az S6 volt nekem eddig a legszimpatikusabb.Előre is köszönöm a választ!
Üdv:
Gergő -
.DLL
veterán
válasz
Razzul #77849 üzenetére
Ezen most egy annyira f*szán optimalizált és kezes ROM van (Kelzsoca féle R8 (hun) asszem) félek tőle hogy ha egy ilyen zárt rendszerű telefonban adódik valami idegesítő h*lyeség, attól nem lehet megszabadulni, mint itt egy jobb ROM-mal pl. Ezért is írtam, hogy a nagy fan bázis elég sokat tud nyomni a latba.
Vagy WP-re is van lehetőség egyedi romokat feltenni?
(egyik kedvenc fícsöröm: szövegszerkesztésnél a hangerő +/- gombokkal lehet mozgatni a kurzort, nem kell szenvedni, hogy sikerül-e pont két betű közé tappintani, csak nagyjából oda nyomok, és beléptetem a kurzort a kívánt helyre ahol módosítani akarok. Egyszerű, zseniális.) -
Surda-
őstag
válasz
Razzul #77645 üzenetére
Hol árulják 1g rammal?
Sokat számít egyébként? T mobil nem írja mennyi rammal árulja. -
Blackhole13
senior tag
válasz
Razzul #77547 üzenetére
Magával a rendszerrel nincs baj, és a telefon is nagyon strapabíró lett (kb 10-szer ejtettem betonra egy méterről és semmi baja), de a programok nagyon átgondolatlanok, gagyik, és sokszor hibásak. Vagy lassú a böngésző vagy random kilép, a zenelejátszó elfelejti hol tartottál a playlisten, a messenger vagy nem küldi el az üzenetet, vagy 5 perccel később kapod meg, yahoo-s mail címmel sokszor nem tud szinkronizálni és még sok más.
Persze ettől még simán lehet, hogy az ennyibe kerülő androidnak sokkal butább hibái vannak, én is ebből a meggondolásból vettem wp-t. -
Ájvé
veterán
válasz
Razzul #77482 üzenetére
Wp-ben nem vagyok jártas, majd valaki más ír alternatívát belőle.
Berger92:
S6-al kapcsolatban írok,
Annyira nem jellemző azért a lassulás, főleg nem csúcskategóriában. Olcsóbb készülékekkel van inkább ez a gond. Volt egy Thl w100-as telefonom amin szinte stock android van, barátom használja, lassan 2 éves lesz és most is gyors pedig akkor se volt csúcs mikor megvettem. Legrosszabb esetben gyári visszaállítást kell csinálni (teljesen alap dolog, menüben elérhető, két érintés és pár perc alatt megvan, mindent töröl a telefonról és olyan lesz mint mikor először a kezdve vetted. Szoftveres frissítés pedig már egyszerűen elvégezhető, telefon kiírja, csinálsz egy biztonsági mentést utána rányomsz és automatán megcsinálja.
QHD felbontás max annyiban lenne hátrány hogy erős hardver kell a meghajtásához, de ez megvan S6-ban. Pixel hibát meg alig van esélyed kiszúrni is mivel annyira kicsik a pixelek, de 8 napon belül ki tudod szúrni ha ilyen van (jellemzően első 3 napban megjelenik ha van hiba, ez idő után nagyon kicsi az esély erre) és vissza tudod küldeni. -
ÉNERGIE
tag
válasz
Razzul #77478 üzenetére
tudom ajánlani akkor az eladó S4-esem
új lap van benne féléves kijelző(fél éve vettem törött kijelzővel és rakattam bele újat), nálam sose lassult be, reggel 8tól este 8ig telefon wifis net ment rajta és 8körül kezdett el 20%nál csipogni a töltőért. Kijelzője 5"-os ha jól tudom, 55-be adom, fekete független.
-
-
takacsbotond
őstag
válasz
Razzul #77316 üzenetére
Első körben én is rá voksoltam, viszont vannak némi aggályaim a nem túl acélos, és ráadásul nem is nagyon elterjedt procijával kapcsolatban...ezek a problémák mennyire jönnek elő a mindennapok során?
Illetve pár sorban meg tudnád indokolni, hogy mivel jobb ez a teló mint a G2-ő (csak mert nekem egy G2-őm van, és a Honor 6-ról elég csekélyek az ismereteim a mobilarénás tesztet leszámítva)? -
Rivyan
csendes tag
-
Linda1
aktív tag
-
Brainwashed2
tag
válasz
Razzul #73678 üzenetére
Hmm, az a helyzet hogy velemiért elég ocsmánynak és átláthatatlannak találom a windows-nak ezt az új design-ját. Teszteken nezve a szoftvert (mint ahogy a windows 8 használatánál is), elveszettnek érzem magamat (bár ez már kicsit érdekes megfogalmazás). Bár azt meg kell hagyni, hogy pl. a 925 külső design-ja viszont elég megnyerő. Nem tudom, hogy meghoznám ezt az áldozatot.
-
biondi.b
újonc
válasz
Razzul #73575 üzenetére
A szoftverellátottságba bele se gondoltam. A mostani telefonomnál is az zavar nagyon, hogy semmit nem tudok letölteni rá, mert régóta nem lehet frissíteni az iOS-t. ): (iphone 3gs)
A korábbi posztban munka-tanulás alatt nyelvtanulásra gondoltam, amihez viszont kellenének az appok.
Ha ezt is a feltételekhez adjuk, melyik készüléket ajánlanátok? -
atosan
veterán
válasz
Razzul #73357 üzenetére
Például, Gsmart Art A3, sokak szerint szar soc, kevés pixel, de akadás mentes, nem fagy le hívás közben, böngészés közben stb, teszi a dolgát, tapasztalat, továbbá a nem stock droid közt is van pár, Ace4, motorolákat nem is említem. Nővéremnek Lumia 630-a van, az is teszi a dolgát, de azért az elején felhívott a fagyások miatt.
De ez örök vita marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest