- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
volvoguy #189767 üzenetére
Visszalépés nem lenne szerintem. Valszeg jobban bírja a 13PM, ha ugyanolyan az akku állapotuk, cserébe a P7P-nek jobb a kameraja. Tempoban, illetve a többi dologban nincs számottevő különbéség, csak a szokásos Android vs iOS előnyök és hátrányok. De ha "vissza váltasz", akkor már volt P7P-d korábban?
-
xhege
veterán
válasz
volvoguy #171458 üzenetére
Előlapi kamerát nem igazán használom, így arról nem tudok nyilatkozni. Szerintem az iPhone kiegyensúlyozottabb illetve mozgó objektumok ( gyerek, kutya) esetén jobb. A Samsung viszont rugalmasabb a zoom tartomány miatt. Nagyon nem nyúlsz mellé egyikkel sem. Hozzám az iPhone képalkotása közelebb áll.
-
xhege
veterán
válasz
volvoguy #171456 üzenetére
Volt S21 Ultra és most van 13 Pro. Mobilnet esetén egyikkel sem volt soha gondom. Wi-fi esetén mindkettőnél észrevettem, hogy mikor nekem már nincs meg a Wi-fi, akkor a társaságban levő Xiaomi telefonoknak még megvan (mondjuk egy kerti sütögetés során). Nem tudományos kísérlet eredménye a következtetés, de többször feltűnt.
-
válasz
volvoguy #168114 üzenetére
Nyilván magasan az legjobb, amelyiknél a hátsó szett tölti be a szelfikamera szerepét is. A Zenfone Flip széria.
Amúgy alapvetően szerintem helyesen gondolkodsz, a hagyományos megoldások között leginkább az IPhonok a nyerőek ezen a területen.
A kínaik közül a Vivo középkategóriában is kínál autófókuszos, nagy felbontású szenzort, de ez nálunk jelen pillanatban sajnos nem releváns. -
ghiottone
nagyúr
válasz
volvoguy #162658 üzenetére
Az OP 8T-hez tényleg kell a gcam (+ ott csak a snapcam csomagnevű kezeli le az ultraszéles lencsét és akkor lehet keresgélni az app mellé xml-t is), a gyári szoftver nem az igazi. 3 hete használom, s20fe helyett vettem (azt az alacsony pwm miatt nem mertem megvenni). Pont a kamera miatt mondanám az S20FE-ből 4gs snapist, de az 199 újonnan és a használtak között csak exynosos van, ami jobban melegszik és hamarabb is merül.
Tényleg ott a Pixel 4a 5g is újonnan németektől 160 körül lehet ha van rokon kint. + hardveraprón nézelődj. A 4a és az 5-höz képest kevesebb ideig használtam, de jó telefon, aksiban is eléggé jól bírta. (Pwm miatt nekem ez is kiesett sajna)
-
Ájvé
veterán
válasz
volvoguy #159209 üzenetére
Igazad van, Mi 10T-ből spórolták csak ki.
P30 Prot nem venném inkább, jelenlegi helyzetben kicsit kétséges eleve a jövője, de egyébként lassan 2 éves lesz így túl hosszú támogatásra már nem nagyon számíthat.
Mi 10T Pro 190-ért esetleg, Mi 10 se olcsóbb amúgy (esetleg Kínából). -
-
válasz
volvoguy #36110 üzenetére
javult kicsit 4.3 alatt a nexus 4 akkumulátoros üzemideje.
leonel; a one esetén is elég jellemző a pixelhiba, bár már csökkent az arány az első szériákhoz képest, de g2 is ment már vissza ilyen problámával, a témájában is van ilyen tapasztalat, mondjuk én eddig összesen csak négyről tudok, bár ezen készüléknél inkább a recsegés bosszantó, ha olyan készüléket fogsz ki. több darab is volt már a kezemben, és bizony nem kell halálra nyomkodni, hogy nyöszörögjön, normál használatnál is előjön. volt olyan darab, ami kevésbé volt problémás, mondhatni nem is zavaró a dolog, de aki kényes a minőségre, az nagyon nézze meg.
mikersz1; közben keresett egy problémáról szóló hozzászólást, amit a tesztek, tömeges tapasztalatok...stb fölé helyezett. baj, ha így próbál valaki érvelni, de legalábbis félrevezető...
-
-
istnag
addikt
válasz
volvoguy #9193 üzenetére
nem akarlak sem rá sem lebeszélni,nekem az S van,de csak azért,mert akkor a One X nagynak tűnt. Az én meglátásom,hogy a One X problémásabb,mint az S (kijelző hullámosodás,wifi elgyengülés,most rejtélyes extra módon merülés JB alatt)),de mindezek ellenére,ha csak ennyi a különbség pénzben és neked megfelel a mérete,akkor én is azt mondom,hogy az X-et vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest