- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
perzeus #194773 üzenetére
Sziasztok,
Jó kérdés, mert mindnek van előnye-hátránya.
8/256GB mindkettő. Ennek a Honornak 6600 mAh akkuja van, amivel kitűnő az üzemideje, ráadásul 66 wattos gyorstöltésre képes (van akinek ez is fontos). Ha a tulaj nem játszik sokat, és nem kell neki az ős-erő, akkor ez nyer, pl sok fényképezés esetén is. A hajlított szélű kijelzőt érdemes említeni, kinek bejön, kinek nem.A Samsung A56 IP67 vízálló, kicsivel erősebb, és 6 évig jönnek rá frissítések (Honor 5 év).
Általános, hosszú távú telefonnak lehet hogy jobb, és nem hajlított a kijelzője sem. PWM-érzékenység van-e a leendő tulajnál? Abban talán a Samsung a legrosszabb.A Honor 140.000 Ft az Alzán, más jónevű boltokban 155.000 környéke,
Az A56 leginkább 161.000 Ft, azaz minimálisan drágább, de ajándék is van hozzá. Semmiképp nem hagynám figyelmen kívül ezt a 3 ajánlatot: [kép]...és ahogy ebben a hsz-ben írtam, ebben az árszegmensben van még egyéb jó ajánlat is, adaptív 120Hz kijelzővel, 12GB rammal.
-
-
st6969
őstag
-
szs85
aktív tag
válasz
perzeus #177421 üzenetére
Én nem tenném rá a fejem, hogy az Aqua vagy bármelyik más áruház tőlük szerzik be a készülékeket.
Azért sem, mert pl a Samsung A13-ra, hiába van 100.000 alatt az Aqua is 2 évet ír. Úgy hiszem, a gari miatt, a hivatalos Samsung forgalmazótól szerzik.
A Xiaominál 1 évet írnak, én ott 1 év garira is számítok és nem többre. -
szs85
aktív tag
válasz
perzeus #177419 üzenetére
Kire gondolsz mikor hazai Xiaomira gondolsz? Az mstore-ra? Mert nem hivatalos forgalmazók már. A wayteq-re? Szerintem ugyanaz a csapat. Az hogy van múltjuk, és szervízháttér, az még nem egyenlő a gyártóval.
A Xiaomi nem a Samsung-féle rendszerben működik.10.000,- Ft – t elérő, de 100.000,- Ft-t meg nem haladó bruttó vételár esetén 1 év
Én ott egy évet tudok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest