- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Soma01 #194980 üzenetére
Ezen az ársávon kikopott az SD kártya foglalat
Mert egy microSD sosem lesz olyan gyors, mint egy UFS tárhely.
Nagyjából megnézve az igényeket belőttem a GSMarena keresőjét, de nincs találat.
Ha elengeded a microSD-t , akkor lesz.
Vagy esetleg egy tavalyi Sony Xperia 1 VI
-
titi12
aktív tag
-
-
Bdanyy
addikt
válasz
Soma01 #155742 üzenetére
Samsung ezekre vállal:
"Galaxy S series: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20+ 5G, S20+, S20 5G, S20 in addition to S10 5G, S10+, S10, S10e, S10 Lite and upcoming S series devices
Galaxy Note series: Galaxy Note20 Ultra 5G, Note20 Ultra, Note20 5G, Note20, Note10+ 5G, Note10+, Note10 5G, Note10, Note10 Lite and upcoming Note series devices
Galaxy Foldable devices: Galaxy Z Fold2 5G, Z Fold2, Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold and upcoming Z series devices
Galaxy A series: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G and select upcoming A series devices
Tablets: Galaxy Tab S7+ 5G, Tab S7+, Tab S7 5G3, Tab S7, Tab S6 5G4, Tab S6, Tab S6 Lite and upcoming Tab S series devices" -
-
Ájvé
veterán
válasz
Soma01 #145902 üzenetére
Miért olyan fontos a dupla kijelző? Elég kevés ilyen készülék van, gyakorlatban szerintem nem sok haszna van (talán egynek van aminek e-ink kijelző van hátul, azon jól lehet könyveket olvasni), úgy is csak az egyik felét nézed. Összehajtható készülék pedig nem sok van és az is nagyon drága, a megoldás pedig új és több próblémával küzdenek, szóval nem egy kiforrott technológia.
Inkább nézzél valami tényleg nagy telefont, Mi Max széria stb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Soma01 #145893 üzenetére
Ha csak netezésre és telefonlásra használja, miért akar ilyen drágán ilyen borzalmat venni? Árukereső szerint a telefonkirálynál van, ott azt írja van raktáron, hát nem hiszem hogy 2 éves 170 ezres ZTEből be lennének raktárazva. Szóval egy 2 éves drága, és kb sehol nem kapható telefont szerintem ne akarjo na tesód.
Ennyiért vegyen egy S10e-t vagy egy P30ast, Mi9 est, One Plus 7est, vagy bármit, de ne ezt.
-
-
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
Soma01 #142049 üzenetére
Közben megtaláltam, Digi R1 egy Leagoo M9 Pro, én nem venném meg, kicsivel drágábban Redmi 7 sokkal jobb választás, de akár a Redmi 6 is jobb.
-
gerii
addikt
válasz
Soma01 #99503 üzenetére
Arról még nemigen van tapasztalat ahogy nézem, kicsit olcsóbb, de ugyanaz a vas, 2GB ram abban is karcsú ennyiért.
lezuvius: 130 ezret hihetetlen hogy valaki kiad egy 3,5 óra SoT-os telefonért. Tihanyi küld majd energiát, vagy jár hozzá hosszabbító is?
t181: Redmi 3 Pro Eustock-tól 60k-ért.
-
Sheld
senior tag
válasz
Soma01 #73683 üzenetére
Lumia 735-ben van LTE úgy tudom. Ugyan az a készülék, mint a 730. csak egy-két plusz dologgal. Pl.: LTE. A 735-be micro SD-t is tudsz pakolni. (730 a dupla sim-esbe ha jól tudom nincs ilyen bővíthetőség, bár mostanában kezdtem csak beleásni magam a telefonok világába.)
Apropó! Ismerősöm telefont venne. Három jelöltje van:
Vodafone Smart 4 Turbo
Nokia Lumia 530
Samsung Galaxy TrendÉn ezek közül a Lumiát ajánlottam neki. [Mindegyik telefon 1Ft-os lesz, Vodafone szerződéshosszabbítással.]
-
voyager4.4
senior tag
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Soma01 #73630 üzenetére
730 tökéletes lesz szvsz.
640-ről még nem igen vannak tapasztalatok, azt tudom mondani, hogy a kijelzője nagyobb mint amit megálmodtatok, ill a kamera sem olyan acélos mint a 730-ban. Illetve több tekintetben is többet nyújt a 730 (mondjuk drágább is), fentebb nemrég volt tárgyalva.Sony-nak, meg úgy tudom a kínaiakon kívül másnak évek óta nincs Wp-s telója.
-
sb
veterán
válasz
Soma01 #66692 üzenetére
Igazából még semmi... még csak most nézek utána az egyes készülékeknek és keresem, hogy van-e még optimálisabb ill. melyik mit tud.
Jónak tűnt amúgy a G2F. Hw-ben több mint ami kell (de az annyira nem baj, csak ha emiatt drága is), kamera meg úgy-ahogy rendben van talán. Majd még benézek azért a G2F topicba, ha van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Soma01 #66608 üzenetére
Megmondom az őszintét...
Ha voipra tervezel, akkor a jelenre meg a jövőre gondolva előny ha tudja a 4G-t.
A voipos topik szerint jobban hasít 4G-n, és jobb a lefedettség is. Ami mégjobb lesz a 800MHz miatt.
A windowsos nokiákon müxik a mobilevoip, vannak 4G/LTE verziósok is. Sajnos ez a 4G még nem az olcsókon van.
Jön a Huaweitől a Honor 3C is, remélem hogy itthon a 4G verziós lesz (ez függetlenül lesz kapható).
A Honor 3C úgy reklámozza magát, hogy 3 decibellel jobb térerővel nyomul, mint az átlagtelók. Ez sem utolsó szempont.
Esetleg nézz szét, hogy mik vannak még itthon 4G telók.Ha nem lenne ilyen fos a Ft a dollárhoz képest, akkor ajánlanék mást is, de így nem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Soma01 #66605 üzenetére
Volt a nyáron fehér LG L7-II-nk. Jó kamera, és jó kamera-menü, szép telefon - de sajna gyenge vas. A feleségem szerette (neki nem fontos hogy játékra gyenge, mert FB ment rajta és puszi) , zenehallgatásra, fényképezésre, FB , net, tökéletes volt. Aztán kellett egy dual-sim. LG ment, Jiayu G2F jött. Ez viszont -ebben az árban- egy erőgép, össze sem lehet hasonlítani őket. De persze 5-6 hónap, és elavultnak számít majd.
-
xmaas
őstag
-
Švejk
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest