- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
guftabi96 #193594 üzenetére
Mit takar az SOS? Most azonnal kell vagy meg tudjátok várni az új Samu széria árait?
Az A36 procija kicsit jobb, mint az A35-é (ezét kapta meg amúgy az A26), valamint jobb a kijelző, a töltési sebesség (45w vs 25w), hosszabb a támogatás (6 év mostantól vs 4 év tavalytól) és még vékonyabb is (7,4 mm vs 8,2 mm).
A56 - A36 összevetésben nyilván az 56 nyer, de nem sokkal. Ki van ez mérve patikamérlegen.
Fém keret, erősebb és némileg takarékosabb proci, kicsit jobb kameraszett. Szerintem nem biztos, hogy megéri a plusz 10ezreket.
Azonos árszinten azért nem annyira kényeztet a Telekom. Honor 200 vagy 14T lehet jó alternatíva első körben, másodikban pedig RN 13 Pro+, RN 14 Pro vagy Moto Edge 50 Neo. Gondolom szülőknek nem kell eszement erős hardver és semmi ilyesmi, ugye?
-
picur10
aktív tag
válasz
guftabi96 #188605 üzenetére
Köszi! Olvasgattam mindkettőről, a vezeték nélküli töltés volt ami miatt mégis az S21 FE mellett döntöttem volna, mert az autó tudja és kényelmes lett volna csak bedobni magam mellé. De az autós fórumon írták, hogy baromira melegszik a vezeték nélküli töltésnél (főleg, ha közben az android auto is megy rajta). Az S7-tel is így jártam anno, gyakorlatilag nem használtam a melegedés miatt a wireless töltést.
Szóval azt hiszem A54 lesz a vége. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
guftabi96 #188437 üzenetére
"amikor egy ilyen folyamatosan használt ajánló topik van teljesen tönkretéve hónapok óta egyetlen ember miatt az szerintem nem járja."
Teljesen egyetértek veled. Nem ez az egyetlen topik, amit károsít a ténykedése, de itt a legaktívabb az illető és ez kifejezetten hátrányos hatással van a topik (erősen visszaesett) színvonalára, amit a teljesen szűk látókörű, másokat lekezelő stílusú felhasználó okoz.
-
diegho
nagyúr
válasz
guftabi96 #188364 üzenetére
Jajjmár. A motorola nagyon jó! A tavalyi edge 40 széria lehet már idén megkapja a 14-et
nem baj, hogy a 2021-es szarsungon már tavaly rajta volt.
A RAM is fontos, hiszen ha sok van belőle, akkor kevesebb optimalizáció kell, tehát azzal sem kell foglalkozni. Mindig lesz itt olyan, aki vett valamit (vagy kapta ajándékba) és csak azt fogja fényezni. -
vence
aktív tag
válasz
guftabi96 #186852 üzenetére
Beszólogatsz ...
Közben pedig "alma-t körtéhez" hasonlítasz.
Egy 12-512 GB memóriával szerelt készüléket "nem illik"
egy 6-128 -ashoz hasonlítani.És akkor még szóba sem került a teljesen más kamera specifikáció!
Gondolom hatalmas munkát fektetsz bele, hogy egy-két magyar shop induló árai alapján véleményt alkoss ...
De az árazást, azt elcseszték ...Nem mellesleg, úgy a típusjelzések környékén kellene valahol elkezdeni ....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
guftabi96 #186834 üzenetére
Hát ez az egész telefonos piac nem mondható egyszerűnek!
Az ember legyen a talpán aki nyomon tudja követni, de ha valaki keresi a számára megfelelő"új" készüléket, akkor nem is tudom.
Jelenleg a fiókban félretett LG V30+ ThinQ telefont használom (még használható) ami egy 2017-es készülék.Olyat akarok venni ami nem 4-500k+ áron van (annyit egyik sem ér!) és ha már új, akkor a 3 évet bírja ki simán és tudjon mindent amit egy mai teló csak tudhat.
LG V szériák ilyenek voltak, vagy még jobbak és aktuális flagship volt tőlük a nyerő számomra. -
-
minek?:S
őstag
válasz
guftabi96 #16484 üzenetére
hTC Rhyme, Xperia Sola, Xperia Ray, Xperia U, Live with Walkman, One V, S Advance?
(#16485) Flyme: én tudtam egyet de most nem jut eszembe a neve, majd még keresgélek.. de köszönöm még egyszer
(#16488) bozsozso: hTC Rhyme(3.7") van lilában, de nemtudom van-e T-nél, amúgy meg pl Xperia U..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest