- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ádám16
addikt
válasz
tototos #195358 üzenetére
A +1 kamera, 120 hz, jobb anyaghasználat/dizájn (szerintem), jobb üzemidő miatt én a 14p-t venném.
Támogatás szerintem kb ugyanaddig fog tartani. Hozzáteszem, talán az idei új iOS-t nem kapják meg a Xs/Xr szériák. 2018-as készülékekről beszélünk, 7 évesek. A 14p 3 éves.
Ha 3-4 évre kell frissítés, szerintem ez a legjobb választás. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
tototos #189723 üzenetére
Az Edge 40 Neo egy nagyon jó komponensekből összerakott jónak tűnő telefon (és ezt igazolja hogy nálatok is bevált). 2023-as megjelenésű, és gyárilag Android 13 van rajta. Kérdéses azonban, hogy azon túl hogy az Android 14-et megkapja, mi mindent kap még?
(nem tudom)
Fejvakarós volt nekem is pár hónapja amikor telefont vettem, én (is, mint sokan mások) 100.000 Ft körül kerestem telefont. Végül 2024-es Android 14-ről induló 4+1 év supportú 8/256GB Samsung A25 lett 103.400 Ft-ért. Ez nyers erőben, tudásban abszolút nem ér fel az Edge 40 Neohoz, a frissebb/frissülőbb rendszer viszont nálam erre billentette a mérleget. Az A25 kamerája pedig abszolút bejön nekem, totál kedvemrevaló képeket készít. (túl)szaturált, színezett, nagyon jó dinamika-tartományú/átfogású képeket lő. Másoknak meg ez pont nem jön be, de ugye magunknak veszünk telefont, nem másnak. -
vacs
veterán
válasz
tototos #182205 üzenetére
Kb 150K a Motorola Edge 40 Neo és kezel több eSim-et, sőt rákeresve ebben a Youtube videóban látszik is 4:17-től (mondjuk ez nem a Neo, hanem a drágább Edge 40, de ettől még valószínűleg a Neo is kezeli), hogy már hozzáadtak 1 eSim-et, de ott van a lehetőség hozzáadni további eSimet!
Lehet, hogy a többi Motorola is tudja ezt, de akár más gyártók telefonjai is, csak le kell ülni és rá kell szánni egy kis időt! -
sfdrakex
nagyúr
-
szs85
aktív tag
válasz
tototos #172865 üzenetére
Sajnos erről a típusról nincs tapasztalat, papíron nagyon hasonlít a Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro 5G párosra (ugyanaz a kettő), dehogy a kamera hogy muzsikál, a kijelző milyen, arról nincs tapasztalat. Én inkább olyan telefont vennék (másnak), amiről van teszt, fórumtapasztalat.
Én egy Realme 8 vagy 8i-t, valamint Redmi Note 10 5g / Poco M3 Pro 5g-t is megnéznék.
-
jeni
félisten
válasz
tototos #172848 üzenetére
még olcsóbban kijössz vele,hogy újracsomagoltat tudsz venni mobil csereprogramban az Emagnál.
-
xhege
veterán
válasz
tototos #151593 üzenetére
Elvileg bolti, de velük nincs gond. Simán cserélnek ha kell, megbízható cég. Saját tapasztalat alapján mondom. Egyébként a Huawei ügyfélszolgálattal beszélve én ezt a választ kaptam tőlük:
"Szeretném tájékoztatni, hogy a telefonkészülékeinkre 2 év gyári jótállást tudunk biztosítani, amennyiben az európai régión belül történik a vásárlás és mellékelni tudja a szerviz részére a hiteles vásárlási dokumentumot. Ha a vásárlási dokumentumok eredete megegyezik a forgalmazási régióval."
Ez alapján akár gyári garit is jelenthet ha ott vásárolsz. -
ToniSoprano
addikt
válasz
tototos #112840 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4 3/32, egyértelműen ha Dual simmel használod, mert 32 Gb a belős tárhely.
P9 lite is jó telefon csak 2 Gb a ram, de legnagyobb gond a 16 GB tárhely, amből kb 10 Gb használható és dual sim esetén nem bővíthető.. Honor 7 lite detto. Esetleg ami huawei/honor fronton szőba jöhet a Honor 6X. -
csaba1203
addikt
válasz
tototos #66757 üzenetére
Szia!
Asszonynak most vettünk egy Ace 4-et.Nekem S3 LTE-m van és kellemes meglepetés volt a telo.Piszok gyors,akadásmentes,és a kijelzője is szép.A két telo vagyis az S4 mini és közte csak a felbontás,ami talán plusz és a fél giga ram de szerintem annyival amennyivel többet kérnek már túlárazottá vált a mini.Én most egyértelműen az Ace 4-et venném
-
HuMarc
veterán
válasz
tototos #13954 üzenetére
Xperia Pro, Mini Pro, Milestone 3 (a 2 sem rossz, viszont az 1. már elavult!) (HTC G1/Dream
) Samsung Capacitive Glide,
A fentiek jók.
Ami nem slide-os kivitelő, tehát "BB"-szerű, az kapásból gagyi! Nem tudom, hogy hogy érték el, de az olyan telefonok MIND sz@rok lettek! Olyan kialakítású telefont csak BB-t és Nokiát szabad venni!
Bocsi a hanyag fogalmazásért, de leírtam egyszer -> 503 és veszett az egész hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest