- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196310 üzenetére
Nagyon komoly dolgokra nem kell, nfc is csak azért kell hogy ha X év múlva kitalálják hogy DÁP regisztráció kell mindenkinek, akkor telefonról meg lehessen csinálni.
50 alatt nfc-s telefonbol csak olyat találtam aminek vagy kisebb a ram ennek vagy hulladék a kijelző 6.8 méret hd felbontással ami miatt homályos a kép).
HONOR X7b 6GB / 128GB mobiltelefon, zöld lenne még hasonló tudás hasonló aron csak az 2023-as, OS támogatás miatt nagyon nem vennék már ilyen régi telefont, meg nem tudom hogy az abban lévő TFT kijelző az iOS+hez kepest jobb vagy rosszabb.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
yanna #196304 üzenetére
Köszi!
Ezt hol találtad?
Nem találok az Alza oldalán ilyen visszajelzést.A Yettel oldalan azt írják van benne.
Alza esélyes hogy cseh vagy szlovák raktárból küldeni,annyira más régióhoz tartoznak hogy ott nincs de Magyarországon van ?
Yettel által árult telefonok függetlenek vagy még mindig Szolgáltató függőek mint régen ?
-
mexel
veterán
válasz
yanna #194603 üzenetére
Éppen így szoktam ezzel lenni a magyar telefonnál. Nekem pl nincs számla a mostaniról de van fizetési bizonylatom hogy németországi telefon. Ez több a semminél.
Már letettem arról hogy itthon kb 4 évnél fiatalabb telefont vegyek
Németeknél sem olcsóbb de eddig soha nem volt gond, és ott a legkisebb karcot sem tagadják le általában. -
mexel
veterán
válasz
yanna #194589 üzenetére
Miből gondolod hogy nem próbáltam? Beírtam egyik telefonom imei ét és csak a típust írta ki. Több ilyen oldalt találtam már, az érdekelt volna hogy hol lehetblekérdezni hogy van e tartozás egy készülékre. A jelenlegi állapot semmit nem jelent, ha valaki nem fogja fizetni, később tiltják
-
válasz
yanna #190504 üzenetére
Jajj.
Az egész diskurzus onnan indult (nem voltam egyértelmű ezek szerint), hogy vannak olyanok, akiknél ez a kapcsoló nem hatásos.Tehát hiába kapcsolta ki a hirdetések fogadását, azok mégis érkeztek.
De befejezem, mert jön a topikgazda, és kapok a fejemre az off miatt, amit indítottam.
-
-
Kro
tag
válasz
yanna #189264 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog!
Útba esett a mm, bementem rákérdezni, hogy is van ez.
Azt mondták első körben, ez sűrűn előfordul, hogy totál lemerülve van a dobozban...
De ha sérülésmentesen vissza tudom vinni a telót, akkor vigyem és visszaveszik, levásárolhatom az árát, vagy ajándékkártyára teszik az összeget.
Szóval visszavittem, hoztam egy bontatlan dobozost.
Viszont így fekete helyett kék lett, mert fekete csak az az 1 volt. Sebaj, tokban nem látszik majd ha a gyárit lecserélem.
Végülis korrektek voltak. Amit visszavittem az általuk már fóliázva volt valami UV-s nyavajával, amit hoztam az meg nem, annak az árát visszaadták KP-ban.A bontatlan új 60%-os töltöttséggel volt a dobozban!
-
Ermac
tag
válasz
yanna #188872 üzenetére
Igen mert mindenhol ezt csinálja, akármelyik wifin vagy mobilneten vagyok vele előjött (volt hogy nem), mert mitől lehet még ilyen probléma ? Pároméknál nem földelt csatiba van dugva a modem és a router is + légkondi
náluk sűrúbben volt rossz, de a fura hogy g32 motorolán ugyanitt + redmi note 7 pro telóval meg fasza minden szóval nem értem.
-
vence
aktív tag
válasz
yanna #185963 üzenetére
Én sem használtakról beszélek !!!
hanem kicsit régebbi, átlag mondjuk másfél éves típusokról, amik esetenként sokkal többet, jobb speckót kínálnak, mint a frissek.
És mivel kifutott típusok nagy engedményekkel (akár 50% körül)
is elérhetőek még !!!
Tehát a mai belépő árszint alatt, sokkal jobb teljesítményű készülékek érhetők el, amik anno helyt álltak a tesztekben, jóval magasabb árakat figyelembe véve is.Sok újabb teló pl. nem igazán jól szerepel a tesztekben sem.
-
Ájvé
veterán
válasz
yanna #184559 üzenetére
Reklám blokkolóval? Köszi ennyi elég
Rendszerben is vannak reklámok, legfrissebb Redmi Note 13 tesztből:
"Ha pedig már ott vagyunk a beállításokban amúgy is, érdemes kikapcsolnunk a reklámokat."
Persze kikapcsoltad, de azért ne legyünk ilyen naívak. Tessék egy cikk mennyi mindent ki kell kapcsolni a "talán" reklámmentességhez, egyetlen biztos út a tiszta EU ROM lehet, de akkor meg szívás van az open BL-el (banki alkalmazások) és a Xiaomi is egyre inkább korlátozza a BL nyitást (kínán kívül azért még relatív egyszerűen megy). -
-
Ájvé
veterán
válasz
yanna #184188 üzenetére
Telemaxnak tényleg nincs jó híre, de ilyen sufni szervizeknél az is jobb.
User05
Ez még magában nem lenne gond, hogy Szlovákiában javítják, ha tényleg így is lenne, az se baj ha személyesen nem elérhetőek, sok garázs projekt így indul, nincs kimondott üzlet helység, csak legyen mögötte valamilyen háttér, szerviz, de sok esetben nincs, ez a baj. -
Biqci
aktív tag
válasz
yanna #182866 üzenetére
Márpedig lehet, az én Realmi telón viszonylag jól csinálja. De nem azt akarom hallgatni éjjel nappal, csak az emlékek végett és azért elég csalódás, ha visszanézed és egy végtelenül torz, a legkisebb mértékben sem hallgatható felvétel fogad...
És tudom, hogy elég nagy a család, de mindet azért nem lehet kipróbálni, ezért kérdeztem, hogy hátha van valami tapasztalata valakinek. Amúgy a lányomnak lenne ajándék a mostani Redmi8 után, megszokta már a MIUI -t és ez a hang is egy szempont lenne... -
sohajda90
aktív tag
válasz
yanna #182319 üzenetére
10 hónapos iPhone 14 Pro-m, 3000 mAH-os akkuival vígan hoz két napokat. Most dugtam töltőre 31%-on, utoljára kedden 15:07-kor vettem le töltőről 87%-on. 2 nap alatt oda-vissza munkába (1-1 óra) végig ment AppleCar play-en a zene a kocsiban, és nap közben is használgattam a telefont, bár aláírom gaming meg kamera használat nem volt...
De ugyanígy én is mondhatnám, hogy kollégám a csúcs Samsungját napi 2x tölti. De ha hozzáteszem, hogy a csúcs Samsung egy 4 éves S10 akkor már más a ló fekvése...
-
vacs
veterán
válasz
yanna #178572 üzenetére
Persze, ki lehet kapcsolni minden reklámot Xiaomi miui-n, így:
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken by Legendd!
De, ezt hány átlag felhasználó tudja magától megcsinálni? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
yanna #173316 üzenetére
Neked nem, sokaknak igen. A gyerekeim nagyon keveset telefonálnak így nem jön ki náluk a közelségérzékelő hibája, ha elő is jön nem zavarja őket. A Redmi Note 8T wifije gyengébb mint a Samsung, Huawei, iPhone telefonjainké. A 11 Lite 5G NE kijelzőjére panaszkodtak többen, nálunk azzal nem volt gond. Azért mert nálad nem jönnek elő hibák, nem jelenti azt, hogy másoknál sincs hiba, csak divatból fikázzák a készülékeket.
-
-
hroberto
veterán
válasz
yanna #150231 üzenetére
Egyetlen telefonomon sem volt sosem kijelző fólia (szerintem borzasztóan csúnya).
Ennek ellenére az összes telefonom karcmentes kijelzővel adtam el.
(Persze majd mindjárt jönnek azzal, hogy mikrokarcok biztos voltak rajta. Lehet... De eszembe sem jutna nagyítóval nézni a kijelzőt. Szemmel látható karc nem volt és nekem ez a lényeg.)
-
-
Ájvé
veterán
válasz
yanna #131746 üzenetére
Nem tudom, nem ez volt a kérdés viszont. Lehetőség adott Xiaomin is tudtommal, ez a lényeg.
(#131760) kraftistvan:
Oppo nagy cég és valószínűleg Realme 2 Pro is jó készülék, viszont nálunk nem nagyon megy és amennyire tudom nem is szán az Oppo készüléket EU piacra. ROM-al nem nagyon vagyok képbe nálunk mennyire használható, utána néznék vásárlás előtt. Ezek mellett maximum bolti garanciával kapható a készülék, rizikósabb szerintem. -
-
-
Ájvé
veterán
válasz
yanna #100962 üzenetére
Beépített akkus telefonokban resetként működik a hosszú bekapcsoló gomb nyomása, kivehető akkus telefonoknál nem mindig van így.
juve600:
Vernee Apolla Light, szkeptikus vagy várd meg a tesztjét esetleg, elvileg lesz majd nemsokára ph-n.(#100956) Scrydhan:
Nem jobb az S410 az MT6735-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest