-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Linda1 #189781 üzenetére
A35-A55 idei, Android 14-ről indul a 4+1 év support,
A34-A54 2023-as Andr 13-ról indul a 4+1 év.
Utóbbiak már lényegesen olcsóbban kaphatók (ha még épp vannak valahol) de a több éves támogatás miatt ugyanúgy simán megvehetők.
A34 6/128, 8/256 GB verziók voltak,
A54 8/128, 8/256 GB.Hibrid sim-tálcák, azaz vagy 2 db nano-sim, vagy 1 db nano-sim + 1 db microSD.
A25 tálcája: [kép] [kép] -
cs.zs.
veterán
-
csakany2001
senior tag
válasz
Linda1 #93177 üzenetére
4G nem szempont mivel Wifi-ról netezek.A hangszóró az fontos,a tesztvideóban a Moto G hangfelvétele elég meggyőző volt.Ezek szerint mégse olyan jó a Honor 4C,de megvárom a tapasztalatokat a Moto-ról hátha valakinek van.
Valóban kár az M2-ért mert az nagyon meggyőzött,de az edigital-on már nem kapni.A választ köszönöm. -
Ájvé
veterán
válasz
Linda1 #84641 üzenetére
Akkor ez lehet csak romániába van, mert máshol még nem találtam róla adatot
Na de csak létezik
Ez a Spreadtrum SC7731 elég gyenge eresztés, MT6582-vel még felveszi a versenyt. A2010 sokkal erősebb. -
Ájvé
veterán
válasz
Linda1 #84630 üzenetére
A328-ban és 2010-ben is LCD van, de minden ami nem AMOLED az LCD kijelző. Amire gondoltál az a TN panel lehet és gondolom IPS-t szeretnél (4c-ben az van).
Felbontás pedig paneltől független.
Annyira nem vészes 6735P van benne ez még kicsit butább a 6735M-nél, GPU órajel csak a különbség a kettő közt elvileg. HD kijelzőt is bírni fogja. Nem rossz választás, 4c jobb azért szerintem, de ha ezt választod az se rossz döntés, főleg ha tényleg ilyen akku van benne.Lord Vader:
Sehol nem gyengébb, de mindegy. Igen nincs Open GL 3.0, de van 2.0 akkor butítva fut azon, korszerűbb az Adreno nem kétséges, legtöbb játékhoz viszont így is elég a Mali 450, tény hogy hosszú távon már nem olyan sokáig lesz jó, de ettől a SoC még jó.
Kirin nagyon sokat lépett előre, nincsenek meg a korábbi hibák (Vivante GPU), 620 is bőven használható még játékra is. Ez miatt meg ostobaság leírni a Kirint. Következő SoC Kirin 940 már felső kategóriában fog versenyezni, 920-935 pedig bőven megállták a helyüket. -
BenHans
addikt
válasz
Linda1 #80815 üzenetére
Semmiképp sem ér +10ezret és rabláncot a Lenovo. Ilyen feltételek mellett bármikor inkább a 4C.
A processzor jobb mint a 410-ben, inkább úgy mondanám hogy a 615-től van lemaradva. A grafikus gyorsító van kb egy szinten a 410-ben található Adreno306-tal. Ettől függetlenül lehetnek optimalizációs problémák mondjuk játékoknál mert kevésbé elterjedt a Kirin 620.
-
BenHans
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Linda1 #78218 üzenetére
Megnéztem vagy hatszor , hogy jól látom-e az árat 5000 Ft
Nincs a környéketeken teszkó, óceán, MM esetleg? Ott szoktak lenni ilyen kártyás dobozos ajánlatok. Megmondom őszintén én nem adnám lejjebb mint a nokia 108 vagy nokia 130.Van mikor ezek akciósan kártyásan/ kártyafüggetlenül 5000 -be kerülnek.
-
dokee78
félisten
válasz
Linda1 #77356 üzenetére
Elephone P6000 Mobilarena unboxing
Nemsokára írásos teszt. -
monti0222w
addikt
válasz
Linda1 #77356 üzenetére
Nézd, mindkét telo jónak ígérkezik ennyit tudok mondani egyelőre, várni kell vele míg nem lesz tőbb tapasztalat velük.
Nekem pl. tetszett a P7000 külsőleg is meg amit a telo nyújtott teljesítményben. A trükközésről a duál sim-s topicban több minden olvasható.
Pilu85: nem hiszem hogy sok tapasztalat lenne a teloval kapcsolatban, de hátha!
-
Ájvé
veterán
válasz
Linda1 #77236 üzenetére
Vagy lehet hogy mégsem?.
Minden bizonnyal hardveraprón előbb beszerezhető lesz. -
voyager4.4
senior tag
válasz
Linda1 #75671 üzenetére
A 4gb + Kitkat kombó a baj forrása, ugyanis így nem lehet a külső sd-t alkalmazások telepítésére használni. A krüger&matz mist-nél pl ez nem áll fenn a régebbi droid miatt.
Meg egyébként is vannak ebben az árkategóriában is 8giga belsővel szerelt készülékek (Opendott, Thl T6s/T6pro/4000 stb Moto E,hogy a Honor holly-t már ne is említsem) így nekem egyáltalán nem elfogadható már egy készülék 4giga ROM-al.Devas Miért nem ajánlanál 10 évesnek új Lumiát ? Max arra tudok gondolni, hogy az androidos haveroknál kilógna a sorból. Játékoknál ami nem fut mondjuk egy 530-on az 20k-s droidon se fog. Más ?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Linda1 #75515 üzenetére
Magyarországon fogják szervizelni, a telemaxnál, mivel az a Lenovo szervize. (Ugye hivatalosan is jelen van a gyártó kis hazánkban így kissé spéci a helyzete) Más telóknál a forgalmazó intézi a garit. edigitalnál kapható kínaiak pl. xiaomi, a wayteq-hez tartoznak így oda megy szervízbe.
-
monti0222w
addikt
válasz
Linda1 #75401 üzenetére
[Ez lemaradt] itthonról rendelhető.
-
monti0222w
addikt
válasz
Linda1 #75398 üzenetére
[Itt nézelődj] remélem találsz, az Infocus M2-t ajánlom figyelmedbe, de van más is.
-
Linda1
aktív tag
válasz
Linda1 #75341 üzenetére
Sziasztok. Telefont vennénk és a tegnap a Motorola moto E2nd mellett döntöttünk, de felmerül némi probléma...akku nem kivehető= ez nem tudom mennyire lehet pronléma ,mondjuk miután lejárt a gari ,a másik meg a magyar nyelv hiánya. Lehetne rakni rá Morelocal-t, de ott olvastam, hogy rootolást kér, ezt nem szeretném egy új telefonra. Esetleg akinek volt ilyen problémája tudna felvilágosítást adni, mert nagyon szimpatikus ez a teló, de ha azt mondjátok nem érdemes babrálni vele, kénytelenek leszünk olyat választani amin van magyar nyelv. Köszönöm előre is.
-
monti0222w
addikt
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz
Linda1 #75319 üzenetére
Írok párat akkor az edigitaltól:
Lenovo A328
+ olcsó, 1GB RAM, 4 Magos CPU
-kijelző nem IPS, felbontása is kicsi (mondjuk legalább gyors így)
Honor Molly:
+ olcsó, 1/16 RAM és Rom, HD IPS kijelző
- MTK6582 chip, 2000-es akku
Honor 3C
+2GB RAM, HD IPS kijelző, 2300-as akku
-MTK6582, támogatás nem nagyon van rá (4.2 OS)
Galaxy Ace 4
+ Snapdragon 410, AMOLED kijelző bár csak 800x480-as felbontású viszont ilyen chippel nagyon gyors készülék, 1900-as akku ilyen méretű AMOLED panelhez jó üzemidőt ígér
-kijelző felbontása, kijelző és készülék mérete lehet előny és hátrány is
Lenovo S660
+3000-es akku (4,7"-os kijelzőhöz elég jó, üzemidőben talán ez a legjobb a felsoroltak közül)
-MTK6582 ennyiért elég sok, qHD felbontás (mondjuk legalább gyorsabb vele), ár mivel tudásához képest drága szerintem -
cidalain
veterán
válasz
Linda1 #74905 üzenetére
nekem az LG C70 (Spirit), a qualcomm procis 4G verziója a titkos favoritom most. előfizuval 39, vagy alatta (csomagfüggő). ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb középkategóriás lesz, nyűgök nélkül. méretben is ideális lenne nekem, és ha szoftveresen is olyan megbízható, jól optimalizált mint a G Pad-ok akkor jó lesz ez. kíváncsi leszek az első felhasználói tapasztalatokra, főleg android szempontból...
-
quailstorm
félisten
válasz
Linda1 #73034 üzenetére
Az Atrixból még volna új? Duurva.
Az a helyzet, hogy egy Xperia X8, vagy Galaxy S kiválóan alkalmas korának megfelelő játékok futtatására. De napi használatra egy Galaxy S-t már össze is törtem, annyira lehet ideggel bírni. Hiába megy rajta az Asphalt 7.Lumia 630 tuti belefér, más kérdés, hogy olyat szerintem nem akarsz.
Lenovo A328 amiben lehetne gondolkozni. Nem tudom a lite miben bénább, RAMban nem. -
quailstorm
félisten
válasz
Linda1 #73028 üzenetére
Ha az első Atrixra gondolsz, felejtsd el, őskövület. 2.3 android retro játékokhoz jó (ami ICS-től felfele nem megy), egyébként másra nem igazán.
4.2 minimum, de már az se mai.
Kruger is tipikusan az a telefon, hogy az életbe nem venném meg, annyira gagyi az a processzor. Egy MT6572 többet ér, nem vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest