-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
eldoble #194163 üzenetére
Igen, ezen is túl vagyunk már.
Viszont itt a gyári 14T FAQ:
Phone Body
1. Q: What is the introduction of the materials of the Xiaomi 14T?
A: The Xiaomi 14T features a back shell made of Glass Panda-X or PU fiberglass board with bio-based PU. The middle bezel is crafted from PCR flame-retardant PC with 20% GF and die-cast aluminum HZH5.9. The lens is protected by Gorilla Glass 5 (GG5), and the solid buttons are made from KAP 6M13, SABIC bio-based PC-1414B, and TPU UJ95A.PCR: Polycarbonate Resin
PC: Polycarbonate
GF: Glass FiberPár képpel:
#194043 ggeleven
#194048 ubyegon2
#194052 CalderaTartalmaz alut, de kisebb mértékben (valahol 30%ot olvastam ha jól emlékszem). Ha teljes fém lenne, mint a 14T Pro, akkor lenne antennakivezetés az oldalán.
Összehasonlításként 14T Pro FAQ:
2. Q: What is the material of the Xiaomi 14T Pro?
A: Back shell material: glass battery cover, made of Panda X material;
Middle bezel material: 6 series aviation aluminum material (metal material);
Lens protection glass material: CGG5; -
Orgi
addikt
válasz
eldoble #193898 üzenetére
Szerintem vmit félre olvasol:
Xiaomi and Leica Camera AG are introducing the newest member of their co-engineered family today: the Xiaomi 14T series. It is made up of two models, the Xiaomi 14T and the more powerful Xiaomi 14T Pro, each of which is designed to fulfil different user requirements. Both have a triple camera system with Summilux lenses, which have been developed in collaboration with Leica.
-
Golota
aktív tag
válasz
eldoble #193762 üzenetére
Pontosan erről van szó. Velem többször is megtörtént és van olyan ismerős, akivel szintén. Van olyan ismerős is, aki nem tapasztalta, de attól még létezik ez a probléma. Egybként érdemes rákeresni a neten, meglepően sok Samsung fórumon szó van errpl.
@T72killer: hogy lenne már user error? Véletlenül kikapcsolom?
-
vacs
veterán
válasz
eldoble #193754 üzenetére
Egy 5 éves S20-nál már előfordulhat, lehet akkumulátor hiba, vagy bármi egyéb.
Golota:
Egy fiatal telefonnak nem szabadna kikapcsolni, ha mégis, akkor szerviz!
Soha egy ismerős, munkatárs nem mondta, hogy kikapcsolna a telefonja, pedig kb 15 készüléket "felügyelek" már ezer éve! -
Orgi
addikt
válasz
eldoble #193663 üzenetére
Nem, miért mértem volna? A 60 W-os gyorstöltésű Realme telóm úgy fél óra alatt feltöltött emlékeim szerint a gyári töltőjével, nem vizsgáltam hazudott-e a gyártó. A szintén Xiaomi 14T telefonom pedig az Ikeás 45W-os töltővel vmivel több idő, de ha nagyon érdekes a dolog, lemérhetem hogy pár százalékról mennyi idő a valóságban.
-
cs.zs.
veterán
válasz
eldoble #192825 üzenetére
USB-C aljzaton a legjobb töltés manapság a PD-PPS , és ez pl teljesen átjárható, azaz megfelel a QC4+ szabványnak. (Együtt fejlesztették? Ki tudja..?) [kép]
Előtte is külön úton jártak, és talán utána a QC5-nél is.
Erről számtalan helyen írnak, pl a Qualcomm QuickCharge wikipédia oldalán is, meg pl a Belkin töltős oldalán is.
A lényegen nem változtat: ha C-C kábelt kaptál a telefonodhoz, akkor a PD /PD-PPS töltőket kell keresned, ha pedig A-C kábel van a dobozban, akkor a QC-feliratú töltők között kell keresgélni. -
cs.zs.
veterán
válasz
eldoble #192822 üzenetére
Mert amint írtam, majdnem teljesen átjárhatók.
PowerDelivery bá' azt kezdte el fejleszteni, hogy az USB csatin hogyan vigyünk át egyre nagyobb teljesítményt, és ez elment C-irányba, és már 48V x 5A = 240 W-nál járnak,
Qualcomm bá' meg azzal (is) foglalkozott, hogy akkukat milyen módokon lehet minél jobban gyorsan tölteni (QuickCharge).
Helyenként találkoznak, helyenként meg nem.
192823 Salaud
Minden töltődik mindenről, és a sebességek is általánosan jók, csak a (telefon)gyártók által hirdetett legnagyobb sebességek (a másik töltővel) vagy meglesznek, vagy nem. -
válasz
eldoble #192494 üzenetére
De a külföldről behozott termékre az itthoni szervíz hogy vállaljon garanciát
ahol ezek a himihumi áfacsalós cégek megvették a telót ott lehet egy év a gari, itthon meg minimum 2 és 250 felett 3
megértem a samsungot sőt teljesen igazat adok nekik
itthon a forgalmazó válalja a garanciát talán a samsung mo. Kft,
a samsung egyptom kft álltal eladott termékre miért ő vállaljon garanciát?
vidd vissza egyptomba ott megjavítják -
agabe
addikt
válasz
eldoble #191260 üzenetére
Azert az egy evvel korabbi snapdragon gyengebb mint a frissebb exynos. Itthon ezt lehet hivatalosan kapni.
Lattam olyan tesztet ami azt mutatta kepfeldolgozasban pl. exynosra jobban optimalizaltak a szoftvert, igy a snapdragonos procis kepek gyengebbek.
Mondjuk nem emlekszem melyik volt (sima, ultra) de samsung S szeria.
Osszessegeben nincs nagy hatranya az aktualis ev exynosanak a snapdragonhoz kepest benchamrkokban sem, es hasznalat kozben meg egyaltalan nem veheto eszre. -
Orgi
addikt
válasz
eldoble #191260 üzenetére
Szerintem ennek közel sincsen olyan jelentősége, mint ahogy egyesek elő tudják adni... Én egyáltalán nem vagyok Samsung-fan, de véletlenül sem mondanám, hogy szar telefon egy s24, főleg nem a procija miatt. Lehet, hogy egy Snapdragon 1%-al gyorsabb, vagy 1%-al energiatakarékosabb, de ettől még marhára nem lesz szar. Kb annyi értelme van, mint az Intel-AMD vitának, egyszer az egyik jobb, máskor a másik...
-
-
guftabi96
addikt
válasz
eldoble #189747 üzenetére
Szerintem szinte semmiben, de olcsóbb is. A soc picit erősebb.
13T-nél tegyük hozzá, hogy sajnos előfordult 1-2 eset, hogy párásodott a kamerája. (keress rá, hogy 13t lens fog).
A Honor most Yettelnél pl 179.500Ft kártyás csomagban, árukereső alapján ez sufni gsm ár. (függetlennek kellene lennie, olyan simet raksz bele, amilyet akarsz)Ha a szoftverüket szereted, akkor szerintem egyikkel sem jársz rosszul
-
Orgi
addikt
válasz
eldoble #189735 üzenetére
A Honornak mindig is volt, ő nem vesztette el szerintem, csak a Huawei. Nekem 3 különböző Honorom is volt, semmi gond nem volt velük és szerettem is őket, de ebben az árkategóriában azért már lehet válogatni, Pixel 8 pl, O+ Nord 4, Xiaomi 13t Pro, ilyesmik e körül mozognak...
-
guftabi96
addikt
válasz
eldoble #189735 üzenetére
S23 apróról gyári garanciával, vagy SES-ről készülékbeszámítással.
S23FE is van, még olcsóbban is, de az pont az S22 hírhedt Exynosát kapta, én azt nem merem ajánlani.
Xiaomi 13T se rossz olcsóbban.
Kérdés, hogy mit értesz hasonló tulajdonságok alatt. Pl az optikai zoom elég jól leszűkíti ebben az ársávban a jelölteket.
Igen, a Honornál minden oké
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest