- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Inarus #20088 üzenetére
most nem arról volt szó, szerintem kicsit félre gondolkozol... eltértünk a tárgytól!
személy szerint én a Bladet egy nullának tartom!
a 256ram nagyon kevés, nem tudom h jön ide a G3 és az X8, de te biztos érted még ezt a beszélgetést XDén nekem a TI proci nagyon bejött, és a snap.-ok is faják!
-
tomgabor
senior tag
válasz
Inarus #19700 üzenetére
Ne szaggasson a videó illetve ne késse a hang, normális internet böngésző és Youtube videó lejátszás. 1 év hűséggel max. 35e a keret, X8 tetszik mert Sony de ez után elbizonytalanodtam, LG nem nagyon jön be ZTE meg ilyen nevenincs kategória szerintem. Csak ezek vannak kereten belül. LG és ZTE van munkatársaimnak
-
blt.62
őstag
válasz
Inarus #19068 üzenetére
Köszi! Szívem szerint azt is venném (N8) csak láttam a HTC Desire kijelzőjét (samoled) és azóta nem térek magamhoz,hogy milyen gyönyörű az én N97-hez képest. Ha jól tudom ezt a kijelző minőséget csak az SGS tudja. Az N8 kijelzője "csak" amoled és szerintem és ahogy olvasgattam a fórumokon sokkal rosszabb mint a másik két mobilé. Ha az N8-nak is olyan gyönyörű kijelzője lenne mint az SGS-nek vagy HTC Desire-nek már meg is venném. Bele akarok rakni egy 80-100 ezret egy komoly,nagyon szép kijelzőjű mobilba,amit kicsit hosszabb ideig használnék.
-
válasz
Inarus #18973 üzenetére
Hogy mégis kit érdekelnek a giga/gagyipixelek, amik szinte csak arra jók hogy a feature listában nem mutasson már olyan rosszul? Havi 50-150 képet csinálok telefonnal, szerinted hányada lenne jó valamire vaku nélkül? 25ezer forintos mobilból már ciki kispórolni.
Felőlem aztán lehet akármit fényezni hogy mennyire jó, ha valamiben tud ennyire gyenge is lenni. Részben 'android átok', pár telefontól (1-2 SE és motorola) eltekintve a többi még mindig nem tudja egyértelműen -vagy sehogy- lenyomni párom 2006os zenetelefonját sem. Egy 3 éves K/N szériás telefonhoz már nem is hasonlítom őket; de mondjuk 90ezer Ft fölött már nem hiszem hogy ki kéne ezektől kapniuk. -
zack
nagyúr
válasz
Inarus #18455 üzenetére
Nem lesz annyival jobb az i5 mint amekkora különbség volt 3GS és a 4 között.
Mire jön az i5, az megint október lesz. Még 7 hónap...De ha jön is, az 1080p és a 80MP kamera nem fogja megmozgatni az i4 tulajokat, ebben szinte biztos vagyok. Valószínű ha cserélek, az majd az i6 lesz.
Számomra az i4 mindent tud, ami kellhet, maximális minőségben, pedig aztán a multimédiára nagyon háklis vagyok.Nem tudom elképzelni milyen szolgáltatás lehet a mostaniakon felül, amiért érdemes lenne cserélnie egy i4 tulajnak.
-
-
válasz
Inarus #17796 üzenetére
Szintén
Ugyan teljesen nem vágom ezt a homescreen/alkalmazás indító dolgot, Desireből indulok ki, azon nem láttam olyat ami ne lenne az enyémen (az orange féle X6 homescreent kipróbáltam, más gyorsindítók, widgetek, semmiből előhozható akármik.)
Gyanítom hogy itt off kezd már lenni, de nem tudom hol lenne leginkább a helye.Elsősorban HS-ben hallok különbségeket, idáig ami feltűnt különbség az mondjuk egy fix ikonsor a képernyőn bármelyik menünél pl (nálam ehhez egy rövid menügomb nyomás kell hogy a hs-re ugorjak, tehát bonyolultabb)...
-
válasz
Inarus #17789 üzenetére
Droidot összesen pár órát nyomogattam (igaz, témáját napokig olvastam, defy topikot meg hetekig) de ha valakinek van energiája válaszolni megköszönöm.
[Csak a garivesztés nélküli megoldásokat vegyük számításba most.]1-2 példával ha rá tudnátok világítani hogy mivel lehet még jobban testreszabni egy androidos rendszert egy s60v5nél? Persze ezt érdemben olyan ember tudja csak aki mindkettőt nyüstölte... Több homescreen,vagy widget, vagy értesítősáv vagy mi? (Előbbi kettő könnyen felrakható, utóbbi meg van.)
Azt hogy 1-2 dolog (több dolog kijelölése pl) másutt gördülékenyebben van megoldva azt elhiszem - bár a kijelölésen kívül más most nem nagyon jut eszembe amin egyszerüsíteni tudnék. A jobb memóriakezelés khm....
-
haverzozi
csendes tag
válasz
Inarus #17789 üzenetére
Az android az tuti nyerő nálam, csak hogy melyik telóval az majd elválik. Lehet közben felfedezek egy újat ami számomra mindent tud...mert eddig minddel van valami gond az amugy is szűkös listámon
Egy ideig a G3 volt a nyerő nálam, de személyesen a földhöz vágott annyira ++++ volt.Amugy meg ha összeghatártól függetlenül kellene dönteni, azaz nincs felső határ, akkor sem tudnék...egyiknek tepsi, másik randa, harmadik meg használhatatlan...
Ez az én bajom hogy még nem gyártottak rám telót
-
haverzozi
csendes tag
válasz
Inarus #17779 üzenetére
pl. az x8 mitől tud többet az x10mini pro-nál??? Mert én már mindkettőt nyomkodtam és az x8on szöveget irni maga az öngyilkosság, annyival meg nem nagyobb a kijelzője hogy pótolná a qwerty-t.
a htc-t tudnám a legdrágábban megvenni ezek közül, de még nem tudom. Nokiáról kezdek lemondani az oprendszer miatt.
Az a zte meg passz,megbízható? -
válasz
Inarus #17655 üzenetére
Akkor tessék még egyszer nekifutni az olvasásnak
Zenei beállítottságúak sérelmezehetik hogy
1, van ugyan 3,5ös jack a telefonon
2, van ugyan gyárilag hozzá headset
...normális headset nem kapható hozzá. Fülhallgató igen,vehető hozzá; de azzal ugye nem telefonálsz -van amikor nem tudod elővenni az éppen folytatott tevékenység közben.Tehát ha valaki normális minőségben szeretne zenét hallgatni és hogy telefonálni is tudj, csak bt-os headset vásárlásával (pl MW600) oldhatja meg. Ennyi
-
korpicschess
veterán
válasz
Inarus #17585 üzenetére
Az a bajom a 3GS-el, hogy lassú. Vagyis lassabb, mint az SGS. 4-esre nincs értelme egyáltalán rádobni..
Áh lehet megmarad. Igazából kicsit kiszerettem belőle ha lehet ilyet mondani, megszoktam. Korábban mindig új telefonom lett, nehéz 1nél megmaradnom. Zavar, hogy nincs LED segédfény.. ennyi.
Egyébként én Desire mellett sokkal jobbnak érzem. Jobb hangminőség, jobb hardver, nagyobb kijelző... miben gyengébb? Azt sem tudom. GPS-ben, azt viszon nem használom. -
akos3
addikt
válasz
Inarus #17547 üzenetére
azért egy iphone 4-nem nincs olyan nagy ágyu kamerája..semmi különös. Akk az N86-ot hamarább tenném be a listába. Vagy bármelyik 5MP-es CZ-es Nokiát..
(#17549) sz_abika: attól függ mennyire olcsó. Nekem vt oylan fényképezőm aminél az N85 jobb képeket csinál. És olyan is vt amivel egy szintbe van. Csak optikai zoom volt abban pluszban..
-
krisztian112
senior tag
válasz
Inarus #17243 üzenetére
Elnéztem, azthittem fixfókuszos kamerája van a gt540-nek
én a kopásra "allergiás vagyok szóval nemtudom mit lehetne kezdeni ezzel a hátlappal. A ZTE-vel csak az parás hogy nehogy valami hibás példányt fogjak ki. tudom hogy 20k 2évvel de ha állandóan bajlódok vele vagy vinni kell gariba akkor az a 20k is kidobott pénz. Ár/érték arány megvan, csak minőséggel vannak gondok.
-
Dhampir
félisten
válasz
Inarus #17205 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat.
Az LG Optimus One eddig elkerülte a figyelmemet. Az eddigieket az "árérzékenység" révén találtam. Kár, hogy a vaku kimaradt az Optimus Oneból, ha már többe kerül, mint a HTC egyes korábbi készüléktípusai.
Az igényem a megbízható üzemelés mellett az érzékeny WiFi antenna, no meg az ár.
Telenoros előfizum van, és ára alapján pocsék a kínálat.
-
havasi_ember
csendes tag
válasz
Inarus #17128 üzenetére
Köszönöm a tippet. A mobilarénás teszt alapján, úgy gondolom, hogy a LG Optimus GT540 marad. Bár a ZTE külsőre jobban tetszik, de az fontosabb, hogy jobb képeket csináljon, még akkor is, ha kisebb a felbontása. A nagyobb képernyő jobb lenne, de írták, hogy gyakran pixelhibásak a készülékek.
LG Optimus: 320x480, 3 Mp, szebb képek
ZTE Blande: 480x800, 3,2 Mp, rosszabb képekValakinek van még valamilyen ötlete, hogy minek érdemes még utánanézni?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Inarus #17128 üzenetére
#soadtg : érdekes, hogy pont az utolsó hozzászólásokat olvastam el az 5230-nál, s pont ezt ajánlottad te is. EZ lesz, ha olcsó kell...
Inarus: T-s előfizetéssel vásárolnék, és / vagy 75.000 - 100.000 között nézegettem a telókat.
Sok van még vissza február elejéig és addigra kiderül, lesz e pénz rá. -
andersen32
csendes tag
válasz
Inarus #17023 üzenetére
Gergőke88:
Oké.
Inarus:
Jogos:
- Árkategória: mindegy, csak tudjon mindent, amit elvárok
- Használt vagy új: miután a jövőben elkészülő telókról érdeklődök, ezért új
- Hol vennéd meg? : mindegy, nem szempont
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?: a legjobbat keresem, ami még 3 évig jó lesz
- Mire használnád? mindenre, amit desktop gépen is csinálok, plusz: szövegszerk és excel, weblapok készítése, fórumozás, facebook, twitter, videó és fotó megosztás, képszerkesztés, videóvágás, videótömörítés, videó lejátszás, 3d grafikát is igénylő játékok, zene, telefonálás, mms, sms, wap, wifi, 3g/4g internet, akár realtime 1080p videostreaming
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez ? Android 2.3 vagy 2.4
- Milyen kialakítású telefont keresel? : mindegy, nem szempont
A telefon márkája mindegy.
-
blt.62
őstag
válasz
Inarus #16816 üzenetére
Nem a legfontosabb a kamera minősége,csak nem igazán szeretem az érintős mobilokat. Hagyományosban vagy az N86 vagy az i8510 ami jó,mert sajnos újabbakat nem adtak ki,amelyek jók médiában és anyagminőségben. Nekem nem kell GPS (van külön) Internet se kell (legfeljebb az időjárás frissítéshez),jó aksi,naptár,jegyzet,zene,térerő,hangminőség legyen benne. Van valami jó ötleted?
-
zoo78
csendes tag
válasz
Inarus #16657 üzenetére
a jelenlegi N70 megvan majd' 5 éve, de most valahogy rákattantam az érintősökre. Pár hét alatt jutottam el a Galaxy S, iPhone4, Desire Hd trióig. Eddig nem ment a döntés, de nem is baj, lehet elhamarkodtam volna. Ilyen összegnél megfontoltabb vagyok.
Igen, sokáig akarnám birtokolni, használni.
-
pomk
őstag
válasz
Inarus #16599 üzenetére
Szia!
Külön GPS-em van jelenleg, de ha tudnék egy olyan telefont, amiben van net nélküli GPS, mostani GPS-emet el tudnám adni és az ára jól jönne a telefon vásárlásánál!
Előfizetéses új telefonban gondolkozom. Ha az ilyen típusokon lehet használni nem jogtiszta szoftvereket bármilyen következmény nélkül, akkor természetesen nem ragaszkodom a jogtiszta szoftverekhez.
-
manoarc
senior tag
-
Dotcom
aktív tag
-
szp1
addikt
válasz
Inarus #16201 üzenetére
Köszönöm, én is így gondoltam, azért a zenelejátszót használnám, meg a jó GPS / ingyenes navigáció is vonzó benne. Az FM transmitter meg külön öröm.....meg az ára, 18 ezerben lenne.
Az mennyire igaz, hogy a S ' 3-at folyamatosan fogják frissítgetni kicsit felhasználó barátabbra? -
Speeedfire
félisten
válasz
Inarus #16191 üzenetére
Olyan nagyon sok igényem nincs.
Nagyjából mindegyik ugyan azt tudja ha jól tudom.
Gps, kamera, kijelző, android.Néha szoktam csak fotózni vele, ha olyan az alkalom.
Zenét hallgatni rajta, gps olykor, néha net wifin, email.Nyomott ár. A zte már 13K-ért otthon lehet, ha le vonom t pontokat és meghosszabbítom a szerződésemet.
Kijelző szempontjából hallottam rosszat a zte-ről is, de ha jól tudom akkor ez nem jött elő mindenkinél. Illetve gyorsít rajta elvileg majd a 2.2-es verzió is valamennyit. Ha jól tudom akkor csak nagyon ritkán röccent meg egy-két alkalmazásnál a nagy kijelző miatt.
-
Overclocked
tag
válasz
Inarus #16131 üzenetére
Értem.
Mondjuk legfontosabb szempont az talán a netezés és a zene hallgatás lenne.
Még így is az Optimust ajánlanád? Kinézet szempontjából az optimust választanám, de a kijelzője ha jól tudom valamivel gyengébb/rosszabb, például nincs benne multi-touch. Mennyire érzékeny a GT540-es képernyője?(erősen kell-e megérinteni stb...)
Amúgy az optimus felé hajlok
-
Klemens
őstag
válasz
Inarus #15879 üzenetére
Igen, azt gondoltam, hogy csak a hardver volt a lényeg.
Nem tudom, ha nem jön ki hivatalos 2.2, akkor valaki úgyis fog hegeszteni egyet rá.
Nekem meg pont ez a bajom, itt a Pulse-om, van rá hivatalos 2.1, de kaki, rengeteg házilag hegesztett ROM is van rá, de azok is kakik. Nincs olyan ROM ami rezennésmentesen, FC-k nélkül futna.
Pedig egész normális kis készülék, a kijelzőjét nagyon szeretem, csak nincs rá egy rendes ROM. Ami tényleg úgy jó, az az 1.7-es, de az meg nagyon szívja az akkut és 1 napot alig bír ki vele, volt, hogy éjjel letettem 45%-os töltöttséggel és reggelre már kikapcsolt.
Ezért van elegem belőle...D@niel: Ha lesz mondjuk kezdésnek 125, akkor várok 1-2 hónapot és lesz 100, az már kicsit barátibb.
-
jooker82
nagyúr
-
gtamate2
veterán
válasz
Inarus #15534 üzenetére
Na végül egy Galaxy 3 lett 2 év garancia, 2 év telenor és 1 év tarifa függőség (havi 2500ft). Idáig nagyon tetszik, már teleraktam a legfontosabb programokkal, már csak gps programot keresek hozzá, mellesleg ha tudtok valami jót szólhatátok (ár nem számít).
Szóval köszönöm a tanácsot, jó vétel volt szerintem -
jooker82
nagyúr
-
gtamate2
veterán
válasz
Inarus #15534 üzenetére
Redbull mobile-t nem is néztem, mivel a jelenlegi kártyámat megtartom ami előfizetéses, és ezt a Redbull esetében nem tehetném meg, a simpliall tarifacsomag miatt. A galaxy 3-at pedig 2 év hűségnyilatkozattal, tarifacsomag nélkül néztem úgy kerül 43-ba.
Amúgy a spica már régebbi, a procija is gyengébb, ezért gondoltam a galaxy 3-ra. -
adp
őstag
válasz
Inarus #15514 üzenetére
Igazából semmi bajom nincs vele, csak most vettem notebookot így ezt is bárhová magammal tudom vinni, és nem kell "ekkora" teló, ja és hogy ne bukjak rajta, mert eléggé lement az áruk, bőven elég lenne nekem egy e72, vagy n85 , vagy valami ilyesmi.
amúgy semmi bajom nincs vele, tök jó gép, egyedűl a hangminőség nem 100%-os
ez lehet amúgy a rom miatt...? -
korpicschess
veterán
válasz
Inarus #15201 üzenetére
Még az is jóval gyengébb. Én megértem az android fanokat, de hosszútávra szerintem az egyik legjobb választás most a Wave. Nem tudom, hogy GT540 hogyan szállna szembe vele... azt mondom, hogyha nincs olyan program ami neked mindenképpen kell és csak androidon van, akkor válaszd azt, de ilyen árkategóriában Wave a nyerő (de ez is szubjektív).
Még jó, hogy a Galaxy S jobb, mint a Wave... de nem is ugyanannyiba kerül!Amúgy erre tudtok valami újat mondani? Bár inkább valami olcsóbbat veszek szerintem, csak nem tudom, hogy mit.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Inarus #14560 üzenetére
Szivesen olvasnék bővebben a galaxy 3 hátrányairól... milyen kompatibilitási problémákról van szó? Miben számít a kijező felbontása? Engem is nagyon érdekel, sok más embert is itt a PH!-n, de mindenhol csak ködösen írnak róla negatívumokat. Ezzel szemben a mobilarena teszt dícséri, ajánlja, és sokan úgy kezelik, mint a spica utódja, ami meg itt is ajánlott a kategóriáján belül, ahogy olvasom. Nekem formára, árra nagyon bejön, de nem volna gond, ha le tudnátok beszélni róla
Drágább teló nem játszik, a határ 30k kis voda előfizetéssel (50 plus surf), androiddal, kapacitív kijelzővel.
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest