- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KreedSmith
csendes tag
válasz
korpicschess #49343 üzenetére
köszi! szerintem a defy nekem már elegendő lenne. az xperia mini pro-t mindenhol dicsérik, biztos, hogy jó készülék, a kis kijelző miatt reális, hogy gyorsabb és tovább bírja, de hát....kicsi.
-
nggabi
félisten
válasz
korpicschess #49409 üzenetére
az egérmozik a bestbuy továbbra is.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
korpicschess #49394 üzenetére
Hát nem ragaszkodnék droidhoz.
A lényeg,hogy viber és skype működjöm.
Állítólag lumia 710-en nem működnek ezek stabilan,csak szöveges üzenetet lehet küldeni pl viberen,meg ilyenek.
800-as meg majdnem mind témobilos sajna, nekem vodás kéne.
Nem egyszerű... -
-HajTömeg-
őstag
válasz
korpicschess #49391 üzenetére
Lumia 800-asokat árulnak 55-60körül itt.
Azok nem jó telefonok pl? -
atti1848
senior tag
válasz
korpicschess #49326 üzenetére
Pedig a GSM Online teszt videoján is azt mondják,hogy sztereo hangszóró.
-
HuMarc
veterán
válasz
korpicschess #49108 üzenetére
Inkább semelyik "minden" helyett.
-
nggabi
félisten
válasz
korpicschess #49083 üzenetére
itt ám lincselés jár a 2x-ért... csak gondoltam szólok...
-
HuMarc
veterán
válasz
korpicschess #49065 üzenetére
Így már minden világos.
A Jailbreak-elés-nél már nem Out of box a telefon?
-
HuMarc
veterán
válasz
korpicschess #49060 üzenetére
Igen a Motion Wiz hátrányai megoldhatók launcher cserével, de akkor is non sense (
HTC) hogy ugyanaz milyen borzalmasak az alsókategóriás Samsung-ok ROM-jai, vagy legalábbis a launcher-ük. (Galaxy Mini, Mini 2, Y, Gio) Vagy pl. az a felháborító tény, hogy a Galaxy W nem kap 4.0-et.
Az hogy az Xperia S ROM-ja laggos elég érdekes megállapítás mivel a lag jelentése ez. De még ha nem is kötök bele a LAG kifejezésbe, akkor sem értem ezt a megállapítást, mert az én kezemben nem "laggolt".
Egyébként köszönöm a válaszodat, valamennyire változott a szemléletmódom.Ui.: Az Out of box-ot nem értem és az O2X-et sem tudtam beazonosítani.
-
slow66
csendes tag
válasz
korpicschess #49060 üzenetére
A HTC One X-en (elírtam az első hozzászólásban S írtam, de az X-re gondoltam) a Beats audióval azt mondják elég jó a hangja, egyébként gondolom ez is lesz egy ideig frissítgetve/ támogatva.
-
HuMarc
veterán
válasz
korpicschess #49037 üzenetére
A TouchWiz (és az LG felülete) a legoptimalizálatlanabb ROM a nagyobb gyártók között. Ha te csak azt bírnád használni, akkor nagyon nem egyezik az ízlésünk. A HTC-nek és a Sony-nak is gyönyörű és használható felülete van a TouchWiz-el ellentétben.
Nekem (rövid időre ugyan, de) volt kezemben már az S3 és a HTC One X is.
Nos az SGIII-ról alkotott véleményem: Műanyag, ízléstelen ház, iszonyatosan ízléstelen felület (úgy néz ki, mint anno a Samsung S5230 felülete) jó képek (amit 150 000 - 160 000-ért el is várok) és jó hangzás (az én botfüleimnek legalábbis) ja és a HTC -hez képest iszonyatosan ronda kijelző (ami ugye az AMOLED-nek köszönhető)
A HTC-nek ízléses fém háza van, nagyon szép kijelzője, a felületet valahogy így jellemezném:( a legjobb értelemben ) nagyon szép képeket csinált és nagyon jól szólt. Ja és ott vannak a Tegra játékok (a Samsung ugye Benchmark-okkal reklámozza a készülékét. Szerintem valahogy a játékok meggyőzőbbek mint 4 számjegy egymás után.) is.
-
istnag
addikt
válasz
korpicschess #49054 üzenetére
Nem is olyan volt a hangvétele az hsz-ednek,hogy lesz@roztad volna,csak nekem fura,hogy pont a Samut használnád gyári rommal és nem a, Sony-t, vagy HTC-t.
Én pont, ez a két telót használ(tam)om gyári rommal. -
istnag
addikt
válasz
Ne haragudj,de szeretném megkérdezni,hogy haználtál már One S,vagy One X-et gyári rommal Sense 4.0 vagy 4.1-el,huzamosabb ideig?
Fura nekem,hogy pont a Samut tudnád csak használni gyári rommal,én direkt azért vettem a One S-t,hogy ne kelljen romolgatnom és nem is csalódtam, a Sense 4.0 megy, like a dream. Nem azért mondom,mert nekem HTC m van,én erről is ugyanúgy elmondom a rosszat,mint a jót,csak megütötte a szemem ez a mondat:
"Samsung szinte az egyetlen gyártó, akinek használnám a gyári ROMját"Ezzel, nem azt mondom,hogy az SIII nem jobb,mint a One S,mert, az nagy badarság lenne,de ahogy a gyári ROM al (ICS) szépen működik az biztos.
-
maggi1886076
addikt
válasz
korpicschess #49050 üzenetére
lehet, hogy téves volt az infó, de nem csak én vagyok róla ilyen véleménnyel, meg a családban is van LG és nem a legjobb telefonok közé tartozik.meg az elődről(2X) se a legjobbkat lehet olvasni.nem mintha, az én Blade-m jobb teló lenne, de mégsem ezt ajánlgatom.ennek is sok hibaja van volt, de nekem speciel semmi gondom nem volt a másfél év alatt.
De abban egyetérthetünk, abban, hogy a gyártók zömének jobb a támogatottsága, mint az LG-nek.
Nem trollkodni akarok, és sztem nem is teszem. pont pár napja a 2X-et ajánlottam vkinek, és nem hiszem, hogy telefon rasszista lennékde egy kicsit lehet, az iphone-nal szemben
-
maggi1886076
addikt
válasz
korpicschess #49047 üzenetére
ez nem telefon rasszizmus.még itt a mobilarenán is volt téma róla, hogy nem lesz, de mint mondtam azóta lehet, hogy változott.sztem az a telefon rasszizmus, amit jooker kollega csinál, hogy Lg-n kívül mást nem tud ajánlani!
jooker82:
addig állj fél lábon míg meg nem kapja -
slow66
csendes tag
válasz
Eddig 2 a samunak. Kompatibilis más fülesekkel is az S3 vagy csak a sajátjával hajlandó megszólalni ?
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #49032 üzenetére
Szio!
Ezer év után üdv. a porondon. -
válasz
korpicschess #47848 üzenetére
Tényleg, Nexus S árában kapni LG 2X-t is, ami hardverben sokkal jobb. Viszont az akku nem túl acélos, illetve ICS-nél a hardveres gyorsítás hiánya is fájó. Na mindegy, legalább már kettőre szűkítettem a lehetséges telefonokat. Aztán még az is lehet, hogy marad a telefonom (Blade), és veszek valami kínai kétmagos óccó tabletet
(#47857) 78zolika: van egy olyan is, hogy Samsung Galaxy Xcover (S5690), mi ilyeneket használunk céges telefonnak. A kijelző elég hulladék, de maga a telefon bírja az ütést
-
csdm
senior tag
válasz
korpicschess #47723 üzenetére
Mért?
-
fatal`
titán
válasz
korpicschess #47617 üzenetére
Defyből bármilyet vehet, független az összes.
-
trassher
addikt
válasz
korpicschess #47617 üzenetére
Köszi! Nézegetem a telókat több helyen is hátha ráakadok olyanra ami jó lenne. 30 körül nem lenne gond az árral.
-
Misua
senior tag
válasz
korpicschess #47544 üzenetére
Köszi fiúk, akkor ha már nem jött össze a WP7-t telcsi, akkor nem is kell
A két platform amugy ugyanolyan intenziven zabálja az aksit?
-
marcusa
addikt
válasz
korpicschess #47131 üzenetére
Köszi szépen
-
Bitpalace
senior tag
válasz
korpicschess #47103 üzenetére
értem. Akkor igen csak félreinformáltak, mondjuk én is így tartom logikusnak a dolgot.
Hűség lemondása érdemes? Én úgy tudom, hogy meghosszabbítani, vagy újat kötni, hogy olcsón készüléket tudjak venni nem? -
premete
veterán
válasz
korpicschess #47115 üzenetére
Nem rom, vagy kernel; ami elromolhat, az el is fog, bár a motorola meghibásodási mutatói a legjobbak között vannak, 100 készülékből 2.3 az átlag 1 év alatt, a HTC 3.7, a Blacjberry 6.5, a többi még gyengébb (iphone 4s az 2.1-gyel első.).
-
agabe
addikt
válasz
korpicschess #47103 üzenetére
vodafone készülékekben is drága, és a telefonadót is behajtja...többi szolgáltató is be fogja szerintem, így nem amiatt emelik készülékárat ha emelik.
(#47104) batai15:
pont azt gondoltam, hogy lg ips nova kijlezői ilyenektől mentesek (ahogy slcd-k, meg minden más is)
és lg cseréli gari idő alatt? -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #44427 üzenetére
Ha nem Neo,akkor a HTC Sensation XE már beletartozik a felső kategóriába?
-
Remus389
veterán
válasz
korpicschess #44427 üzenetére
csúnya a neo? hát szerintem a LWW-t alaposan megveri szépségben, kijelzőfelbontásban is ég és föld, használhatóságban is
hunfatal egy Neo V manapság 32 ezer Djuice-nál, én 30ért vettem akcióban az SGS-t
oké előfizetéssel, de ha függetlenül veszem ugyanúgy telefonálok és pénzbe kerül
én se adnék ki 80 ezret egy műanyagdarabért
-
tresh
veterán
válasz
korpicschess #44424 üzenetére
Ezért van sgs-em mert gyönyörűen szól és nem kell cipelnem plusz egy kütyüt a zsebembe már ha zenét akarok hallgatni épp
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
korpicschess #38197 üzenetére
csak pont ez a gondom, hogy nem túlzok, konkrétan számomra nézhetetlen. ezért is érdekelne, tapasztalt-e már valaki ilyet.
-
Integra
titán
válasz
korpicschess #38181 üzenetére
alig van a piacon valami..
-
szentkuti11
addikt
válasz
korpicschess #38181 üzenetére
Egyetértek. Könnyen és gyorsan törhető, magyar nyelv megoldható rá, olcsó, és hoz mindent, amit egy WP7-esnek hoznia kell.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
korpicschess #38060 üzenetére
Nekem is az jutott eszembe, csak TW nincs rajta alapból, de most így belegondolva semmi akadálya
mp
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #38015 üzenetére
nem hinném, hogy azért akar felsőkategóriásat venni, mert ő akarja használhatóvá tenni... az a Blade kategória... de ez az én véleményem, lehet, hogy ez a valóságban nem így megy...
-
Zoli1222
addikt
válasz
korpicschess #37904 üzenetére
Nem véletlen, h annyiért adják a telefonokat...
-
premete
veterán
válasz
korpicschess #37747 üzenetére
Miért, ha mondjuk ha az Audidat beviszed a hivatalos szervizbe, akkor elkéred a cégkivonatot, hogy a szerviznek az Audi AG Ingolstadt -e a tulajdonosa?
Biztos vagy abban, hogy minden sarsungot javító szerviz a kutyaevőké?
Láttál már laptop dockot? Ha igen akkor értenéd, hogy miért drága; gondolom, ha az mhl-kábel másik végén a monitort, touchpadot, billentyűzetet hozzáadod, az sem olcsóbb 130 dollárnál. -
premete
veterán
válasz
korpicschess #37741 üzenetére
1, A Motorolának van hivatalos szervize, a Cordon; a Defy-omban 1 nap alatt cseréltek hangszórót, a Motorola honlapjáról volt az információ, hogy a Cordon a hivatalos szervize Magyarországon és még pár országban.
2, az sgs2-nél nem hiszem, hogy az mhl-kábellel rá lehet dugni 3 usb-s perifériát és másik linux operációs rendszert tud futtatni külső kijelzőn; Kb. 15 ezer a multimedia dokkoló, ha külön veszi valaki, de gyakran adják a készülékhez "absolute gratis".
3, 1080p-ben vesz fel az atrix is, nem mintha azzal videóznák a CNN-nek.
+1: úgy tudom, hogy egyikre sincs hivatalos ICS, csak Nexus S-en láttam, azon sem meggyőző még.
@ Rotate: nagy hülyeség, lehet, de nekem azt mondták, hogy túláramot adtam neki a gyári samsung autóstöltővel, a haver pedig eláztatta szerintük, az övé pedig vizet sem látott, szinte ki sem került a klimatizált szerverteremből. -
kungzi
veterán
válasz
korpicschess #37724 üzenetére
akkor az lesz. köszönöm szépen a választ
-
janes74
senior tag
válasz
korpicschess #37688 üzenetére
Nekem gyári rommal jobb volt a fogyasztás(főleg froyo v10d),CM zabál nagyon.
(#37692) pittner.8:szvsz ha fontos a nagy display akkor megéri,de csak akkor.
-
Richee11
senior tag
válasz
én nem akarok semmi rootolást, meg romokat rá, szóval nekem csak az alap kell. nekem elég jó áron van a Black, főleg h legalább 7 éve t-mobile-os vagyok, és ott a legolcsóbb a black, de nekem arra amire használom bőven elég egy ilyen telefon, vagy a samu w
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Nem rossz, a Nova is IPS, de más kategória. Az utolsó mondattal egyet értek.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
korpicschess #37686 üzenetére
Kispályás? Azért túlzásba ne essünk. Nova kijelzőt nem mondanám kispályásnak, és legalább stabil, normálisan működő gyári szoftvere van.
-
Tomi0703
addikt
válasz
korpicschess #37349 üzenetére
és CHIPman: Annyira nem vagyok otthon a fülesekben.
(először nem is akartam beleírni).Azt akartam kihozni, hogy az Arc-hoz kapott füles se szól rosszul persze nem egy csúcs.
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37361 üzenetére
Lehetséges
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37354 üzenetére
Már minden gyártó azzal foglalkozik, SE-kre Április/Május pl. Samsung is az S-re már csinálja meg Note-ra is meg a táblagépek is persze. Az LG meg 7 napja adta ki a 2.3-at. Számomra érthetetlen.
Már felesleges volt, inkább ICS-vel foglalkozzanak.
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37351 üzenetére
Nem rég érkezett meg a Black 2.3-as frissítése. [link]
Pedig már ICS-t tapossuk. És mikor is jött ki a készülék?
-
Richee11
senior tag
válasz
korpicschess #37351 üzenetére
és akkor szerinted a Black jó? mert igazából tényleg jó áron van a Morotola artix lenne jó áron cska ugye az nem magyar. a Neonak meg kicsi a képernyője és hosszúkás, a Arc meg túl nagy. szal iyle 4 colos telefonok jó méretűek
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37349 üzenetére
Használom csak a másik nagyon off volt.
Igen de mekkora késéssel jön rá a frissítés. 2.3 akkor jön rá mikor már 4.0-van
Ez szerintem nem korrekt.
-
bluobluo75
őstag
válasz
korpicschess #37126 üzenetére
Ok, köszi
Valószinü T mobilos leszek, van egy olyan érzésem, hogy nemigen lesz ez a vodafon februári kínálatában sem -
bluobluo75
őstag
válasz
korpicschess #37119 üzenetére
Sosem rendelek semmit a netről, nem 100% megbízható
Csak boltból veszek
Azért köszi a válaszod -
válasz
korpicschess #37119 üzenetére
(sajnos?) minden nullázható!
surgery; igen, csak külsőre tudod nézni a telefont és a tartozékait, amikre esetlegesen azt mondhatják, hogy csak kibontották és megnézték, de nem használták...
mondjuk a töltő villáin, az usb csatijain...stb, tehát a fémes részeken azért látható, ha már sokszor volt használva! -
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #37094 üzenetére
viszont a homok/kavics ellen a gorilla sem véd... :S
-
Domxc
senior tag
válasz
korpicschess #37026 üzenetére
Hat jo. Akkor lehet beszerzek egy jobb akkut, mert szvsz az nem normalis, hogy 40%-rol egy este alatt lemerult. (minden offolva volt)
Bandi: Tenyleg racionalisabb egy halott oses Wave-et venni, mint egy Androidost, amire le tud tolteni egy APNdrodiot.
DA: Moto Defy, azt meg ossze sem torheti, es ha beleejti a WCbe azt is tuleli
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #37021 üzenetére
meg tudom erősíteni, a 2000mah aksis S2 nagyon jól bírja, a rekordom erős használat mellett olyan 20 óra körül van, wifi netezéssel 6 óra 38 perc kijelzőidő mellett
mondjuk nem játszottam vele, az megrövidítette volna, de nettel nagyon jól bírja
ha nem használod ennyit bőven elketyeg több napig gond nélkül
volt már 3-4 óra kijelzővel 3 nap is, de főzött romokkal akár még jobb is lehet
-
pittner.8
csendes tag
válasz
korpicschess #37013 üzenetére
az lg-t meg már nem szeretem mert most lg km900-am van és nem jön be...
de neked is köszi. -
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #36810 üzenetére
De jobb nincs ezért a pénzért, mi?
Esetleg WP7 vonalon?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
korpicschess #36800 üzenetére
& szezso15: Köszi a véleményeket, valószínűleg az fog dönteni, hogy a srácnak melyik tetszik jobban, ha a Nexus S - t választja, akkor kisujjból fogok tudni neki segíteni, ha HD2, akkor még legalább kipróbálhatom a WP7 - et
Mp
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #35729 üzenetére
Hát ja... Mondjuk Blade után maga volt a mennyország...
-
szezso15
addikt
válasz
korpicschess #35645 üzenetére
Omnia 7-en gondolkoztam én is...
Abban is Wolfson hangchip van?
(#35647) Domxc
öszi!
A Dell szvsz kiesik, nem használ QWERTY-t, inkább telefonon intézi a dolgait.
Viszont akkor marad az Optimus 7 és az Omnia 7... Viszont mivel hardveresen megegyeznek, ezért szerintem a Samsung lenne jó neki, már csak a szebb és nagyobb kijelző miatt...
(#35646) Tomi0703: Köszi, még egy az Omniának!
(#35649) nggabi: Mondom, Androidot kilőném... Az cummancs lenne neki, ha két telefonálás között befagyna a gép, és hiába baba az SGS (mert nagyon az
), szerintem nem lenne neki megfelelő...
Mondjuk a LED-et azt magasról lesz@rja... -
törölt tag
válasz
korpicschess #35625 üzenetére
Relatíve ne legyen vele akadás. =)
-
bigmasterg
addikt
válasz
korpicschess #35599 üzenetére
Innen jut eszembe.
Mi a különbség a két topic között?
(Ahogyan nézem, ott sem a candybar és nem okos telókról van szó...) -
nggabi
félisten
válasz
korpicschess #35599 üzenetére
akkor most akasztják a hóhért?
am nem kell megsértődni én csak az igazat mondtam. "kissé" elfogultak itt a kollégák h finoman fogalmazzak...
-
nggabi
félisten
válasz
korpicschess #35565 üzenetére
jó helyre jöttél
sonimini... jah nem lg 2x
sztem itt ne várj választ erre a kérdésedre...
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Áh...inkább LG Optimus 2X!!!
-
szezso15
addikt
válasz
Inkább SGS!
Vagy Blade...
-
kaller1
veterán
válasz
korpicschess #34870 üzenetére
Köszi!
Az i8320 érintő hibás, majd egyszer foglalkozok azzal is.
-
szentkuti11
addikt
válasz
korpicschess #34854 üzenetére
Reméljük ezúttal tartani tudják, amit ígértek.
bluobluo: Nem biztos, hogy lesz Vodás Skate.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
korpicschess #34828 üzenetére
Melyik LG-ről beszélsz, ami nem éri utól?
A telónak van topic-ja is, nem fenékig tejföl az élet főzött ROM-ok tekintetében sem......
Ennyire ne legyél már elfogult, mert ez egy kicsit már túlzás. -
bandi0000
nagyúr
válasz
korpicschess #34807 üzenetére
nah köszönöm.... és a P970?
-
kaller1
veterán
válasz
korpicschess #34717 üzenetére
ottapont...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
korpicschess #34651 üzenetére
mert miért? az omnia 2 ugyanugy jó ebooknak nag ykijelző miatt nagy felbontás és a kamerája se rosz igaz h winfos mobil de amire neki kellene arra jó lenne
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #34585 üzenetére
-
gooool
őstag
válasz
korpicschess #34474 üzenetére
Már gondoltam rá,hogy veszek egy alap telót,meg egy táblát...Mit gondoltok?
(egyébként érdekes módon még az iPhone 3,5-ös kijelzője mellett is kicsinek hat a Defy 3,7-ese...érdekes...) -
gooool
őstag
válasz
korpicschess #34472 üzenetére
Már hozzászoktam,hogy minden teló rejt némi kompromisszumot,bár az bármire elmondható.
Árban lehetőleg az egy az egyben csere lenne a legjobb,mert kp-val jelenleg nem igazán rendelkezem.
-
gooool
őstag
válasz
korpicschess #34468 üzenetére
A HD2-ről mi a véleményed?
Mert én is néztem,hiszen minden rendszer elérhető rá és megvan benne ami nekem kell(nagy kijelző,erős hardver,minőség) és árban is megfelel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
korpicschess #30909 üzenetére
nexus s amoleddel kapható idehaza hivatalos 2 év garival?
nekem jobban tetszik a nexus. meg arra hivatalosan is lesz 4.0
-
bajnokpityu
félisten
válasz
korpicschess #30907 üzenetére
köszi!
amoledes kijelző hasonlóan 1ghz környékén ki a legolcsóbb? 9020 lenne? -
bajnokpityu
félisten
válasz
korpicschess #30905 üzenetére
a 16gb ram nem bővitehetőségéből van valami hátrány? navi proggik,akármi?
-
Crytek
nagyúr
válasz
korpicschess #30873 üzenetére
Köszönöm! Lehet bepróbálkozok akkor a 2x-el!
Előbb használom gyárilag megnézem mi az amiért sokan sírnak kiderül érint-e engem a dolog mennyire zavaró stb. -
bbenji
csendes tag
válasz
korpicschess #30869 üzenetére
és 40.000Ft-ért a 3G?
Úgy jobb mint az Ace? -
bbenji
csendes tag
válasz
korpicschess #30869 üzenetére
Értem.
És élettartamilag melyik a jobb (Ace v. 3G)?
Mert hosszú távra tervezek. -
Crytek
nagyúr
válasz
korpicschess #30867 üzenetére
Az a baj hogy engem ez eltántorit a vásárlástól,mivel nem értek hozzá nemtuom mit kell frissiteni hogyan.
Akkor marad a galaxy s plus.
-
Crytek
nagyúr
válasz
korpicschess #30857 üzenetére
Erről a gány gyári dologról írnál 1-2 dolgot hogy miért is gány?
Nokia N8-ról mi a véleményetek?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
korpicschess #30213 üzenetére
Nézz fel a portálra, vannak leírások, egy acoustic driverrel csodákat lehet művelni vele.
picur220: 3 év után megtörött a kábel, de kicseréltem egy szimmetrikus Samsungra, és azóta is megy. Nincs vele gondom, csak egyrészt ronda, hogy szigszalaggal van összeeszkábálva, másrészt meg állandóan cserélgetni kell, mert ha már egy kicsit is elenged, akkor nem tart eléggé. -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #30213 üzenetére
Tényleg nem is olyan rossz ez. Akkor ma délután megpróbálom megcsinálni a fülesemet. Superluxhoz sem kevés.
Bocsi az offért. -
TayRol
nagyúr
válasz
korpicschess #29689 üzenetére
ezek mar ilyen olcsok? asszonypajti rakapott az angry birdsre, lehet valamit beujitok neki.
-
Integra
titán
válasz
korpicschess #29687 üzenetére
igen, kb enny kell nekem, csak trémobilos vagy független
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #29687 üzenetére
Ui.: Kicsit rákerestem neked az árakra, hát vegyes.. van már egész olcsón, de drágán is.
Normális pl. itt a PH-n: N-vidi-A-tól, 23k
Sok eladó van, biztos találsz valami jót. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
korpicschess #29301 üzenetére
Helo!
Hát ez külsőre nem igazán jön be,valami olyat szeretnék ami az árához képest tényleg sokat tud esetleg lehet még húzni is kicsit hogy jobb legyen mert hosszabb távra tervezem a telefont -
CHIPman
nagyúr
válasz
korpicschess #29263 üzenetére
Jól tudod, de teljesítményben és fogyasztásban is elmarad az azonos órajelű A8-asoktól. És az MSM8255 is Snapdragon.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
korpicschess #29255 üzenetére
Sokan örülnének, ha A8 lenne a Snapdragon.
-
SaitoX
tag
válasz
korpicschess #29255 üzenetére
Hali!
Köszi
nem gondoltam, hogy ilyen sokat számítana a 2 proci közti különbség, akkor azért ez is elgondolkodtató.
Viszont igazság szerint nekem külsőre jobban tetszik a Galaxy Ace, és a nagyobb kijelző is...
Ami döntő érv lenne, hogy ténylegesen hány órával bírná tovább játék/netezés mellett (legalábbis azok alapján amit neten olvastam, tovább bírja), illetve a Mini Pro billentyűzete mekkora előnyt jelenthet a sima érintőképernyőhöz képest -
Roland93
aktív tag
válasz
korpicschess #28673 üzenetére
Az nem szerepel a listámon, kösz.
-
Weißturul
senior tag
válasz
korpicschess #28507 üzenetére
konkrét típusok?
használtam már kapacitív droidot és rezisztív nokiát is
utóbbi előnye a felbontás és az, hogy tanóra alatt jobb ceruzával böködni a képernyőt hamár úgyis lapítania kell
de az esetek többségében meg a kapacitív jobb a rapidgépelés miatt
-
Weißturul
senior tag
válasz
korpicschess #28505 üzenetére
Éppen itt a gond, hogy a KIES-en nincs fent, tehát ha véletlen elqrnál valamit akkor igen nagy fekáliába kerülsz, hogyha szervizelni kell és nem tudod visszarakni a gyári ROM-ot, ha a szervízbe ellenőrizni fogják. Bátyám is csak-csak megúszta, hogy az X8-ára a W8 ROM-ját takta fel és a szerencsén meg a beszélőkéjén múlott a garija, mert a két készülék kernelje bitre megegyezik csak a build (vagy mi, amit csak a szervizes leolvasó lát) végére besütött operátor nem egyezett: t-mobile/black helyett maroc_telecom volt
Akkor pontosítsunk: NEM minden főzött ROM ér fel a gyárihoz a LEGTÖBB készüléken
Amúgy feljebb írtam egy HSZ-t amiben a segítségeteket/tanácsotokat kértem, tudsz rá válaszolni?
-
szasanyi
félisten
válasz
korpicschess #28502 üzenetére
Igen, és mint mondtam - ez talán a leglényegesebb - nem értek hozzá. Megveszem, használom, minden legyen jó és hurrá!
-
soldi3r
veterán
válasz
korpicschess #28451 üzenetére
tudom, hogy megy ez, jó pár évet lehúztam telefon gyártásban
előfordul, de nem jellemző... -
gws580
tag
válasz
korpicschess #28447 üzenetére
Köszi!!!!!
Amennyiben ne' adj isten , ilyen megtörténne
dobhatom el a telefont bvagy van valami"óvintézkedés"
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #28112 üzenetére
Hát én sem veszek LG-t mindig van jobb alternatíva. A jelenlegi termékpalettájukból talán a Black ami egész jó. Legalább is pozitívak a vélemények róla. De az meg nem csúcs hardver ugyebár.
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #27873 üzenetére
A 2X legalábbis látszólag jobban megéri.
Aktív témák
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest