- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
Rotate #42868 üzenetére
semelyik sebességéről nem ejtettem szót! egyébként ez igaz, de normál felhasználásra a defy + sem lassú. én ezek közül ezt ajánlottam, mert számomra az aksi és a strapabíróság a legfőbb mellette ne lényen azért csiga és azért jól kezelhető is legyen.
mellesleg én htc párti vagyok! -
adp
őstag
válasz
istnag #42854 üzenetére
ha nem gondolkodol nagyon hosszú távra ár arány értékben mindenképp a defy +, és ha nem kell otromba nagy kijelző. ha ezeket neked nem hátrányok és nincs gondod a sonyval akkor meg sony (bár én azt nem vennék)
defy+ : por,víz ütésálló, nagyjából jó kamera, dupla olyan jól bírja az aksija mint a másik kettőnek. nekem síma defym van és nagyon jól bírja. beletettük egy pohár fröccsbe és úgy hívtuk a telót és semmi baja, meg víz alatt videóztunk vele.
alcatel : nekem a neve nem tetszik, és igazából nem ismerem, nem tudom milyenek az új készülékei.
alcatel 64k
defy + 60k
arc s 80k (netes független árak, nem tudom a T-nél milyen kedvezményeid vannak) -
adp
őstag
sziasztok!
szerintetek htc hd2 vagy desire hd?
különleges igényeim nincsenek. hd2 talán annyival jobb hogy akár androiddal akár winmob 7el is futtathatom,
használtan venném mindkettőt -
adp
őstag
válasz
CHIPman #15696 üzenetére
És a galaxy 3 milyen videókat csinál, meg milyen mikrofonja van? Heronál mivel jobb , milyen a os hozzá, jobb e a os-e mint a heronak vagy jobb lesz e ? Eddig 3 androidos teloval találkoztam : lg gw620 1.5tel, pulse 1.6tal, optimus 1.6tal, ezek közül a 2 lg valami borzalmas főleg az előbbi rendszer egy rakás sz*r buggos, hibás használhatatlan semmi. a pulse meg símán lassú és náha az is csinál fura dolgokat
Hero-t galax3-mat nem ismerem
most meg tudnám ezt venni 35-ért, már a külseje picit gázos
[link] -
adp
őstag
Sziasztok szeretnék venni egy okostelefont, terveim szerint használt garanciásat.
Igényeim:
- márkában jöhet bármi de a következők úgyis ki zárnak egy-kettőt
Amiben nem lehet hiba: telefonálási képességek, jó mikrofon, semmi bugg vagy rendszerhiba,stabil rendszer,esetleg ha ez orvosolható főzött rommal ami hibátlan akkor ok (de ilyen gyakorlatilag nincs)
Rendszerben sem vagyok elfogult.billentyű/kijelző:Lehet tapizós de akkor jóféle kapacitív kijelzővel, lehet qwerty-s, lehet hagyományos
Gps legyen: lehessen rajta futtatni igo-t,garmint, vagy más értelmesebb ingyenes navi programot
Wifi legyen lehetőlegKamerája jó legyen, lehetőleg valami vakufélével, videót csináljon min vga felbontásba jó hanggal lehetőleg olyan amin koncerten,diszkóba vagy bulikba is lehet használni, (nyáron a Balaton soundon az 5800 videójának a hangminőségétől le voltam nyűgözve olyan kierősítésnél,kiválóan jól teljesített, ez is fontos számomra!
3.5 jack ami szépen szóljonAnyaghasználat legyen jó,kivitele lehet slide, qwerty, stb de ha ilyen jó zsanérjai legyenek
Ár: 30-50 ezerig nézegettem : n86-ot , 5800-t (bár ez offos főként lassúsága és a kijelző miatt), n85-öt, galaxy 3-mat, hero-t spicát, optimust (de ez azt hiszem nem valami stabil)
Várom a javaslatokat -
adp
őstag
válasz
Wolf-15 #15583 üzenetére
720p felbontású HD videók rögzítésére is alkalmas 8 megapixeles fixfókuszos....
Ez nem lehet véletlen elírás ez a fixfókusz?amúgy mobilarénán 92 ezret írnak érte, hol nézted a 72 ezret?fura is lenne ha egy új Nokia ilyen tudással "csak" 72 lenne (egyik legdrágább gyártó) -
adp
őstag
válasz
runner 125 #15520 üzenetére
írtam privátot
-
adp
őstag
válasz
Inarus #15514 üzenetére
Igazából semmi bajom nincs vele, csak most vettem notebookot így ezt is bárhová magammal tudom vinni, és nem kell "ekkora" teló, ja és hogy ne bukjak rajta, mert eléggé lement az áruk, bőven elég lenne nekem egy e72, vagy n85 , vagy valami ilyesmi.
amúgy semmi bajom nincs vele, tök jó gép, egyedűl a hangminőség nem 100%-os
ez lehet amúgy a rom miatt...? -
adp
őstag
válasz
runner 125 #15511 üzenetére
köszi, értem, hát akkor ez a telefon kizárva
-
adp
őstag
Helló!
el szeretném cserélni a toshiba tg01-es telomat, s kaptam egy ilyen ajánlatot
Blackberry Storm2 (9520)
elvileg nincs hozzá rendes gps na vi program, de a mostani tulaj azt mondtad ez jó rá szerinte de ő sem használta: Amaze GPS
valaki tud róla valamit?egyáltalán megérné e a csere? -
adp
őstag
válasz
beence #15432 üzenetére
Hali mindenkinek
Szerintetek megéri elcserélni a Toshiba tg01-emet egy Blackberry Storm2 ? egyáltalán nem értek a BB-khez eddig még csak 2 volt a kezembe.
Stabil lehet ez az új os5-ös rendszer?
fontos szempont lenne hogy ne legyen benne bugg és jó legyen a telefonálási képességei, ne fagyjon és ne csináljon semmi hülyeséget magától. utánaolvastam a tesztjébe nem írtak ilyeneket róla ,valakinek esetleg tapasztalat? meg még azt is láttam hogy nics hozzá semmilyen navi program, pedig nekem arra szükségem lenne hogy tudjak navigálni internetkapcsolat nélkül azaz csak a gps vevőt használja -
adp
őstag
Sziasztok!
N79 és az lg gt540 optimus között vacillálok,
még mielőtt indok nélkül rávágnátok hogy az Lg mert az új az jó az android, vegyétek figyelembe a következőket :
jó telefonálási lehetőségek, ebben nem lehet hiba, jó mikrofon, jó zene teljesítmény, viszonylag jo kamera, stabil rendszer, nem fagy nincs bugg
a többi nem lényeg.
lg optimus konfortba 39 lenne a vodafonnál, n79 1.5 évesen 35 körül lenne gari nélkűl
esetleg más megoldás? az ár 35-40 körül legyen -
adp
őstag
válasz
korpicschess #15031 üzenetére
ok köszi
de az n85-ötöt is néztem -
adp
őstag
áá mégis találtam egyet 35-ét garis 2 hátlappal (n79) nemrég tették fel
csak az a para hogy friss reges, azoktól nem szeretek vásárolni.... -
adp
őstag
válasz
korpicschess #15028 üzenetére
nem nekem kéne, tesómnak, fényképezgetés, zenehallgatás, erre sztem jó az n96 40ért találtam garasit ,n79-et nem láttam garasit ennyiért vagy kopottat, meg n79-nek kisebb is a kijelzője, azért nem lenne rossz egy 2.8as kijelző ha hagyományos és nem érintős
-
adp
őstag
n96 vagy n95 8 gb? vagy milyen más hasonló tudású okostelefont ajánlotok 40 ezerig, gondolkoztam még az lg optimuson is, de a gw620 utána nem nagyon akarok több lg-t venni
-
adp
őstag
-
adp
őstag
válasz
Anulu79 #14944 üzenetére
omnia hd : nagy 3.7-es kapacitív amoled kijelzőfelbontás 360*640 , wave: 3.3-as super amoled kijelző és ez is kapacitív aminek a felboontása 480*800as
omnia hd : fele akkora ram(256) és 600 as proci vs wave : 1ghz-s proci 512 rammal
mind2 rendelkezik háttértárral (2gb.8gb stb)
wave-nek b-g-n wifi , omnia hd nak b-g
kamera nagyoábol megegyezik és az üzemidő is( bár azt mondják az omnia hd nem bírja sokáig)
BADA vs _SYMBIAN
ha nincs szükséged ingyen navira ami a symbiannal van és egy fejlődőképes telót szeretnél jobb hardverrel szerintem a wave-t válaszd, és még olcsóbb is -
adp
őstag
tariattila-ával mi van?nem tudja valaki?
-
adp
őstag
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #14786 üzenetére
szerintem nagyon jól összehoztad és hasznos is lenne, én támogatom !!!!!
grat -
adp
őstag
válasz
korpicschess #14770 üzenetére
hát igen, elég dühítő mert a c5 paraméterei elég jok 600 mhz-es procija van ami elég jo meg van benne gps ami jol jön csak a kamerája 2mp-s és fix fokuszos is :S
de akkor mit tudnál még javasolni?
vodánál lenne véve konfort csomagba vagy használtan
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #14765 üzenetére
mit ajánlanál?
Tesómnak kéne olcsó és jó okosteló, fő szempont a zenelejátszás és a kamera,jó kijelző,telefonálás ,esetleg wifi és gps de ezek nem feltétlen kellenek,nem feltétlen érintős ,(inkább) lehet hagyományos
ár: max 30 (lehet használt és garis vagy új)
eddig a nokia c5-00 ra és az 5230 ra gondoltam
vagy más mobil 30 körűlpersze más is írhat csak eddig 2szer is kérdeztem és nem kaptam választ
-
adp
őstag
Tesómnak kéne olcsó és jó okosteló, fő szempont a zenelejátszás és a kamera,jó kijelző,telefonálás ,esetleg wifi gps nem feltétlen kell érintősnek lennie,inkább hagyományos
ár: max 30 (lehet használt és garis+ új)valaki valami ötlet?
-
adp
őstag
Tesómnak kéne olcsó és jó okosteló, fő szempont a zenelejátszás és a kamera,telefonálás ,esetleg wifi gps nem feltétlen kell érintősnek lennie,inkább hagyományos
ár: max 30 (lehet használt és garis+ új) -
adp
őstag
igen, ha van rá keret akkor HD2, de szerintem egy toshiba tg01 is tökéletes, és olcsóbb is jóval , nagyobb kül a két teló között hogy a toshiba rezisztív kijelzős,(ami azért szerintem jóra sikeredett) a hd2 meg kapacitív kijelzős, és a kamera , de a 3,2es kam is elég jó
még olcsóbb kategória a acer neo touch, és az Omnia 2 -
adp
őstag
válasz
Krisz79 #14235 üzenetére
én úgy gondolom hogy a legjobban testre szabható rendszer a windowsmob, de ellentétben sok hátránya is van, zabálja a processzort és a memóriát ezáltal lassú, nekem toshiba tg01-em van ott nincs gond ezekkel mert a 1ghz-es proci és a 3d gyorsító szépen teszi a dolgát, de a legtöbb ilyen windowsos mobil procija 528 mhz körűl van ami hát elég csekély,
ott van még az androidos telok azok jol kihasználják a memóriát is meg a procit is ezért " nem olyan lassúak", ott a market funkció, google szinkronizáció ...
pl: x10 mini, galaxy 3, lg optimus, spica ,pulse, pulse mini , vodafone 845 stb ez úgy az olcsóbb kategória
nézz meg a topijukba olvass teszteket -
adp
őstag
válasz
"Mislenbaba" #14229 üzenetére
azt jelenti a zárt rendszer hogy csak java alkalmazások tudnak rajta futni, az opera mini az símán elfut a w995-ön is. és a többin is
ha a gps-re nincs szükséged, akkor ezek közül sztem a w995-öt a befutó, az x6 nem ér annyit a 5230 ba a kamera elég gyenge és wifi sincs....
én személy szerint egyiket se választanám -
adp
őstag
válasz
Krisz79 #14228 üzenetére
hát igen, a fényképező és a qwerty ami kimagasló különbség
de én azt javaslom ne nokiát válassz ennyi pénzért amennyi újonnan egy mini van jobb telefon is, az 5800 meg elég elavult. az 5800-ánál ami nálam verhetetlen benne az a videó vé hangminősége és a vidi minőség se rosszés a telefon külső hangszórója, na persze fülessel is gyönyörű (a maga kategóriájában)
-
adp
őstag
NA Végre döntöttem, és meg is van az új telóm: toshiba tg01
nagyon szuper, gyönyörű kijelző, gyors mint az állat, 1ghz proci, nagyon fain teló, szerintem simán ottan a 3gs mellett. mondjuk leginkább a hd2-höz tudom hasonlítani, de nekem nem ér meg ezek után egy hd2 még egyszer ennyi pénzt (ráadásul használtan) -
adp
őstag
véleményeket kérek
33ért htc touch pro vs 52-ért toshiba tg01
htc előny: qwerty bill ,jobb aku , olcsó
hátrány :kicsi kijelző , kicsi procitoshiba előny : gyors , jó proci , nagy és szebb kijelző, 3d gyorsító
hátrány : gyengébb akku, elég nagy -
adp
őstag
válasz
Lézerparaszt #13677 üzenetére
ennyi pénzért nehogy vegyél "ilyen gagyi telókat"
-
adp
őstag
szerintetek ez jó vétel 55 ért? tg01
hts sense rommal ahogy a hsz-eken látszikvagy valami mást tudtok ilyen árban?
-
adp
őstag
na mégse jött össze a hd2-m (kamu hirdetés volt) így tanácstalan vagyok
toshiba tg01 vs. acer s200 neo touch vs. 3gs vs wave
a toshiba kicsit nagy de nekem nagyon tetszik,lehet rá tenni jo kis hd2 romot, acer szerintem állítólag gyöngébb a rom miatt (gagyi), a 3gs-ben csak a kijelzője tetszik meg hogy érzékeny, gyors, (de a toshiba is van olyan sebességben) , a kamerája az elég gyenge és vaku sincs ennyi pénzért..
A wave-t csak tesztek és videók alapján ismerem de az tuti hogy gyönyörű a kijelzője.
Android az Lg gw620 alapján nem jött be...amire kéne : ingyenes navi!!, wifi!!!! telefon funkció!!! jó videó és kamera, értelmes appok, néha pici játék de az nem lényeg, és a legfontosabb ne unjam meg egyhamar azaz ne legyen túl egyszerű teló ezért néztem inkább winmobokat mert azokkal lehet variálni romokkal szórakozni stb. de hátrány a rezi kijelző
-
adp
őstag
válasz
Mr.Csizmás #13534 üzenetére
Szerintem spica,
-
adp
őstag
a SE-t nem nagyon komálom és nem is nagyon érdekelne ezért egy kis segítség kellene.
se x10 -ről van valakinek valami véleménye?70 körül tudnék venni 1-2 hónaposat,
annak milyen a legújabb firmware? esetleg valahogy fel lehet rá tenni, valami jó kis főzött htc romot? -
adp
őstag
ezt figyeljétek :
[link]
telesej jó ha megunod a winmobot felteszed a froyot
amúgy ilyenkor csak .apk fájlok futnak a telón ugye?szerk:_eddig azon filóztam hoyg az olcsóbb toshiba tg1-et vegyem van a hd2-őt , de itt most szerintem eldőlt
-
adp
őstag
Na eldöntöttem Hd2 lesz a vége
ha ez a tag valóban tud 75-ért
Valószínűleg inkább felmegyek Pestre mert úgyis drágább lenne mint a Posta.
VAlaki tud valami infót hogy a Hd2-re lesz e minmob 7??? azt már tudom hogy a régi winmob programok nem lesznek kompatibilisek a winmob7-tel, de hogy ez hardverileg hogy van működik nem tudom -
adp
őstag
válasz
korpicschess #13322 üzenetére
jaja látom sok pirosad vam
szerintem itt is be kéne valamit vezetni megbízhatósággal kapcsolatban
pl: netes adásvételi minden eladás elött, és ott lehetne értékelni a vásárlást és ez megjelenhetne az adatlapon.. vagy valami hasonló. na de ez nem az a topic -
adp
őstag
válasz
vendingo #13320 üzenetére
hát a feljelentéssel nem sokra mész , lehet igazad van a vonat út kb annyi pénz lenne nekem mint a futár, szóval lehet az lesz.
Amúgy ez se rossz 5let,de igazából mi lenne ha csak én is azért írogatnák ide minden nap 3-4 hsz-t hogy el tudjak adni kamu cuccokat.. szóval ez sem megoldás. én ezért nem vásárolok ph-n, kivéve ha van vaterája a tagnak , itt megbeszéljük ott meg felteszi.
Engem is átvertek már itt de még jó hogy csak 5 ezer forinttal -
adp
őstag
válasz
korpicschess #13316 üzenetére
hát nem tudom , az a baj én nem pesti vagyok.....de sztem csak nem kamu hogyha ott van hogy hol lehet személyesen átvenni,
azt mondta küld képeket a telókról meg a garanciáról, igazából ha megrendelem és nem az lesz benne nem teszi zsebre amit kap.
4 éve nyomom a testépítést, k1ezek, fekve nyomó bajnokságon 2dik helyezést értem el... szóval nem tenné zsebre az tuti.... -
adp
őstag
Ő szerintetek mennyire megbízható forrás, túl olcsó szerintem...
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #13311 üzenetére
hát ez nagyon jó
-
adp
őstag
válasz
Ninja-Metal #13292 üzenetére
húúúúúúú köszi a választ
hero és a hd2 ő között vacillálok a hd2ővel egy bajom van hogy drága
még játszik a toshiba g1, és a 3gs is, de az iphne sem olcsó és nem is biztos hogy !"nekem"! jobb mint egy android vagy egy winmob -
-
adp
őstag
válasz
korpicschess #13276 üzenetére
szóval akkor csak a hd2 kapacitív a winmobok terén , mert én még nézelődtem de nem találtam mást....
na mostmár tényleg nem tudom, síma hd-t nem akarok,lehet hogy gyűjtök hd2-re vagy 3gs,de hero mennyivel jobb a spicánál?
ár/érték arányban?heroval még az a bajom hogy nagy darab és még a vége el is van ferdítve így zsebbe nem túl kényelmes -
adp
őstag
válasz
korpicschess #13274 üzenetére
és a hd2?
szerk: néztem még a neo touch-ot is (Acer) de az is rezi....
-
adp
őstag
Köszi szépen a válaszokat,
Inarus
amúgy már régóta meghirdettem , most talán el tudom adni 50-ért az lg-t ami nekem nagyon jó. Toshibán is gondolkodom néztem is már amit nekem linkeltél még pár napja.
annak kapaitív a kijelzője? rezisztívet én se akarok többet.
lehet hogy akkor gyűjtök egy 3gs-rebár ez a toshiba is nagoyn csábító de az aksija az elég gyenge... de az usb host nagyon zsíír
már nekem túl egyszerű az a telefon mármint az LG-m. A winmobokat azért szerettem mert 3-4 éve elég bonyolultnak tűnt. az android meg túl egyszerű volt nekem az lg-n és szerintem ezért is untam meg. na jó ez biztos furán hangzott de nem szeretem az egyszerű sanszos dolgokat -
adp
őstag
na most már totál nem tudom mit vegyek, de az Lg-t mindenképp le akarom cserélni......
nézegettem:
-hd ,(hd2)
-3g (3gs de az kicsit drága)
meg lenne egy acer m900 cserémandroid annyira nem jön be nekem bár lehet hogy egy 2.1 vagy 2.2 sokkal jobb mint az az én kis lg-men, mert néha befagy meg csinál érdekes dolgokat
- csak nagy kijelzős telefonok érdekelnek, és igazából a kapacitív kijelzősök,és a qwerty se hátrány de ha legalább olyan érzékeny a kijelzője minit az iphone-nak akkor nem érdekes, árba is 90 alatt legyen használtan... -
adp
őstag
válasz
korpicschess #13246 üzenetére
hát, értem én, de mivel annyira nem értek az iphonehoz nem tudom....
csak már unom az Lg-t. de ha azt nézzük lg olyan 50-et érhet plusz 5 ezer az úgy sztem jó...
igazából az iphone 3g-be csak a kamera nem tetszik meg hogy nincs vaku....de amúgy a kijelzője ugyanaz mint a 3gs nek?nord_ :azt mondta a tag hogy kicsit karcos a kijelzője.....
-
adp
őstag
Szerintetek megérné az Lg gw620 + 5k -> kicsit karcos iphone 3g? van egy ilyen lehetőségem, de nem értem a nagyokos miért nem rakott fóliát a kijelzőre...:S:SS
ez lenne azvan valakinek tapasztalata 3g-vel amin IOS4 futott?videó alapján szépen megy
-
adp
őstag
én eddig gsmline-nál láttam ott 400 ezer jó magyar forint...
hol lehet kapni 160kért??? annyiért 3gs-t alig kapsz.....Szerk: jó találtam 245 ezerért is...... elég fura hogy 150 ezer külbség van közte.
na de akkor se normális aki ennyit kidob egy telefonra ...amúgy meg ilyen hibával mit éreznek ennyi pénzt elkérni.... szánalom...
erre most bárki bármit rákontráz hogy ilyen jó olyan jó ennyi pénzért...annak csak gratulálni tudok a kockaságához.... -
adp
őstag
válasz
korpicschess #13198 üzenetére
az biztos hogy nagyon jó az Iphone4 de kinek van egy szaros telóra 4 kilója???
-
adp
őstag
válasz
krisz12071 #13154 üzenetére
mondjuk ja dobj rá egy 5-7 ezret még és vegyél spicát megéri hidd el!
-
adp
őstag
válasz
krisz12071 #13154 üzenetére
Szerintem a diamond kiesik, nem bővíthető, és a kijelző is majdnem hogy kicsi 2.8 inch és ha filmekkel akarod megrakni a telót , és még rajta van 1-2 giga zene meg kép kevés a memória...
Omniát már 30 körűl kapsz a kijelzője eléjó 3.2-es, x1- meg inkább 40 körűl, én az x1-et választanám a qwerty miatt bár ennek a kamerája is gyengébb és nincs gigorszkóp....
Szerintem megnézhetsz 1-2 olcsóbb androidot is pl: pulse 35 körűl van használtan ami garanciás is , talán ez sem egy rossz alternatíva szerintemszerk : én ezt ajánlom : ezt
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PS Plus előfizetések
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest