- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Valaki mondana 1-2 korrekt gsm boltot? Undorító szerintem, mikor egy telefont tartozékok nélkül, (ha van magyar) angol nyelven árulnak... A bolti gari még elmegy...
-
sagesz93
addikt
válasz
gabcsi&sam #35541 üzenetére
Hat igen, mivel a processzor olyan az y-ban, amit a flash nem támogat(kevés hozzá)
Ehhez egy arkategoriaval jobb telefon kell. -
-
sagesz93
addikt
válasz
kungzi #35517 üzenetére
biztos nagyon jó lesz később a wp7-8, ennek még idő kell azért. jó irányba haladnak.
Kb. 2 giga játék lehet rajta a többi zeneAzért játékok terén még nem olyan jó a kínálat, meg a hardver se valami jó, de hát ezért jönnek az új telók.
Sony Ericssonokat nézted? a 2x-et én is próbáltam, botrány volt, igaz boltban tele van "szemetelve", de akkor is. Viszont az SE-k nagyon gyorsnak tűntek, kb. mindet végignyomkodtam. Nem véletlenül fogott meg az arc.. Gondolom az S csak jobb -
sagesz93
addikt
válasz
szezso15 #35512 üzenetére
valóban olyan jó cucc.
Tudsz, ha okosítod.
De azért az hogy mindenhol egy szemvillanásalattbejönminden nem teljesen igaz. Egyrészt nagyon szépen le van animálva minden, ami (a többi rendszerhez képest) rohadt hosszú folyamat. Szóval ha siet az ember akkor idegesítő tud lenni. Ez alatt azért van ideje töltenie a telónakDe pl. ha megnyitom a games-t, akkor engem bőven megvárakoztat a cucc.(ide kevés az anim. is úgytűnik, vagy sok a játék
) Ami még undorító, hogy amikor felélesztem a telefont az óra egy kis késéssel jön be. Nem sokkal, csak épp annyival, hogy számomra nagyon zavaró legyen. De hát ezek apróságok, pl. a blade-el amiket szenvedtem ahhoz képest ez zászlóshajó.. Az ipod touch-om is elbújhat mellette. Az csak akkor gyors ha már meg van nyitva az app, ilyenkor veri le a wp7-t, azért mert ez meg sokat animál.
nederlanden: hát sok mindenben nem, igazából a 2 rendszer alapötlete hasonló (nagyon zárt akar lenni mindegyik), és azért az ios kiforrottabb bőven. Persze nem véletlen hogy a nokia beszállt a wp bizniszbe, de ez egy kicsit később fog beérni szerintem..
-
sagesz93
addikt
válasz
kungzi #35500 üzenetére
láttam már, korrekt kis teló ez is...
Most amit nézegetek az a ray, arc s, neo v-t is ide veszem mert ahogy láttam egy kicsit változott a neohoz képest, ezüstben egész korrekten néz ki és az ára se rossz.
anyukám újabb agymenései: nokia e7-et nézte ki magának.. mondtam neki hogy egy kicsit nagy lesz.. ami még esélyes az a 701.. Közben egy xperia mini proval simán el lenne de hát az sony olyan nem kell
-
sagesz93
addikt
válasz
tzsolesz #35497 üzenetére
Na ezzel megfogtál mert zsír telefonnak tűnik.
1 dologba tudok belekötni: ha jól látom 8gigas csak, ami nekem kevés lesz mert az optimusomon is a 16bol mar csak 3 giga helyem van...
Az androidos telefonok közül meg csak a sonyk jönnek be..
Jó megoldás lenne egy szifon, csak az mar sokba kerül -
sagesz93
addikt
válasz
kungzi #35482 üzenetére
Nem váltanék ha fizetnem kene érte
De ingyen azert elgondolkozok keményen ezen az arc s-en. Külsőre is nálam egyértelműen a legszebb. Max meg a Motorola razr valami jönne szoba, de az árban sok.
Az arc s-t meg mar próbáltam, ez azert nem az a zte Blade-s tákolmány, ez stabilnak tűnt.. Na meg nagyon fontos lenne a videotelefonálás, amit wp7en nem lehet kivitelezni.
A Nokia meg mutteromnak kene(neki is kene videotelefonálás, az androidot meg a symbiant össze lehet hozni Skype-al vagy fring-el nem?), az a baj, hogy nokia fan. És hiába mondom neki hogy az n8 90-ért rablás nem érti meg.. -
sagesz93
addikt
üdv
SE arc s-t érdemes mostanában venni? Ahogy látom egyáltalán nincs elszállva az ára(honnan érdemes megvenni?), és a "belseje" sem gyenge, na megy jön rá az ics, ami megnyugtató. Függetlenül szeretném, ahogy látom a vodánál 120 vitamaxban ami rablás kategória. Ahogy láttam 90-95 körül meg lehet venni és még sokat is mondtam.mutterom pedig szeretne magának egy N8-at, kicsit öregecske már nem? Én mutattam a 701-est neki, de nem tetszik neki és a kamerája se valami jó ami mondjuk igaz. Az n8-ra még jönnek a frissítések?
köszi a válaszokat, mostanában nem igen vagyok képben a telefonok terén.
-
sagesz93
addikt
válasz
jooker82 #18655 üzenetére
ez elég sok tévhitet tartalmaz... Vagy kezdetleges gondokat, ezek nagy része mára már nem igaz.
színes verzió nem is kapható nálunk, szóval ez már hülyeség. A műanyag nem kopik, nem is sérül, nem ujjlenyomatgyűjtős műanyag hálistennek.
gyári 2.1 laggolós, a gyári launcher miatt.... Az egy rakás ***, ha normális launchert tesz rá az ember már nem érzi lassúnak.
2.2 ki van "jőve", teljesen végleges.(igaz nem a trénél, de felesleges, az is olyan lesz mint a gyári 2.1: ***)(#18658) jooker82 : a kijelző is vas.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
dokee78 #18624 üzenetére
2.1-el gyári szoftverrel akadhat, én 2.2-vel, spb mobile shell-el használom, hasít! Úgy forog aminek forognia kell(videóból kiderül) mint az álom. Hála az adreno 200-nak.
haverzozi: azért nem kell az LG-t annyira lehúzni, az SE-t meg főleg nem isteníteni. Az egy dolog hogy neked nem tetszik, de attól még jó az. Jobb is..
-
sagesz93
addikt
válasz
haverzozi #18616 üzenetére
hát az bőven elég hogy lehet sd-re telepíteni, ha rendesen kihasználod a telefont, fogod még hiányolni. (én hiányoltam a blade-men, de lett rá 2.2 szóval nincs gond már.) Meg van teljesítménybeli ugrás is bőven + multitouch(igaz ez már nem a 2.2 miatt). Persze minden az igényeidtől és az elveidtől (ha nem tetszik az lg mert "koreai" akkor ne vegyél lg-t, igazad van.)
dokee78: teljes mértékben meg vagyok elégedve. Akartam írni hogy azért az optimus one nem jobb a blade-nél, de gondoltam nem szólók bele, de ha már így írtál akkor leírtam
-
sagesz93
addikt
válasz
Klemens #16889 üzenetére
Minden telefon olyan lesz mint a pulse egy idő után.
Csak hát valamelyik hamarabb, valamelyik később.
Blade-re gyári froyo még lesz, szerintem ezek után már csak főzni fognak, de azt nagyonNem véletlenül lett xda-n a "legjobb okostelefon."
Nekem volt pulse-om, szóval tudom mire gondolsz, blade más kategória
Pulse kijelzője nem egy nagy eresztés a blade után. -
-
sagesz93
addikt
Még szép hogy eléri...
Csúnya is lenne ha nem érné el, még a t-mobile pulse-omon is sima volt a görgetés.
Az már más, hogy mi nem volt sima.Crytek: defy.
zoo78: nem ébreszt? melyik? Kikapcsolva? úgy egyik android telefon sem fog téged ébreszteni
Már nem menő ha ki van kapcsolva egy okostelefon
-
sagesz93
addikt
válasz
korpicschess #16075 üzenetére
Jó is az SGS, főleg azért mert bütykölni kell(lagfix, ilyenolyan rom), na ezt az iosnél nem kell, valakinek ez jó, nekem nem, pont emiatt kell android
Doc: csak a trénél tudod megvenni, viszont olyan mintha független lenne.( szóval semmilyen szolgáltatói szarság. Persze sim lock van, viszont ezt ingyen meg lehet oldani + a gari sem veszik el. -
sagesz93
addikt
válasz
korpicschess #16073 üzenetére
Amíg a pulse megvolt, rohadtfurcsa volt a touch után, de azért kibírtam
Most nincs pénz blade-re, de már kipróbáltam, az már annyira nem rossz, 3g-n netezni jó lesz
Most is touchról pötyögök, áldom az eget hogy sikerült megnyerni, kezdem megérteni az apple "fun"-okat -
sagesz93
addikt
ZTE Blade nem jöhet szóba? Többre tartom mint a sonykat, meg amúgyis jobb, és olcsóbb.
Gooool: te is blade-t akartál nem? A samu wave esetében ugyanazt érzem mint az lg arénánál(sajnos ezt meg is vettem) : külsőben, specben agyonüt mindent, árban is fasza, viszont mintha ezt direkt elb*szták volna a szoftveres résszel.
Én maradok a jó és olcsó androidnál + az ipod touchnál -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
dudika10 #16050 üzenetére
Olyan nincs hogy agps, az én tudomásom szerint, csak olyan van hogy gps + egy fícsőrként agps támogatás. Ami annyit jelent hogy cellainformációk szerint egy kis adatforgalomért cserébe kicsit felgyorsítja a pozícionálás. ez az androidban egy pipával kikapcsolható. Amúgy sokan dicsérik hogy elég hamar talál jelet a gps.(agps nélkül. Most logouton van egy címlapos blade teszt, olvasd át)
Én a fórumon azt olvastam hogy a 72 órás cseregari után is csak cserélik, mert a telefont nincs hova küldeni, mert nincs magyarországi szerviz. Mint mondjuk a iphoneokat. -
sagesz93
addikt
válasz
dudika10 #16046 üzenetére
A kijelzőnek a színekkel van baja, néha a szürkés árnyalatok kékesek. De ez csak a gradiens teszteknél tűnik fel annyira, egyébként k*vaszép képe van(ugyebár 800x480)
Kb. ennyi, minden más hibája orvosolható, vagy a rendszer az oka.
Kiváló telefon, angliában egy ennél jobb változat(amoled kijelzővel és 512 rammal) kapható ennyiért, de nálunk még így is a legjobb vétel mostanában.B1T3: hát azért annyira nem, kínában egy egész zte komplexum van, csak most ezzel a telefonnal próbálnak ide is betörni(meg inkább úgy tevékenykednek/tek mint a htc régebben, hogy a szolgáltatóknak gyártottak telefont.). Meg ha jól tudom valamelyik magyar szolgáltatónak hálózatot építenek/építettek ki.
-
sagesz93
addikt
wave biztos jó kis teló, de olyan lg aréna érzésem van vele kapcsolatban(k*va jó multimédiára, közben rendszerben egy f*s, jó ez csak a saját érzésem, de ha megtapiznám gondolom megváltozna a véleményem)
Én szeretem bütykölni a telókat, ez igaz, de azért ha valami gyárilag jó, azt se bánomn900, áhh
A milestone igazából minden igényemet kielégítené, de azt se próbáltam még, a videók meg nem győznek meg. Egyik telefon se hat meg annyira, hogy aztmondjam azonnal megyek megvenni.(utoljára az lg arena volt ilyen, de "ez jól átb*szott"
)
-
sagesz93
addikt
válasz
picur220 #15304 üzenetére
Ezt a kettőt már én is nézegetem, de igazából egyik se fog meg.
Meg nem muszáj androidnak lennie, néztem a wave-t is, hát a bada... nemtudom
Aztán az apple... ha spórolni akarok 3g-t veszek, ha meg lesz több pénzem 3gs-t, csak nem tudom ezeket megéri-e megvenni.(meg vodás vagyok, a legtöbb szifon t-s...)
(3g-t mindennap tapizhatok ha akarok, nekem bejön, de ha isten is úgy akarja, 2 héten belül 4 ipodom is lesz, ebből 1 touch, szóval lehet hogy más multimédiás eszköz nem is kéne, veszek egy nokia 3310-est, aztán telefonálás sms megoldva)
-
sagesz93
addikt
Hi!
Szeretnék feljebb lépni.
Jelenleg a t-mob. pulse-om van, az androidot kiismertem rajta, jó cucc.
Na de, most van kb. e mellett 40k-m, amit szívesen elköltenék új telefonra(persze a pulse árát is hozzá kell csapni, kb +30-35k)
Nos, ebből én mit kaphatnék?
1-2(tucat) név jöhetne, bár ismerem nagyjából a telefonokat, azért hátha meg tudtok lepni.
-
sagesz93
addikt
válasz
korpicschess #14358 üzenetére
hadd nyekeregjen, nekem a külső bejön, és én nem nyomogatni szoktam a telót
Hát még alszok rá, semmi se biztos...
Még az is megfordult a fejemben, hogy eladom a pulse-t, és veszek egy zsír új voda 845-t.
Csak hogy az android megmaradjon, és jön 2.2 úgyis, ütős kis cucc lesz belőle. -
sagesz93
addikt
Sziasztok!
Jött olyan ajánlat a pulse-omra, hogy nokia n78, függetlenül, full tartozékokkal.
Ki mit gondol, megérné ez nekem? Mert nekem alapvetően tetszik az n78. -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
Mert bocha a gyári 1.5-el tesztelte, ami elég gáz a 2.1-hez képest.
Mondjuk én moddolt 1.5-el használom, és nekem igy tökéletes, nem hiányzik a 2.1.
A hang nem rossz, gyárilag van hozzá 2.5>3.5 átalakító. Nemtudom miért gyenge az anyagminősége, 5800-nál jobb
Elvileg holnaptól kapható a pulse mini is kishazánkban [link]
szerintem a spica se a kevés ram miatt döcög... főleg azért mert, ha az android érzi hogy kevés neki a ram, akkor bezár háttérben futó alkalmazásokat..(de ott a task killer is) -
sagesz93
addikt
válasz
tariattila #11585 üzenetére
Nem használok ilyeneket, szóval erre nem tudok válaszolni... A teló topikjába fáradj be és kérdezd meg, valaki biztos használ
Azt tudom hogy mikor hazaérek, 3g-t kinyomom és néha benyomom a wifit, akkor ugyanúgy frissíti az időjárást fél óránkéntMeg azt is tudom hogy ha benyomom a wifit, akkor mindent onnan szed, szóval ez az automatikus váltás működik.
-
sagesz93
addikt
válasz
drachos #11583 üzenetére
A kijelzője jobb mint a spica/pulse párosnak, a felbontás miatt(800x480 nem semmi, nekem volt
), de a stabilitás, rendszer gyorsasága egy nagy 0 az lg-nek... Zárt op.rendszeres, teljesen más kategória.(ezért nem is ide való)
Ellenben multimédiában verhetetlen a telefon ennyiért, ha nem vagy az a kapkodós típus, együtt lehet élni a telefonnal(én 6 hónapig bírtam) -
sagesz93
addikt
válasz
tariattila #11568 üzenetére
Telefonguru-ra írd ki a telóhoz hogy ilyet vennél, onnan kaptam ajánlatot bőven.
-
sagesz93
addikt
válasz
dedike #11567 üzenetére
pulse-ra kijött már a hivatalos 2.1...
a t-s 1.5 elég trágya...(bár ez is lenyűgözött az lg aréna után sebességben) De van belőle sokféle moddolt verzió, én is egy ilyet használok(ezt 1.7-nek hívják..), és teljesen más így a telefon. 2.1-nek nem érzem annyi előnyét, hogy feltegyem, most jól "berendezkedtem" erre a szoftverre. (meg még nincs olyan jó rom csinálva, t-s meg nem kell)
Persze hogy az x10-nek más, mivel teljesen átszabták a UI-t, amit elég lassú folyamat áttenni 2.1-re(vagy csak sz*rnak rá..), pedig egy ilyen csúcstelónál alap lenne hogy azonnal jöjjön rá a frissítés. -
sagesz93
addikt
válasz
tariattila #11367 üzenetére
Hát mivel t-mobile pulse néven csak a t forgalmazza, csak t-s szoft van rá, a huawei nem adott ki rá semmit...
Majd paul remélhetőleg szépen megcsinálja sallangmentesre+app2sd se rossz dolog...(mondjuk nekem most tökéletes az ő általa kiadott 1.7 is..)
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
tjb007 #11355 üzenetére
Nekem pulse van, 2. napja nyúzom, skullcandy fülessel jól szól..
De ez a füles mindenben jól szólA külső hangszorója a telónak meglepően jó!
Ha van valami kérdés, megpróbálok válaszolni, friss userként..
mod: volt szerencsém iphone mellé tenni/használni, a kijelzőben nem vérzik el, a multitouchon kívül, persze az iphone mindenhol "folyamatosabb".
De az egy másik kategória.. Én 35-ért vettem használtan, 40-ért adtam el az lg arénámat, és ahhoz képest megváltás ez a telefon...
A marakodás azért megy a topikban, mert kijött a hivatalos 2.1 update..,
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest