- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
kirusz1 #25253 üzenetére
Kevesebb smiley is elég.
Persze hogy a fém nem karcolja meg, mert puhább az üvegnél. Pont ezzel vezetnek meg jól, ha fogékony vagy a néphülyítő marketingre. Viszont a porban lévő homok, kvarc, ilyesmi meg tudja karcolni vígan - bár szerencsére csak alig látható hajszálkarcok szoktak keletkezni.
-
válasz
talpalavalo #23919 üzenetére
A hangját is nézd meg azért
Most az arc motorzúgása sokat nem mond, de az N8 határozottan jól szokta bírni a koncerteket és társait. Olyan videód nincs?
-
válasz
talpalavalo #23911 üzenetére
Lehet N8 partyvideót is találni, csak akarni kell
-
válasz
LGLuke #23331 üzenetére
BT minek kell? Headsetnek vagy középkori fájlküldéshez?
Mert ha utóbbi, akkor az iPhone éppúgy kihúzva mint a WP7-ek.Az iPhone4-nél időtállóbb telefon (a portól mikrokarcolódást és a földhözvágás esetén törést leszámítva) nem nagyon van a piacon.
Wave-ek kiesnek a netezés, a jó email és a multimédia miatt.
Az akadozással az Androidokat lehet szűrni.RazorGTR1: Lehet már összefutni vele annyiért is.
Viszont cserébe lényegesen több kompromisszumot kell kötni -
válasz
Vrtboy #23186 üzenetére
Van ismerősöm, aki naponta 2x tölti az SGS-ét (és jópárszor falhoz is vágná egyébként a szoftver miatt). A SAMOLED semmivel se fogyaszt kevesebbet (bár SLCD nincs a tesztben), ha a feketén kívül más "szín" (a fekete nem az) is van a képernyőn.
A döntésbe nem akarok beleszólni, de ezt a kettőt hozzá akartam tenni
-
válasz
CoolBoy323 #20680 üzenetére
Csak éppen fele annyiba kerül.
És egyébként mi mást kéne? Semmi baja nincs. -
válasz
CoolBoy323 #20678 üzenetére
Ár/értékben ugyan mondj már egy jobbat.
-
-
válasz
picur220 #20247 üzenetére
Dehogy nincs. Ott a Super Clear LCD, a sima SLCD, az IPS, nomeg a Bravia Engine (vagymiaszösz, igazából nem követtem az SE próbálkozásait). De persze ha a Samsung zsebpénzt fizet (szemüveget meg nem), vagy nem tudod mi a szép, akkor jó a sima SAMOLED is
A recés kontúrokat lehet hogy csak kevesen látjuk, de azért a sávosodást még az Omnia7 tulajok se tagadják le.
Majd a SAMOLED+-nál térjünk vissza erre a harcra szerintem.
-
válasz
korpicschess #19194 üzenetére
"Hangminőségben (természetesen fülessel) az SGS a legjobb a piacon."
-
Allj. Az i8910HD nem Nokia, hanem Samsung.
Es hianyzik rola az a framework, ami a VOIP alkalmazasokhoz kell, mert a Samsung elsporolta a licenc vasarlasat a Nokiatol. Attol meg a Nokia telefonok tudnak Skypeolni.Az i7500 egy poshadt fostartaly, akarhogy nezzuk.
Es teljesen rosszul gondolod a verzioszamokat, plane az alkalmazasokat!Nem olvastam az eredeti kerdesed, de ha olcso Android kell, akkor Blade, Optimus One, X8, ilyesmik jatszanak inkabb. Ha meg dragabb, Defy, Legend, SGS.
-
-
válasz
ZoliM@ster #18218 üzenetére
A Wave 723 (es osszes kistestvere) a "hagyjatok meghalni" kategoria.
-
válasz
schawo #18152 üzenetére
Hát, nálam fél méter a határ, amikortól kezdve nem látom.
Húsz centiről meg tudom számolni a pixeleket.Tehát utcán nem zavar, mindenhol máshol meg igen, de mostanra már kezdek megbékélni vele (zöld témát használok, zöld razeres háttérképpel, aminek megvan minden subpixele
)
Polllen: Amíg valaki azt állítja, hogy "ez a legszebb dolog a földön", addig a mumusom marad. A reality distortion field minden gyártónál idegesít.
-
válasz
picur220 #18141 üzenetére
Nagy különbség nincs a zártakhoz képest.
Apropó SAMOLED, itt is egy vélemény: szuper, de legalább ronda. Két szín jó rajta: a fekete és a zöld. Minden más, mint pl. a piros, a fehér, vagy éppen az emberi bőr színe elég ronda tud lenni. Plusz sávosodás. De tényleg el kell hinni a teszteknek, hogy szuper
-
válasz
Biaggio #18065 üzenetére
Minden telefon SIM-kártya mellett kezeli a mobilnetet. Hiszen SIM-kártya is kell hozzá.
De gyanítom nem erre gondoltál.
Ha olyan két-SIM-es mobilt keresel, ami még egész közel van a mai technikához, akkor ott van pl. a Gigabyte S1205, amiről személy szerint nem tudok semmit, de az ilyen őskövületektől irtózom. Másrészről meg lehet jobban jársz, ha veszel egy tetszőleges, Wifi-képes okostelefont, és mellé egy MiFi cuccost.
-
-
válasz
DeathAdder #18050 üzenetére
Mondjuk nem lesz szar.
De ez a topikjában részletesen ki van tárgyalva, szerintem folyamatosan. Talán az első hozzászólásban is van erről szó? Ezt nem tudom, de ott próbálkoznék a helyedben.
tween: 3GS.
-
válasz
picur220 #17832 üzenetére
Ha játék lenne a szempont, az iPhone lenne az egyetlen igazi alternatíva. Egyébként WP7-re tényleg vannak játékok egész nagy számban és jellemzően a Microsoft által kiadottaknál fenomenális minőségben, csakhát itthon a trial verziókkal lehet csak pár percet pötyögni és kész
(#17834) Dhampir: Ezt nem jelenteném ki így kategorikusan, egyszerűen mások. A Samsung telefonstacknek hála meg lehet oldani a tetheringet, viszont mondjuk a HTC-ken meg lehet értelmes minőségben YouTube-ot nézni a HTC saját kliensével...
-
válasz
korpicschess #17688 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nem kell megköszönni mindent egyesével...
-
válasz
krisztian112 #17228 üzenetére
LOL. Annyiért normális androidos telefont is kapsz, nem csak szemetet.
-
-
válasz
Klemens #17114 üzenetére
Én legalább tudok érvelni is mellette.
- ARM9-es CPU van benne (egy generációval gyengébb, mint az összes FP1-es, FP2-es és 5th-es telefon!).
- Mindez alacsonyabb órajelen.
- Ennek köszönhetően gyors, mint a leprás csiga.
- Az S60 3.2.1 csak ezen az egy telefonon van. Éljen a kompatibilitás.
- Fos műanyagból van az egész, gyenge gombsorral karöltve.
- Annyira, hogy megéri külön kiemelni, hogy mind az előlap, mind a számsor gyenge.+ Tudsz vele Maunika Sót nézni
-
válasz
runner 125 #17033 üzenetére
Három szó: DPI, subpixel hinting.
zedar: Fényképezésben perpillanat a DSLR-ek viszik a prímet
A telefonok között meg az egyik legjobb az N8. Az androidos telefonok jellemzően fasorban sincsenek hozzá. Nincs kivétel.
-
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Lassú és még 1.6-ot se kapott hivatalosan. Semmiképpen se!
-
válasz
Davidoff91 #16917 üzenetére
Én tudok egy ilyet: iPod Touch 4G. A telefont meg máshogy kell megoldani
-
válasz
korpicschess #16819 üzenetére
A WP7 gyorsabb, de az alkalmazások és a net szempontjából nem az igazi még. Úgyhogy iPhone, simán.
-
válasz
krisztian112 #16772 üzenetére
Ja, nem ártanának szoftverek, illetve egy alapos bugfix.
A Wave csak egy rétegnek elég, úgyhogy csak óvatosan ajánlgasd. -
Tisztában vagyok az Android lehetőségeivel. Az Intent rendszer miatt egy csomó dolog lecserélhető, és ez nagyon faszent.
De mondjuk kíváncsi lennék ikonokat hogyan cserélsz le, vagy a notifikációs sáv színét hogy változtatod meg
Sokan gerjednek a UI átrajzolására (én mondjuk nem), azt meg már nem fogod zsebből megoldani.
Az iOS (konkrétabban az Obj-C runtime) felsőbbrendűségére meg példa a YourTube, Safari Download Manager, PwnTunes, az Activator vagy éppen bármi, ami a Cydiából leszedhető és népszerű. A gyári alkalmazások viselkedésének módosítása nem az a tipikus apróság.
-
A WP7-et direkt pontoztam ki, az tényleg korlátozott.
Viszont az Androidnál is a rootolástól kezdve indulnak be igazán a lehetőségek, miért ne vehetnénk azt is szempontként az iOS-nél? Főleg hogy JB után olyan dolgokat is meg lehet csinálni, amik más platformon lehetetlenek.
-
válasz
manchester85 #16706 üzenetére
Egyrészt csak te értetted azt alatta, én meg a "nem érintőképernyős" telefonokat; másrészt a BB-ből is van nem QWERTY-s (Pearl sorozat).
Egyébként szerintem a BB platform messze korlátolt ahhoz, hogy legjobb lehessen. Ez most tényleg a Nokia területe (csak miért nem maradtak a kaptafánál?)
-
válasz
manchester85 #16701 üzenetére
Nincs benne csúsztatás. Azzal, hogy most minden érintőképernyős lett, még nem párolgott el a kismillió hagyományos billentyűzettel rendelkező telefon se a felhasználók kezéből, se a boltok polcairól.
-
"Filmezés: iPhone4-re örökké konvertálhatod a filmjeid, HTC RockPlayerrel csak fel kell másolni, divx, mkv megoldott."
Az iPhone4-en meg az OPlayerbe kell felmásolni a filmeket, és mennek.
Legalábbis az Xvidek, akár több hangsávval is, simán.A 720p anyagok nem mennek ennyire egyszerűen, de egy konténer-shift meg szokta oldani a legtöbb esetben, az meg legrosszabb esetben is 5 perc.
-
válasz
gooool #16068 üzenetére
A teszt nagyon szép tényleg, de a böngésző a valódi használatnál elég gyengén muzsikál (pazarolja a RAM-ot aminek öngyilkosság a vége, nem tud tördelni, baromi lassú a JS motorja, és alapjáraton idióta, pl. nincs submit gomb, vagy éppen nagyon nehéz apró dolgokat eltalálni). Egy iPod Touch 2G simán megreggelizi - tudom, mert párhuzamosan használtam a kettőt, a vége felé már inkább úgy, hogy a Mobile AP funkcióval osztottam az iPodnak a netet, és azzal neteztem mindenhol.
A beépített Picsel Viewer meg nem szereti a nagyobb dokumentumokat, inkább összeomlik.
Egyébként pl. az MSN-es része is teljesen valótlan már a tesztnek.
Elég határozottnak tűnsz, úgyhogy nem akarom elvenni az örömöd, csak szólok mire számíts, nehogy csalódás érjen.
Kár az anyagért
-
válasz
sagesz93 #16053 üzenetére
Rosszul tudod. Az AGPS sokkal bonyolultabb temakor ennel, a Secure User Plane Location szolgaltatas, amit a legtobben a Nokia telefonok miatt az AGPS-szel tesznek egyenlove, csak egy lehetoseg a sokbol. Vannak peldaul a control plane-en is lehetosegek, melyeknek ket kategoriaja van (MS-based vs. MS-assisted AGPS), amely kulcsszavakkal Samsungokon talalkozni pl., es nem tudom a definiciojukat hirtelen.
-
-
Egy jó tokkal karöltve az iPhone 4 se annyira tégla. A fényképezése mondjuk csak az adekvát szintet éri el (+ízlés dolga), a többiben viszont visz mindent, árban pedig pedig pont ebben a határban van. Az mondjuk nem mindegy, hogy a külföldön belül hol vagy (Anglia, Franciaország vagy Svájc preferált, mert ott lehet kártyafüggetlenül venni Apple Store-okban).
-
válasz
picur220 #15950 üzenetére
Megértem a frusztrációdat, csak 1) ezen már mindenki más túltette magát fél évvel ezelőtt, ideje lenne áttérni Neked is a második pontra, miszerint 2) az érzelmi túlkapásod közben eltekintesz attól az apróságtól, hogy az iPhone 4 a hardveresen bőven a legjobbak között van, szoftveresen (karöltve az App Store-ral) A legjobb.
Márpedig ha valaki új telefont akar, és van bőven tőkéje, valószínűleg ezt kéne neki emlegetni, nem pedig hogy éppen mit kamuzott össze a média (lásd a "fogd máshogy" emailt), vagy az Apple marketingosztálya.
Mindazonáltal a gyakorlatban bár lejjebb lehet nyomni a térerőt, ugyanúgy lehet telefonálni vele, mint bármely más telefonnal.
Jó hogy nem azt hozod fel, hogy felrobbannak az iPhone-ok
(Érdekesmód azok a szövegek milyen hamar kihaltak.)blt.62: Szerintem nincs magyar nyelvű hívásszűrő program
De Satión még jó eséllyel futhat a Handy Blacklist, vagy valami hasonszőrű társa. Keress rá Ovi Store-ban a blacklist szóra.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest