Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
summr77 #16323 üzenetére
Ha az OVI Store rémálom, akkor az Android Market-től ki fog verni a víz...
Amúgy mi a gond az OVI-val? Itt legalább tudok bankkártya nélkül is vásárolni. Ezt irígylem a Nokiásoktól.
Ha nem hűségre vennéd, még mondanám az LG Optimus One-t 2.2-es rendszerrel 60k-ért. Bár lehet, hogy év elején ez is bekerül szolgáltatói árlistába. -
Zsombe
senior tag
válasz
summr77 #16284 üzenetére
Itt a mobilaréna fórumon olvastam a Wildfire topikjában. Még valahol az elején, de pontos hsz számot sajnos nem tudok mondani.
Egyébként nagy kár, pedig a HTC telefonok egyébként nagyon jók, legalábbis sokan szeretik, dicsérik.Szerintem ne félj a Nokiától, vagyis a Symbiantól. Engem sokan néztek hülyének, hogy Androidról váltok Symbianra. Bevallom őszintén kicsit én is féltem, mivel utoljára 6 évvel ezelőtt volt Symbianos telefonom (Nokia 3650), de abszolút nem bántam meg a váltást. Az én preferenciáimnak jobban megfelel a Nokia E5, mint a Galaxy Spica.
De ha csak a Galaxy 3 és X8 marad a tarsolyban, akkor azt javaslom nézd meg mindkettőt élőben és azt válaszd, amelyik jobban tetszik, mert igazán nagy különbség szerintem nincs közöttük. Én talán az X8-at választanám.
-
Zsombe
senior tag
válasz
summr77 #16254 üzenetére
Szia,
BB 8520 sajnos két ok miatt felejtős a preferenciáid alapján:
- nem 3G-s, EDGE viszont nincs a Vodánál, így nagyon lassú lenne rajta a mobilnet, mivel csak a GPRS alapú adatkapcsolatot tudnád használni.
- navigáció
Egyébként én is sokat gondolkodtam ezen a készüléken, de a 3G hiánya miatt (és a Vodafone-nál irreálisan magas BIS okán) végül Nokia E5-öst vettem.X10 mini pro szerintem a kis kijelző miatt felejtős.
HTC Wildfire Mokka a kijelző felbontása miatt problémás lehet, mert sok program nem kompatibilis vele, legalábbis ezt olvastam róla.
Samsung Monte szerintem nem kifejezetten okostelefon, legalábbis a többi készülékhez képest.
LG GT540 Optimus én valahogy ódzkodom az LG-ktől.
Az általad felsorolt telefonok közül nálam ez lenne a top3 (igazából mást nem is választanék a fentebb említett okok miatt):
1. Nokia 5230 Navi Chrome
2. Samsung Galaxy 3
3. SonyEricsson Xperia X8 -
doc
nagyúr
válasz
summr77 #16254 üzenetére
ha a kepernyomeret szamit (marpedig ennyi netezesnel fog) akkor az X10 mini kiesik, az nagyon kicsi...
en nemreg vettem X8-at, nagyon szeretem, bar napi 4-5 orat nem neteznek rajta szivesen, de szerencsere rengeteg mast is lehet vele csinalni
nalam mindenkepp csak Android johetett szoba, LG semmikepp, a Mokka valahogy nem kerult kepbe, a maradek harom meg pont az a harom telefon volt, amik kozott en is vacillaltam
az X10 mini pro a kicsi felbontasa (320x240) miatt esett ki, a Galaxy 3 meg nem volt annyira meggyozo mint az X8, ami viszont nagyon jo cucc, egy pillanatra sem bantam meg hogy ezt valasztottam
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest