Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Atya
tag
válasz
Overclocked #16812 üzenetére
Tegnap volt szerencsem probalgatni az optimust, es a galaxy3-at is. Sajnos az X8-at nem tudtam mukodesre birni.
Mivel az ugyfelszolgalat nem nagyon kapkodta magat ( 40 perc aaltt egy embert szolgaltak ki ), volt idom probalgatni - ennyi varakozas utan feladtam, es eljottem.
A gt540 kijelzoje tenyleg nagyon jo. Az egyetlen gyengepontja a gepeles volt. Nem tudom mire velni, miert pontatlan, csak tippem van ( mivel nem eleg megerinteni a kepernyot, hanem ra is kell tenni az ujjunk, igy nagyobb feluletet takar le. A szoftver kiszamolja a kozeppontot, majd mikor kezded elengedni a kijelzot, az ujjadnak egyre kisebb felulete erintkezik... ennek koszonhetoen szerintem a letakart felulet atlaga atcsuszhat masik billentyure.)
En tokeletesen tudtam gepelni pl mutato ujjal. Neten barangolva eleg pontos volt, 1-2 szer kellett csak zoomolnom, hogy a kivant linket meg tudjam nezni. Olvasasnal az ipon-t es a mobilarenat neztem. Mindketto olvashato volt fektetett kijelzovel egy zoom lenoymasa utan. Az alabbi pdf is tokeletesen olvashato volt zoom nelkul: [link]Engem meggyozott. Az X8 tol "irtozom" az atszabott kinezete miatt. Nekem letisztult telefon kell, nem "szep".
Arrol tudtok valamit, hogy 2.2-es droid kijon-e gt540-re?
Valamint az erdekelne, hogy a Djuice-os telefonos netet meg lehet rendelni SMS-ben... Ilyenkor van ra huseg nyilatkozat, vagy akarmikor lemondhatom?Info -
korpicschess
veterán
válasz
Overclocked #16805 üzenetére
Hát... élőben kéne kipróbálnod, hogy Optimus rezisztív kijelzőjét mennyire tudod jól kezelni.
Nálam az már kizáró szempont.
Ezért a szubjektív véleményem X8.
Zenelejátszót tudsz rátenni másokat, az nem para. -
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16189 üzenetére
Jó kérdéseid vannak.
Eladótól és készlettől is függ. Próbáld meg, ha nem, akkor lehet hogy egy GSM boltosnál (már ahol van egyik-másik ilyen készülék) több sikerrel jársz. (Max ne mond meg, hogy te nem ott akarod venni.)
(#16190) Speeedfire: Igények, igények és igények?
ZTE Blade - nagy felbontás, legalacsonyabb ár, cserébe picit meg-megdöccen.
X8 - Xar kamera, jó kezelőfelület.
Optimus GT540 - kevésbbé érzékeny de még használható képernyő, elvileg valamivel erősebb, mint a többi. -
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16163 üzenetére
Netezés és zenehallgatás terén egál. A képernyő tényleg rezisztív, elég jól megcsinálták ahhoz képest, jó az érzékenysége, de mindenképp ki kéne próbálnod mindkettőt, hogy neked elég a GT540-é is cserébe a többi funkcióért, vagy a csak a kapacitív jön be.
-
Inarus
addikt
válasz
Overclocked #16129 üzenetére
Szerintem Optimus. Valamivel jobb hardveresen, ami a filmnézésnél és a játéknál egyaránt előnyös.
-
Polllen
félisten
válasz
Overclocked #16129 üzenetére
Most genya leszek, de sztem a topic tele van ezzel a kérdéssel
Visszaolvastál/használtad a keresőt?
-
korpicschess
veterán
válasz
Overclocked #15095 üzenetére
-
picur220
veterán
válasz
Overclocked #15074 üzenetére
Mindenképp ájfon, de csakis jó állapotú!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest