- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
haverzozi
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #19173 üzenetére
Hogy lehet rámoddolni a Sense-t más telóra? Valami leírás valahol? Thnx
-
haverzozi
csendes tag
válasz
Torzi05 #19012 üzenetére
Ha elsőre nem szerelmesedsz bele a samuba akkor már nem is fogsz, válaszd az X8at. Mindenképpen élőben kell eldöntened hogy neked mi felel meg legjobban...ebben a kategóriában nem sokat különböznek a telók...és az újabb, nem feltétlenül jobb elv itt is érvényesül. Ha jól olvastam a teszteket, a kijelző gyengécskébb a samuban. De ott már van 2.2 az x8nál meg hivatalosan lehet soha nem lesz. De ne ez alapján válassz.
Én x8at választottam 1.5 hónapja, és annak ellenére hogy van 1-2 hibája, tökéletesen elég.
Hiba alatt értsd: a fotói ha kicsit rosszabb a fényviszony, akkor ramaty, de amugy nem rossz, 2.1 szoft ami még nem engedi SD-re való progik telepítését így vagy nézed mindig hogy mennyi helyed van, vagy okosodsz tovább és megoldást keresel rá.Ezen kívül kellemes. Olvass teszteket, élőben ismerkedj
-
haverzozi
csendes tag
Vegyél Optimus One-t vagy Blade-t, semmiképpen se x8-at mert az vacak gagyi és semmit se tud....!!!
Na látod ilyen könnyű felülni a pletykának, tapasztald meg, nyomkodd, olvass utána mivel mi nem tudjuk neked mi a jó. Számomra az x8 volt a nyerő 1 hónapja és az is marad jó ideig és még jó is néz ki.
Nem vagyok az a nagy SE a "legkirályabb a világon" emberke, nagyon is gondolkodtam más gyártók telefonjain: pl. nokia x6, Galaxy 3, és még a HTC wildfire (és x10mini pro) is beugrott a képbe.
Brutál sok telóm volt, de valahogy mindig visszaértem az SE-hez, mert ez jött be, sőt ha 2 telefonnal kellett szineznem akkor az egyik legalább SE volt.
És most mikor okosteló vásárlásra adtam a fejem, mert a k550em már annyira unalmassá vált mint a k750 előtte, hogy soha nem romlott el, 5 napig birta az akkuja és még csak karc se volt rajta valamilyen rejtélyes oknál fogva...de mégis több kellett..GPS, wifi és egyéb finomságok.Komolyan mondom hogy nagyon szerettem volna ha a többi gyártó tud nekem olyat mutatni ami miatt váltok, de NEM! Talán ha lett volna a HTC wildfirehez méreteiben hasonló, kicsit jobb kijelzővel akkor rögtön az, de nem ért a többi gyártó annyit hogy a pénzem árán teszteljem, az SE meg passzol hozzám és az okostelója is.
Neked kell dönteni, hogy mire adsz ki pénzt!
Én szeretem az x8-at, ez sem tökéletes teló, de számomra majdnem tökéletes, talán egyszer egy HTC majd, na nem a tepsi verziók
-
haverzozi
csendes tag
válasz
jooker82 #18623 üzenetére
Megnéznék én egy 7éves KIA-t
Üzleti fogás ez az egész...a lényeg hogy vedd meg a cuccukat, mert amugy nem tennéd, csak mert ott a "anyus erre mennyi garanciát adnak, ezt vegyük meg" duma, és mindenki hanyatt esik, már nem is kell más csak LG...lassan komolyan mondom mit az iphone, agymosás az egész. Mindegy, nem érdekel, maradok a megbízható cuccoknál inkább!
-
haverzozi
csendes tag
válasz
jooker82 #18619 üzenetére
Nem ismerem Dél-Koreát, mert még nem voltam ott! De te biztos ismered! Csak tapasztalatból mondom hogy az LG-k nem túl jók, ahogy a többi koreai cucc se hosszú távon pl. autómárkában se stb...még Kínában sem voltam, de ne is beszéljünk a kínai cuccokról...
mindegy részemről nem akarok vitázni..sok boldogságot az LG-vel...Csak nem kell annyira sztárolni, hogy az idetévedő telefonvásárló embereknek átmosni az agyát hogy ez a készülék mindentől jobb! Nem jobb, sőt...
-
haverzozi
csendes tag
válasz
sagesz93 #18614 üzenetére
Mi az hogy jobban hasra estem "volna"...nem estem, mert nem tetszett élőben! 2.2
nem rossz, de bőven lehet anélkül is élni hogy azon versenyeznénk kinek nagyobb a verziószáma...egy előnye van csak, hogy alapból lehet SD-re telepiteni...de nem fogja megfőzni a kajámat, se elvégezni a munkát helyettem. Szerintem gyerekes ezen versenyezni...
Egy LG mindig csak egy "koreai" lesz...se több se kevesebb! -
haverzozi
csendes tag
Nem tudom miért kell ennyire hasra esni ettől az LG Optimus One-tól?!
Én csont nélkül x8at vettem...nekem még mindig megbízhatatlan az LG bárki bármit mond!
-
haverzozi
csendes tag
válasz
quickboost #18495 üzenetére
Én is kb.ezek között vacilláltam mint te + x6nokia, és az x8 mellett döntöttem, úgy gondolom nem csalódtam cseppet sem...egy ilyen árkategóriás készülék...hát elég fain, brutál sokat tud.
Jó lehet megreked a 2.1 nél, de kéremszépen, mi kell még több ettől... mindenre tudod használni tényleg. Ja és a G3-nak nem a legjobb a kijelzőfelbontása sem, a 320x480 bőven kellemesebb ami az x8nál van.
Mondjuk én a samut se szeretem alapból, de kinek a pap... -
haverzozi
csendes tag
válasz
BertaAron888 #18286 üzenetére
És ha szabad megkérdeznem hogy derült ki az adószám hamis mivolta??? Akkor valakinek nem kellene feljelentést tenni??? Hogy ne forduljon elő a leendő vásárlókkal hogy átverik őket?!?!?!?!?!
-
haverzozi
csendes tag
2 napja vagyok boldog X8 tulaj! Eddig minden remek rajta, lekopogom, szoft frissités 2.1re és kész is. Örömésbódottá
Azoknak is írnám akik gondolkodnak X8 és versenytársai között, hogy mit vegyenek.
Már az utóbbi időben naponta változott a gondolatom hogy mi legyen...Volt n97 mini,ez a symbian meg a rezisztiv miatt felejtős,meg a qwerty is eléggé bénán nyílik,
az X6 sokáig nyerő volt, nagy memória meg kinézet miatt, de az érintője, menüje, symb.elfeledteték velem hogy ez egy jó telefon,lehet valakinek az, de nekem nagyon nem,
utána galaxy 3, de ez nekem a samu mivolta miatt nem jön be, érdekes a kijelzője, játéktelefon hatása van rendesen, meg mindenhol ez a wifi lehúzás,ami eléggé fontos szempont számomra,mondjuk nem mindig lehet felülni a pletykáknak, de ennyi pénzért köszi nem tesztelem az idegrendszeremet
Még felbukkant 1-2 evrsenytárs,mint pl.HTC wildfire,ott a kijelző a ludas meg drágább is jóval, az se, meg még LG optimus one is feljött a napokban, de az meg bocsi az LG tulajoktól,de én akkor is félek ettől gyártótól még mindig, és kevés jót hallani.
Szoval maradt a mini pro és az x8 a végére...mindig is prot akartam venni, de rá kellett jönnöm hogy tényleg olyan mini, főleg ha egymás mellé rakod őket,hogy azon netezni meg egyéb felhasználó élményt biztosítani az agyadnak elég kicsi az esélye...ráadásul többe is került volna, a qwerty miatt és szerintem nem ér annyival többet, sőt...én féltem hogy tudok majd x8-al irni, de meglepődtem milyen hamar bele lehet jönni, így hát felejtős volt a pro és maradt az X8.
Igaz kompromisszumot kötöttem, mivel nincs mobilfény, meg kicsivel gyengébb a camja, sokan is lehúzzák, de nem ilyen vészes a helyzet...simán kellemes képeket csinál, akinek meg nem elég az meg használjon fotógépetÉn úgy érzem jól döntöttem, mindig is SE tulaj voltam még ha több-kevesebb ideig szinte volt minden gyártótól telóm, nekem ez jött be, és úgy látom sok fórumtársnak is
Nem lehúzni akartam a fent említett telókat, de számomra nem ért annyit hogy megvegyem és utána meg bosszankodjak hogy ez a fránya...gyártó jól kiszúrt velem...mondjuk az SE is kicsit, mivel több új szoft valószínű nincs rá többé...de kérdezem én...MINEK?! Mi kellhet még ami ezen felül van? Multitouch?Vicc,ezért én nem vennék telót,vagy megcsinálja a reggelimet?haha!
Szoval szerintem nem kell félni ettől a szoft frissitéses mizériától, hogy kinek van nagyobb, mert bőven elég a 2.1 is....Jó választást mindenkinek! -
haverzozi
csendes tag
Szerintetek mennyire fognak csökkenni a régebbi típusok árai az MWC miatt??? Nem figyeltem az eddigi évek tendenciáit, de Sony Ericsson érdekelne főleg! Valaki tipp?
-
haverzozi
csendes tag
Na megint itt vagyok,egy nappal és több teló nyomogatással okosabban.
Úgy érzem kezd rajzolódni a gyerek.A nokia x6-al kezdtem a saját tesztelésemet, a formája vagány,kézben tartva kellemes, hátlap is jól néz ki, állat a kijelző, csak amikor a belsejéhez értem,sajna elszomorított ez a symbian. Valahogy ugy éreztem egyböl le kell tennem, de adtam neki még esélyt...a menürendszere egyszerű számomra (SE-n nevelkedtem) mint a faék, kissé unalmas de mégis könnyen átlátható.
Sajna túl könnyen is, nem okozott élményszerű lépkedést a menüben és a felhasználói érzése is iszonyú alacsony. Pedig tényleg szerettem volna hogy egy ilyen külső után 8 vagy 16GB verzióban megfizethető áron egy brutál belső jöjjön, ehelyett lehangolt, kivéve a kamerája és 10 perc nyomi után visszatettem a polcra és a vállam fölött visszanézve 3 lépés után egy könnycseppet morzsoltam el szemem szomorú sarkábanMajd odaértem a galaxy 3hoz. Hát itt sem lettem valami húde vidám. Ez hasonlított eddig legjobban a játéktelefonhoz amit ott a palettán láttam. A külseje dögunalom, randa feketeszappan, menüje valami furaságos, jó persze android, de ez a samu nem tetszett, olyan távolinak éreztem mint ide vegas. A menüben való lépkedés arra késztetett hogy nevessek, tényleg egy játéknak éreztem, még fel is nevettem, hogy ez a samu tud valamit, amit a többi nem negatív értelemben és landolt is a polcon, 5percet adtam neki.
Itt még csak vissza se néztem, jött a mellette lévő kis barátja, a galaxy 5...na jó erre nem szeretnék tényleg időt pazarolni, ez kész vicc volt, azt hittem nem fogok kacagni a G3 után, de visítoztam hogy ennyire gagyi hogy létezhet és ezt ki veszi meg
Szinte futottam át az SE-khez. Először a mini (mivel sajna pro nem volt), de ugyis egy kutya, csak qwerty kő bele...de amikor a multkor már nyomiztam ismerősöm proját meg mobilboltban többször, akkor jónak tűnt valahogy, de ott a többihez viszonyítva...hááát a mini jelző nem véletlen...már-már kérni akartam az eladótól egy nagyítót
Itt állt fenn az a helyzet hogy a belső sokkal jobban tetszett a külsőnél (pro persze szebb mint a sima). A belseje pöpec, gurul-perdül mint a villám, kellemes megoldások az SE részéről...DE rá kellett jönnöm hogy tényleg kicsi az kijelző, minden elismerésem a gyártónak a fain megoldásai minatt, de félve attól is hogy erre a kijelzőre nincs annyi alkalmazás és hogy a jövőben öngyilkos lennék a mérete miatt az tuti, függetlenül hogy van a proban qwertyVissza ez is...itt még egyszer visszamentem az x6hoz, csak viszonyítás képpen, de a kijelző szépségét leszámítva a belső miatt még depisebb lettem
És jött a kérdés hogy akkor mi legyen? Hol van a hőn áhított wildfire, amire kiváncsi lennék,hát az aztán nem volt, csak a többi tepsi HTC barátai, amiket messziről kerültem...És ekkor szemvillanás jobbról, fehérség szőtte át a helyiség borús hangulatú atmoszféráját..ő volt az SE x8...mondtam magamban, gyerünk nézzük meg újból, hiszen 2hónapja simán nem jött be. És jött a felismerés, kellemes nagyság, jó kijelző, az sms tesztem is jobb lett mint a multkor, csak 10%-osan irtam mellé (ez lehetett a lopásgátló vacak hibája is, amitől nem lehet normálisan kézbe fogni), a többi mind bejött, csak az a fránya fotófény. A külseje számomra no.1, pörgős belső...szoval vagy kompromisszunot kötök hogy nincs fény és csókolom, vagy tovább rágódok rajta és soha nem lesz egy normális telóm...Ennyi árért amennyiért ez lenne, nem fizetnék felárat a pro bill. miatt! Annyit nem ér!
Kövezzetek meg ha szerintetek az én lámaságomnak tudható be, hogy a fent említett fonok "nem jöttek át" nekem, de ez van, ha nem találok jobbat ár/érték arányban akkor marad az x8.
Remélem nem fárasztottam le senki agyát, és adhattam egy kis tanácsot a velem hasonló cipőben járó póruljárt figuráknak.
-
haverzozi
csendes tag
válasz
Inarus #17789 üzenetére
Az android az tuti nyerő nálam, csak hogy melyik telóval az majd elválik. Lehet közben felfedezek egy újat ami számomra mindent tud...mert eddig minddel van valami gond az amugy is szűkös listámon
Egy ideig a G3 volt a nyerő nálam, de személyesen a földhöz vágott annyira ++++ volt.Amugy meg ha összeghatártól függetlenül kellene dönteni, azaz nincs felső határ, akkor sem tudnék...egyiknek tepsi, másik randa, harmadik meg használhatatlan...
Ez az én bajom hogy még nem gyártottak rám telót
-
haverzozi
csendes tag
válasz
korpicschess #17784 üzenetére
ezek a fonok szétzilálják a lelkivilágomat...
-
haverzozi
csendes tag
válasz
korpicschess #17781 üzenetére
alapos fejtörést okozott nekem, az lesz a vége hogy bemegyek egy médiába és mocskosul szétnyomogatom mindet és amilyen épp lesz a lelkivilágom azt veszem meg, persze nem a médiában
zte tuti nem, G3 se, nokia se...wildfire ha megfog valamiben és a szememet nem zavarja a kijelző, vagy mini pro...ez utóbbiról valami negatív? Nagyon nyomatják a marketingjét mostanság...a qwertz miatt gondolom, akik a fészen lógnak egész nap... -
haverzozi
csendes tag
válasz
Inarus #17779 üzenetére
pl. az x8 mitől tud többet az x10mini pro-nál??? Mert én már mindkettőt nyomkodtam és az x8on szöveget irni maga az öngyilkosság, annyival meg nem nagyobb a kijelzője hogy pótolná a qwerty-t.
a htc-t tudnám a legdrágábban megvenni ezek közül, de még nem tudom. Nokiáról kezdek lemondani az oprendszer miatt.
Az a zte meg passz,megbízható? -
haverzozi
csendes tag
válasz
krisztian112 #17775 üzenetére
de ha annyira gáz akkor hogy adhatta ki a HTC? nekem egy 176x220as SE-m van, ahhoz képest jó?
-
haverzozi
csendes tag
hy mindenkinek. Telót szeretnék venni és nem tudok dönteni.
-HTC Wildfire
-Galaxy 3
-Nokia X6
-X8
-X10 mini proFő a kapacitív kijelző, kezelhetőség és a gyorsaság, gps-térkép,wifi fontosak.
Szerintetek? Valamint valami jó tanács hogy ezek közül melyiket nem szabad megvenni?
Symbian élhető oprendszer még?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest