- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Domxc
senior tag
válasz
akos727 #46194 üzenetére
Hát igazából az Evo az ami szóba jöhetne, de a S2 még így is jobb sok mindenben. (pl.: kijelző, kamera és azon belül full hd videó, gyorsabb böngészés, 16GB és hosszabb beszélegtési idő)
Az Evo viszont majdnem, hogy méltó ellenfél, úgyhogy azt merem ajánlani, ha az árért cserébe megérik a kompromisszumok.
Az O3D-t felejtsd el, ott rosszabb a hardver felület (gyengébb proci, kevesebb RAM), az üzemidő és a kijelző. -
agabe
addikt
válasz
akos727 #45818 üzenetére
pillanatnyilag max 80ezerert s2-nel nem nagyon van jobb, de vigyazz a 80ezres s2-esekkel, mert ha nem fuggetlen, vagy feltoltokartyas, es nincs meg a szamla, valamint a hivatalos garipapir, akkor nem erdemes reszkirozni, hanem inkabb meg gyujteni 5ezer ft-ot, es valamelyik olyat megvenni kis alkuval 85ezerert amivel minden rendben.
(#45825) Traktato:
sokan itt kicsit maniakusak vagyunk, es a lehetseges keret maximuman probaljuk a legjobb telefont ajanlani. defy joval elmaradottabb hardver ugyan mint az ace2 pl. , de valoban el lehet vele lenni akar 2 ev mulva is, mert amire hasznalni szeretned arra eleg jo.
ar/ertekben az ace2 azert megis jobb lenne feltoltosen 72ezerert, de ez csak a hardveres fejlettebb-seg miatt (amit esetleg ki sem hasznalsz) van. -
tresh
veterán
válasz
akos727 #44456 üzenetére
Én is SGS és defy között vacilláltam és SGS lett
Viszont defy+ a sima defy-hez képest amikor olvastam a fórumát nem sok újítás van benne és egy defy+ os aksival a sima defy is tudja hozni az mint a plusz..ha jól szűrtem le a userek véleményét .. vegyél valami fain tokot sgs-re amikor meg víz közelébe vagy vákumos zacsit az sgs-re és védve van
-
Bdanyy
addikt
válasz
akos727 #22241 üzenetére
Xt720-nak borzalmas a szoftvere, azt vedd mindeképp figyelembe.
Arról tudtok esetleg valamit, hogy voda után a T-mobile tervezi-e a Sensation bevezetését? Mert függetlenül túl drága lenne, de előfizuval megérné, ha nem, akkor meg marad az Arc addigra talán lesz már az is, ha betették az árát is.
-
Dhampir
félisten
válasz
akos727 #20772 üzenetére
Meg van még az iTouchod, írnál róla egy kis összefoglalót, hogy mire a legalkalmasabb egy olyan kütyü? Milyen applikációk váltak be, böngészésre és fotózásra ki tudtad-e használni? Előre is köszi!
Mellé az X10 Miniről is írhatsz néhány személyes észrevételt, így illeszkedni fog a topikhoz, segíthet a további döntésben, ha egy pici és jól hordozható telefont szeretne az ember. -
-
picur220
veterán
válasz
akos727 #20464 üzenetére
Nekem az Ace-n a kinézete tetszik, meg úgy a telo sem taszított vissza, bár nem volt sokat a kezemben. Az viszont tény, hogy 60-65k-s árban ennél van jobb.
Milestone vs Liquid: Én Liquidet biztos nem vennék, a Milestone viszont nem rossz telo, még mostanra sem esett sokat az értéke, szóval szerintem megérné, jobban, mint a Liquid, az 1000éves hardverével.
maláj: Froyo úgyis van, ha meg a telot beviszed gariba, úgyis megcsinálják, szóval ennyi support van, azt meg mégsem várhatod, hogy havonta dobjanak ki frissítést a telohoz, ha ezt akarod, vegyél Nexus One-t, arra adja neked a Google a frissítéseket.
-
LA_COSTE
senior tag
-
picur220
veterán
válasz
akos727 #16613 üzenetére
Ha elfelejtené a kapacitív kijelzőt, és beérné egy jó rezisztívvel, akkor LG Optimust javasolnék, vagy ha talál használtan, akkor Optimus One-t, az egy csúcs telo annyi pénzért!
50-be tényleg csoda lenne, ha beleférne ez mind... a jó kamera az szerintem ott kezdődik, hogy N79 (ez ugye régebbi, nem is érintős, de lehet rajta wifin netezni meg játszani, zenélni, mindent).Mc Pite: mindenképp a Defy, az X6-nak konkrétan egy előnye sincsen. (najó, ingyen navi, de ez manapság senkit sem érdekel)
-
korpicschess
veterán
válasz
akos727 #14939 üzenetére
Használtál már Diamondot? Max. fél évvel a megjelenés utáni gyári ROMok is teljesen használható sebességűek, nincs velük gond egyáltalán. Persze ez az én meglátásom (nekem 3 hónapig volt).
Ahogy nézem a piacot a Cruise-t sem adják olcsóbban, pedig rosszabb, csak sokkal kevesebb van, mint Diából. -
szaki04
senior tag
-
akos727
senior tag
-
válasz
akos727 #14546 üzenetére
mik is azok a primitív hibák? a 10-es firmware mellett mondták azt, amit?
az akkumulátor nem annyira gyenge! szokványosnak mondható mostanság az okostelcsik akkumulátoros üzemidejét tekintve!
igaz, én egy hónapja eladtam az n97 telcsimet, és galaxy lett, de nem spica - arra nem cseréltem volna, bár nem rossz, a páromnak az van -, hanem galaxy s lett!
szerintem a galaxy spica és az n97 nem egy (ár)kategória... -
romoka123
csendes tag
válasz
akos727 #13700 üzenetére
értem köszi
..de még mindig 2 teló maradt
és csak 1 kell...
akkor samsung galaxy s vagy iphone 3gs 8/16/32gb..
amúgy a felbontás nálam nem lényeg csak tudjon annyit a kamera hogy pl:ne szakadozzon a felvétel,jó minőségű legyen,lehetőleg fókuszáljon videózásnál is..stb...nehéz a választás.....az iphone-nál annyi még az előny hogy jókis tartozékok és hátlapok vannak rá....de nemtom.. a galaxy s-ben jobb a processzor,de nem olyan jól van összerakva mint a iphone......nem tudok választani
s.o.s
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest