- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ba'al
csendes tag
@Ewyn:
Ha rám hallgatsz, akkor ZTE Blade-et vegyél, nagyon komoly kütyü!
(2.1 android, 480x800as szép nagy AMOLED kijelző, Wifi (N-es azthiszem), GPS, meg minden ami kell)
Ár-érték arányban pedig verhetetlen!
Ha nem kellett volna szolgáltatót váltanom akkor én is olyat használnék, csak ugye a Pannonnál nemigen vanWave-et én személy szerint nem ajánlom, jó, szép, okos, de nem annyira, mint egy Android.
Sok bosszúságot megspórolsz ha kihagyod még a Bada oprendszertiPhone-on ha gondolkoztál esetleg azt kifejezetten nem ajánlom, mert amennyiért adják annyit nem ér...jó, lehet vele villogni meg van rá egy csomó agyament progi, de kemény pénzért osztogatják...és Androidon is van már kismillió program, és azok a készülékek jelentősen olcsóbbak
-
Ba'al
csendes tag
Na vettem végül egy iPhone-t, ha valaki ért a telefonhoz az vegyen már fel msn-re plíííz mert nem tudom iTunes-szal szinkronizálni az alkalmazásokat, és kb ezért vettem ezt a telót, hogy rakhassak rá egy tonna mindenféle marhaságot
msn: szilva1197@hotmail.com
Kérlek valakiiii, előre is köszi
-
Ba'al
csendes tag
Üdv,
Épp telefonvásárlás előtt állok.
55ezer a limit, ebből szeretném a maximumot kihozni.
Na már most 3 irányvonal van előttem:
-iPhone
-Android (Samsung Galaxy Spica, Galaxy 3, esetleg még valami hasonló?)
-És végső soron a Bada Oprendszeres Samsung Wave...iPhone-ből csak használt, karcos hátlapos 3G-t tudok megfizetni, bevallom kissé bizalmatlan vagyok a témában, mert mégiscsak használt, és jóval öregebb 1 évnél az ilyen telefon..
Android nagyon tetszene, de viccesen rossz kijelzőket kaptak az olcsóbbak...
A Wave pedig külsőre, és hardverre nagyon bejön, csak 1etlen egy dologtól félek: ahogy olvasgattam minden nyár eleji tesztben mondták, hogy mekkora jó lesz ez a rendszer és mennyit öltek a fejlesztésbe, de egy normális skypeot nem voltak képesek alkotni rá...
Szóval kicsit hullaszagú nekem ez a Bada-téma...Kérlek segítsetek a döntésben, mihamarabb szeretnék egy komolyabb telefont, mert jelenleg egy kövület 3330ast kell nyúznom, miután megszabadultam az 5800ámtól 2 év után...
Előre is köszi!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest