- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
CoolBoy323 #43361 üzenetére
A magyar nyelv csak rontja a felhasználói élményt.
-
defymoto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43358 üzenetére
Nem valószínű hogy lesz mivel az Atrix hivatalosan nem volt itthon forgalmazva. Bár most a Vodafone elkezdte forgalmazni úgyhogy lehet hogy lesz.
-
lipido
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42981 üzenetére
Azért már sgs2-t kapok!
-
lipido
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42948 üzenetére
T-nél csak xperia van, az pedig samu s2 magasságokban!
-
lipido
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42940 üzenetére
Én is telóvásárláson töröm a fejem. Óckodom a sanyi erikszontól, (eddig samum volt, és defy-m) Nem tudok dönteni!
-
lipido
senior tag
válasz
CoolBoy323 #42938 üzenetére
Már kérdeztem, azt a választ kaptam, hogy szép külső, pocsék hardver!
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #42880 üzenetére
Jó hát ezeket persze alá írom ezzel nincs is semmi gond
és tudom, hogy leginkább venni fogják mint a cukrot..
mivel jó ár jó hardware nagy kijelző és enyi elég a népnek.. csak lehet én várok el sokat
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #42876 üzenetére
hát jó igen drágábban.. de nézzük csak meg, hogy a sonynál tudom, hogy mit kapok a pénzemért. tudom, hogy ami kijelző panel ami benne van nagyon is jó szerintem legalábbis az én szememnek szépek a színek meg minden. kamerában is tudom, hogy egy 8mp-es hd kamera van benne egy normális sensorral amit a teszt képek/videók is vissza adnak és tudom, hogy a szoftveres tehát firmware alapon is elég jó a sony tehát tényleg elég jól van optimizálva a stock rendszerük.. tudom, hogy van hozzá XDA támogatás és kiegészítők is vannak hozzá szép számmal (tok fólia stb.)
na most nézzük ezt az alcatelt. megint egy olyan zsákba macska mint a ZTE.. "semmire sem jó" ugye bár mert azok gyenge hardware gyenge hang chip és mellé még az a 3,2 és 5 MP-es kamera ami felbontásban valós de kép minőségben elég otrombák.. na most ez hardwareban ígéretes de a többi ugyan úgy zsákba macska és lehet ezeket nézve nem is olyan jó vétel.. és inkább ráteszem a +20ezret és biztos telefont veszek supportal mögötte..
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #42874 üzenetére
van benne valami.. de akkor már egy ilyen tudásban maradok az ARC S-nél annak se jobb az anyaga de arról legalább tudom, hogy megbízható bika telefon minden szempontból
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #42871 üzenetére
Háát én már fogtam a kezemben a Media Marktban.. nem voltam tőle elájulva.. kb 2 hónapja nincs okostelefonom de nagyon gagyi hatása volt nekem sajnos.. a fekete szín is ilyen nagyon halvány volt.. ilyen fehéres fekete szó szerint bántotta a szemem sajnos.. pedig árban nagyon ott van..
-
potyka126
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #42265 üzenetére
Oké! magyarul egy átlagos informatika tudással megoldható probléma, és nem igényel programozói ismereteket...Zsolt_72:
Köszi szépen!a nagy igazság az, hogy nem nagyon, de hosszú távra akarok telefont venni (min. 2 év) és olyat szeretnék, amivel még a későbbiekben is lehet vmit kezdeni, programok stb terén. (nem játék a cél!) inkább műszaki jellegű programok. Röviden megfogalmazva: Elegáns, és jól használható.
Moleman:
Köszi!
És akkor a Defy+ magyar nyelvű, vagy nem?Motoluxe-ról és a HTC One V-ről mi a véleményetek?
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #42201 üzenetére
De, fejleszti és javítja, csak nagyon lassan adják ki.
-
potyka126
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #42199 üzenetére
hogy érted, h "kemény"?
-
defymoto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #41467 üzenetére
Húzni nem akarom, mert ha tégla lenne akkor mit csinálnék?
-
defymoto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #41463 üzenetére
az Alcateles előadás nagyon tettszett, és a készülék is, de köszi a tanácsot még nem volt alcatelem. Marad a Defy+
-
Moleman
addikt
válasz
CoolBoy323 #41415 üzenetére
-
Frozzy
őstag
válasz
CoolBoy323 #41413 üzenetére
én Moleman-nak elhinném
ő nagyon kijelző fanatikus és nagyon is kritikus velük
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #30508 üzenetére
A vízben szürcsögve nehéz lenne telefonálni.
Legfeljebb úgy, hogy "Halló! Kund hívja Kötönyt". -
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #30508 üzenetére
Ez nem hajó, hanem telefon
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #29900 üzenetére
20-30 perc után nincs szerkesztésgomb.
-
Árpád78
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #29900 üzenetére
független
-
Sütemény
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #29827 üzenetére
hát nekem a galaxy spicámon ilyen volt 2.1 el is elvileg valami olyat emlegettek hogy rosszul volt leföldelve a képernyő de ez elég hülyén hangzik. a kezem be tökjó leteszem használhatatlan : D
-
HS 2142
őstag
válasz
CoolBoy323 #29473 üzenetére
Írtam, hogy a Neo-t választanám alapból, de a T-nél lennék előfizető és náluk nincs (nem is számítok rá, hogy lesz), illetve 2X-et sem kapni náluk.
-
userZ
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #27600 üzenetére
Telefonálás és gps, természetesen nem egyszerre a kettő. Ha a navigálás megy akadozás nélkül, akkor ez lesz a köv telóm. Valamilyen gyerekbetegsége ismert ezen kívül még?
-
userZ
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #27596 üzenetére
Mennyire zavaró a lassúsága? Gyors átfutottam a tesztet itt az oldalon, és leginkább ezt hozták fel hibájának. Előző telóm is HTC volt, én megvoltam vele elégedve, csak win futott rajta.
-
jel1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #27225 üzenetére
Az a "2 év hűség az előfizetésre" hülye csomagok nélkül jó nekem. Meg igazándiból mindegy a szolgáltató, csak ha még kicsivel többe kerül a t-nél akkor még a t-t részesítem előnyben.
A defy tűnik nekem a legjobbnak, gondolom te is azért emelted ki.
-
n@p@lm
őstag
válasz
CoolBoy323 #27146 üzenetére
no, akkor az lesz
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CoolBoy323 #26809 üzenetére
Igaz lenne ha nem 6k ért adnák. Azért az egy nem túl megerőltető összeg. Persze a 70 forinthoz képest
-
GALARDO
addikt
válasz
CoolBoy323 #26731 üzenetére
Akkor annyira nem érdemes várni vele, a héten megveszem a Defyt.
-
bradam
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #26660 üzenetére
Ez nem a Melyik okostelefont vegyem téma?
Szerintem meg ha nem akarsz moddolni, és tetszik a Wp7 akkor Omnia(mondjuk meg kell nézni,hogy a Wp7-hez elérhető appok kielégítik-e az igényeidet)O7-et meg tudtommal már nem nagyon lehet kapni.
-
blt.62
őstag
válasz
CoolBoy323 #26541 üzenetére
Azt mondja a srác,hogy az anyukája hozta ki a Telenortól a Neo-t,csak nem jön be neki az android. Szerintem a Neo hálózatfüggő,mert elég drága mobil,nem hinném,hogy függetlenbe adnák a szolgáltatónál.Majd megnézem,de a Turbó sim akkor is kellene.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #26076 üzenetére
Az biztos, ha veszek új telót, a K800-at bedobozolom és elrakom biztos helyre
Symbiant sokat használtam K800 előtt, én szeretem egyébként s az N8 is tetszik (zenében erős állítólag, meg a kamera is komoly), de tény, hogy az Android-on sokkal gyorsabb a netezés, tetszenek a live wallpaperek, szabadon pakolhatok ki bármit a kezdőképernyőkre stb. Viszont még sosem használtam zöld robotot.
A bada felé nem igazán húzok.
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #26076 üzenetére
Nekem is hiányzik a Wave II.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #26071 üzenetére
Bűn bizony, de már azt hiszem itt az ideje.
Pedig szeretem nagyon, főleg, hogy ezüst színű, ami ritka is. S teljesen hibátlanul teszi a dolgát.
Igen mindenhol azt olvasom az SGS 2 a legjobb ma kapható, de talán már túl nagy készülék és még elég drága is.
Desire S ?! Lehet tényleg ő a tuti befutó.
N8 is tetszik, próbálgattam egy Fukarban és annyira nem volt vészesen lassú. Na persze ne tegyünk mellé egy SGS-t, pláne ne egy SGS 2-t.
Wave 2 a Bada miatt felejtős?!
-
eszgabor
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #25992 üzenetére
Galaxy 3-ra nem lesz android 2.2 frissítés??
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Volt ár a kezemben a Mini, de nem tűnt fel a pixelessége, bár lehet, hogy idővel zavarna.
Igazából azért nem akarok nagyon drága telefont, mert az értékvesztésük óriási és nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik ki az ujjaim között.
A 6120-at 45eFt-ért vettem és most használtan 15eFt-ért hirdetik, de gondolom jó ha 10eFt-ot adnak érte.
Szóval a drágább telefonok meg még nagyobb bukót jelentenek, ezért húztam meg 40eFt-nál vagy annak környékén a határt. -
csokad
senior tag
válasz
Kicsi off. Remélhetőleg jövőhéten megjön az Omnia7-em
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segített!
-
VD
őstag
válasz
CoolBoy323 #25162 üzenetére
Valszleg nem volt egyértelmű.
A "Candybar" elnevezést használj az angol mobilos szleng a hagyományos kialakítású (Értsd: kijelző,felvesz-letesz,navigációs, és számgombok elrendezésű, pl.: Nokia 6230 ahony tanult kolléga is írta.) telefonokra.
De ennek jelen esetben azért nincs értelme, mert ilyen android nincs! Qwerty-s van (pl.: Galaxy Pro). -
Füge93
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #25159 üzenetére
Első hszNem ér megelőzni
"- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)"Egyébként valószínű, hogy nem bar-ra gondolt, mert olyanban vicces lenne a 3,2"
Itt van az összes típus:Link -
RAiN91
őstag
válasz
CoolBoy323 #25162 üzenetére
én is az első hsz-ből vettem, nem én találtam ki
és ha nem szempont a kamera?
Optimus 1-et 30-ért kapni? (nem találtam nagyon)Huawei Sonic, és Ideos-ok érdekelnének még, de sehol sem kapni, ebay-en sem találtam.
-
VD
őstag
válasz
CoolBoy323 #25159 üzenetére
Olyan stílusú amit ki tudsz rakni a bárpultra.
Candybar lenne tippre. De annak meg nem sok értelme...RAiN91
A kamera igény eléggé megb@sza a lehetőségeket.
Ha az nem annyira fontos, akkor Samsung Galaxy Spica, Galaxy 3, LG GT540 -
válasz
CoolBoy323 #25131 üzenetére
be is tenné a kiskaput...
-
szabessz
tag
válasz
CoolBoy323 #25129 üzenetére
Hello
Ha nem akarom főzőt romma használni akkor LG-t érdemesebb?
Köszi. -
janes74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #25054 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
válasz
CoolBoy323 #25054 üzenetére
Ezt elképzeltem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CoolBoy323 #25024 üzenetére
Hát álok elébe
Mondjuk ez a pentile matrix-os dolog némileg szubjektív. Van kit zavar (mint engem), s van kit nem.
Az meg vitathatatlan hogy agyonszaturál a SAMOLED. -
svili
tag
válasz
CoolBoy323 #24982 üzenetére
Az androidos telefonok csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem működnek a turbo-sim-mel (pl. nincs 3g, ami elég gáz, hiszen az androidnak "lételeme" a net..)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
CoolBoy323 #24982 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy ezektől nem lesz olyan
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #24956 üzenetére
Az "Android programajánló" és az "Android apps - Hasznos programok" neked annyira hasonlít? Ugye láttad az Ikrek című filmet? Mit két tojás!
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #24405 üzenetére
Mire érted, hogy propaganda?
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #24403 üzenetére
Akkor a fene se tudja, hogy miért írnak mindenféle érdekességeket.
Jól eltűntél! Hol a cikk???
-
vargapeeti
tag
válasz
CoolBoy323 #24058 üzenetére
az magyar nyelv hiánya elég zavaró és külsőre fogtam... nekem nem jött be sajnos
-
krisztian112
senior tag
válasz
CoolBoy323 #24032 üzenetére
A legeslegvonzóbb a galaxy S hez képest a frissítések és a LED vaku! szvsz Ilyen árért meg főleg hogy még olcsóbb is.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #24025 üzenetére
krisztian112: ezer hála érte hogy szóltál róla, én valószínűleg meg is veszem, inkább mint használt galaxy s-t 60-ért,
még jobb mint a galaxy sés ennyiért ajándék. -
Sly189
senior tag
válasz
CoolBoy323 #23998 üzenetére
Utanna jártam, az uj szoftosokat nem lehet tsimmel, 6000ft ba fog fájni
-
Sly189
senior tag
válasz
CoolBoy323 #23991 üzenetére
Melyik a régi ? :-) Olyan turboSIM et tudsz linkelni, ami jó is az n97 hez?
-
TooN
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #23900 üzenetére
Ha a fotózás számít neked, akkor egyértelműen N8!
Bár a Symbiánt most sokan már eltemették, de szerintem azzal sincs gond!
-------
Bela85
Nokián belül azt mondanám, hogy ami az új rendszerrel van felvértezve, abban nem fogsz csalódni, bár ahogy írtad a régivel is elégedett voltál. Tudod, hogy mit tud és mást akarsz. Pont ezért nem akarlak agitálni Nokia felé, mert onnan mész másfele!
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #23699 üzenetére
Haverom azzal vagánykodik, hogy:
"Jajj, koszos a defim... Várj, megmosom"
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #23685 üzenetére
Az igaz, hogy javítás után elveszti a vízhatlanságát?
-
premete
veterán
válasz
CoolBoy323 #23680 üzenetére
Az a kis % is nagyrészt ilyenek:
- nekem is hangszóró problémám van, mert recseg, ha vállal erősen a fülemre szorítom
- vasárnap nekem is kijött a hangszóró probléma, 3 másodpercig nem hallottam a hívó felet, de azóta nem jelentkezett újra
- nekem is hangszóró problémám van, a konyhában működik a jack, ha erősítőre dugom, a szobában nem. -
Narim
tag
válasz
CoolBoy323 #23680 üzenetére
Hát, nekem úgy jött le, hogy elég sok embernek van gondja vele.
Konkrét százalékot nem mondott senki, de némely fórumokon lazán az emberek több mint fele panaszkodott. Ráadásul volt olyan, akinek elromlott a cserélt is, és 3 cserén van túl...Igazából nekem az lenne az ideális mobil, de nagyon visszatart ez a hibája. Végtére főként telefonálni akarok vele....
De nem tudsz mondani hasonló tudásút, amit esetleg választhatok helyette?
-
Narim
tag
válasz
CoolBoy323 #23669 üzenetére
Hát, írt be olyan is, aki áprilisi mobillal járt ugyanígy.
Meg hallottam máshol is, hogy nem javult meg a dolog. -
válasz
CoolBoy323 #23587 üzenetére
nem szeretem a sört!
nekem anno megmutatták, hogy miként ellenőrizhető a dolog, és sajnos nem örültem annak, amit láttam...
Cyberpunk; alapban nem írható/törölhető részen is tárolva vannak bizonyos infók!
-
válasz
CoolBoy323 #23583 üzenetére
most mondjam azt, hogy fogadjunk egy nagyobb összegben, és nézzük meg a gyakorlatban?
insomniac; akkor többnyire a szervizben sem nézegetik, hogy mi volt rajta korábban, illetve ha meg is nézik, nem nagyon foglalkoznak vele!
-
premete
veterán
válasz
CoolBoy323 #23567 üzenetére
Ez a processzor van a Defy-ban: TI-OMAP3630 45 nm ARMv7 600 MHz~1.2 GHz ARM Cortex-A8 PowerVR SGX530.
Nem a sok helyen szereplő Ti-OMAP 3610-es, ha rádugod a PC-re, rögtön látszik, amint felismeri Omap 3630 flash eszközként bootloader módban.
A processzor gyárilag tudja az 1 Ghz-et és az 1.2 Ghz-et is, van, amelyik készülékben 800, van, ahol 1000 (a kiszivárgott defy 2.3-as romnál is már), van, amelyik készüléknél 1.2 Ghz-re van állítva.
Azért ez a cpu a Qualcomm MSM 7225-7227-hez képest ég és föld.Látom, arról még te sem hallottál, hogy hivatalos 2.2-es android is van rá.
-
digitalz
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #23485 üzenetére
Köszi
Legközelebb keresek -
HPAA
őstag
válasz
CoolBoy323 #23313 üzenetére
"egy kis buherával lehet rá 2.3as android, és magyar lesz!"
kereshetlek evvel kapcsolatban akár privátban ha nem akarom végigböngészni a többszáz hsz-t ?http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/15425-motorola-mb525-defy
ezzel kapcsolatban kérdezném hogy mi a különbség a T-s , meg e-közt ? /gondolom ez ugye eleve független , de gyengébb-e vagy miért olcsóbb ?/
megvehető itt is nyugodtan ? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #23278 üzenetére
Ne is mondd a Cyanogent, ha meglesz a port G3-ra, és a tré nem dobja ki a gyári 2.2-t, felrakom
enginev3.0:
"Az S-LCD élesebb, a jobb színvisszaadás mellett jobb a kontraszt.
A látószög mind a két kijelzőnél nagyon jó.
Napfényben az AMOLED teljesít jobban és a korábbi hírekkel ellentétben 30%-al kevesebbet fogyaszt, mint az S-LCD."
Szerintem leginkább élőben tudnád eldönteni, melyik tetszik jobban. Mindjárt jön a klónom, és megmondja a tutitmp
-
ssm
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #23274 üzenetére
köszi a választ, én is ezen vacillálok, de valószínű, hogy akkor a Defy lesz .
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #23180 üzenetére
Ez nem a
tündérmackóAmúgy +1mp
-
brendoncsopi
tag
válasz
CoolBoy323 #23132 üzenetére
Jól tudom h.hogyan mennek ezek a dolgok az egyes verziószámoknál,csak pl.vegyünk egy gyártót,egy típust és rögtön ott a bibi h.valahol elakad a frissitése és akkor jönnek azok a problémák h.egyes funkciók nem használhatóak pl.Xperia esetében is csak főzőcskével meg buherával oldható meg sok minden,de szerintem nem csak ennél a gyártónál van ez igy,mert ahogy olvasom a fórumot is,mindenki könyörög az új verziószámért a saját telójához.Kicsit abszurd hogy nem lehet buhera nélkül kiaknázni az egyes funkciókat!
Lehet most megkövezni,leköpködni engem de ez akkor is igy van... -
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #23135 üzenetére
Ne keverd az App2SD-t az A2SD-vel. Az első az Android natív tárhelykezelője (jobb kifejezés nem jutott hirtelen eszembe), az A2SD pedig egy házi módosítás. Erre akartam célozni
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #23132 üzenetére
2.1-nél maximum root + A2SD szkripttel
-
sinead
tag
válasz
CoolBoy323 #23011 üzenetére
Köszi! És mi a helyzet SGS/SGS2 összehasonlításban? Van előrelépés e téren? És, ha van, akkor megéri az árát?
Zsolt Köszi a linkeket, bele fogok kukkantani, érdekel a kérdés.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #22983 üzenetére
Elolvastad mire akarja használni a telefont?
Ha igen, akkor magyarázd meg miért használhatatlan a WP7.
Az igényeinek tökéletesen megfelel, és jobban is teljesít az Omnia 7, mint a Defy. Egyedül strapabírásban jobb a Defy, de az Omnia 7 fémházas és nagyon jól össze van rakva, tehát az se egy recsegősműanyagdoboz'. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #22983 üzenetére
Persze, ott az XDA, lehet flashelni, meg turkálni a szoftverben, de a hozzászólásából inkább az derül ki hogy nem akar vele mélyenszántón foglalkozni, csak egy jól összerakott OS-t akar.
Én android párti vagyok, de biztosan nem állítanám hogy egy egyszerűen kezelhető felület. iOS a legegyszerűbb, de ha az nem kell akkor inkább WP7, az akkor is gyors ha nem teszel rá costum romot. Az android akkor jó ha kihozod belőle a maximumot és ehhez bizony bele kell nyúlni a szoftverbe. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #22411 üzenetére
Kicsit pontosabban: pár hete kötötték ezt a megállapodást, és az ezután érkező mobilokra vonatkozik. Sajnos.
mp
-
válasz
CoolBoy323 #22409 üzenetére
Jah, de ha veszem 2.2vel, és szarnak újra frissíteni, sokra megyek vele..
-
brendoncsopi
tag
válasz
CoolBoy323 #22347 üzenetére
Valahogy én is igy gondoltam ezt,hogy a negativ hozzászólás hamarabb célba ér.
Nem véletlenül a piros lencsés ami papiron jobb?:-D
Jó,nem akarok kötözködni,nekem amugyse annyira lényeg ez a dolog, VGA tökéletesen megfelel.
Na akkor még 1x az 1.hozzászólás és lépek a Defy topikba.
Tov.kellemes estét! -
brendoncsopi
tag
válasz
CoolBoy323 #22342 üzenetére
Köszi a választ. Hát igen eléggé megtévesztő az mikor valakik a határait feszegetik a telónak éa valami balul sül el,én jön a mezei júzer mint én és csak a hibákat olvassa.
Olvasok még azért róla sokat. Már többször volt a kezben és azért az árért nekem nagyon jónak,sőt kitűnőnek tűnik.
Amugy hogy tudom ellenőrízni a gyártási évet?
Meg ez a zöld/piros lencse számít valamit a hétköznapokban vagy csak ha buherálnám és akkor jobb lenne a video?!?! Képminőség terèn?
Bár lehet ezt már a Defy topikban kellene kérdezni :-)
Mindenesetre köszi tényleg. -
umek7
őstag
válasz
CoolBoy323 #22342 üzenetére
A DEFY-t én is csak ajánlani tudom.
-
umek7
őstag
válasz
CoolBoy323 #22293 üzenetére
Semmi extra.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #22298 üzenetére
A Wildfire S meg rablánc nélkül 61741Ft.
-
foxi69
tag
válasz
CoolBoy323 #22194 üzenetére
Nem egy tükörreflexes gép tudására számítok:-))). A városban szaladgálva elkapni a pillanatot.
Sokat buherálni nem szeretnék. A navi megoldása nagyon bonyolult?
-
jooker82
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #22201 üzenetére
És mondanád el ezt annak a nőnek,aki a fotóalany...
2 napig nem állna veled szóba....
-
jooker82
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #22194 üzenetére
Már,hogyne lenne jó...Biztos nem profi fényképezkedésre gondolt....
Én a főnökeimnek szoktam Pestre küldeni a telefonnal lőtt képeket és még sosem irták,h váltsak fényképezőt....
Szóval nekem a munkámhoz is megfelel,egy 3-8 mp-es telefon...
de természetesen nem aktfotózásra valók.... -
foxi69
tag
válasz
CoolBoy323 #22144 üzenetére
CoolBoy323 és Teaway köszi a reagálást!
Nem ismerem ezeket (sem:-)). Mit tudnak fényképezésnél és mivel oldható meg az offline navigáció? Stabil és pontos a GPS?
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #22182 üzenetére
Szuper. Már nő sem vagyok.
molnarpeter:
Nekem most már mindenki gyanús. Azt erősíted meg, amit írtam a Miniről, vagy azt, amit CoolBoy323 írt rólam???
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #22153 üzenetére
CoolBoy323:
Mi az, hogy nőknek a Mini tényleg jó??? Tudod, ki fog Neked Neo-t mutogatni!
Jazz:
Ha tényleg sokat akarsz rajta olvasni, akkor az SGS-t húzd ki, könyvolvasásnál szőrösek a betűk. Ha ez nem zavar, akkor maradhat.
Én is megfontolnám az LG 2X-et, de a legjobb lenne, ha vennél egy Galaxy S II-t, és akkor tudhatnád, hogy a jelenleg kapható legjobbat vetted meg. Csak ne várd meg a Sensation-t, mert akkor megint gond lesz.
lindermen:
Nekem volt X8 és Galaxy Mini is. A Mini sokkal gyorsabb, nekem jobban bejött, de nagyon kockás a kijelzője. Ha nem zavar, hogy kis erőlködéssel meg lehet számolni a pixeleket, akkor Mini. Üzemidőben kb. egyforma a kettő, és a hang is rendben van.
RazorGTR1:
Mi jött be nálam? Nem tudtam kibogozni.
-
bozsozso
őstag
válasz
CoolBoy323 #22153 üzenetére
na ebben igazad van nem láttam, fogtam még a defy-t. csak képeken láttam. ma voltam az egyik t-be gondoltam megnézem, de nem volt kirakva egy sem. valamint mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem "tud" magyarul. ez igaz?
-
tundax
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #22158 üzenetére
Köszi, az elmúlt negyedórában úgyis meggyőztem magam az x8-asról a valamivel nagyobb kijelző miatt!
-
bozsozso
őstag
válasz
CoolBoy323 #22144 üzenetére
Hát ez tényleg így igaz.
Köszönöm a segítséget bár szerintem feleségemnek elég lesz a mini.
Magamnak meg majd befektetek egy ace-be. Defy nem nagyon tetszik. Pedig a Defy árkategória még elfogadható számomra. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #22147 üzenetére
ezzel tisztában vagyok sajnos.
Őszintén szólva úgy gondolom, hogy ha már meglesz, akármelyik is az, nem fogom bánni a döntésem, azonban nyilván a három közül a legjobbat szeretném.
Szeretnék tapasztalatokat kérni olyanoktól, akik használtak ilyen készülékeket, a legjobb nyilván az lenne, ha valaki azt mondaná, hogy én erről váltottam arra, ezért, meg azért...
Első komoly okostelefonom lenne, mélyreható tapasztalataim a különböző oprendszerekkel kapcsolatban nincs...
Tudom, hogy sok kérdés, de megvan az oka
A tesztek pedig sajnos szubjektívek, azt látom, hogy még az összehasonlító teszteknél is észre lehet venni ki merre húz... -
zmilaner
tag
válasz
CoolBoy323 #22116 üzenetére
Arra jutottam most, hogy 2 versenyző van:
Samu Wave vs. Samu Ace.Tartalékban pedig a Defy, ha valami csoda folytán 50e-re csökkenne az áruk, vagy az én pénztárcám nőne
-
zmilaner
tag
válasz
CoolBoy323 #22102 üzenetére
N8-at már próbálhattam huzamosabb ideig de valahogy a Nokia most sem győzött meg.
Wave-t eléggé eltalálták most el is gondolkodtam rendesen...de wave I vagy II ? -
zmilaner
tag
válasz
CoolBoy323 #22098 üzenetére
60-62 körül kapok garanciás Defyt (talán függetlent is) mindenféle hűség nélkül.
Ha lenne 60am nem haboznék.
(na jó talán egy xt720-on elgondolkodnék..) -
Teaway
veterán
válasz
CoolBoy323 #22098 üzenetére
Te, mintha ez androidos lenne...
-
r4z
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #21527 üzenetére
Neszójjábe'
demarad: Ace
-
gyuszmó
őstag
válasz
CoolBoy323 #21536 üzenetére
Igazad van ."ezek arra jók, h az ember megismerje az androidot, és rájöjjön, h ettől van jobb is
Én is nagyon jól tudom,hogy 80-100 ft mit lehetne kapni és mit vennék de ha 30 van rá akkor ez jut
A lé(t) determinálSzemezek a zte-vel,de azt is írják,hogy az anyaghasználat is gyenge-.spicám volt ahhoz képest milyen?
A GPS-e mennyire stabil pl.zsebben, futásnál? -
scream
veterán
válasz
CoolBoy323 #21540 üzenetére
de ha csak arra van keret,szerintem annyira nem vészes ...
még gondolkodnom kell ezen. alszok rá egyet
Köszönöm,ha még lenne további kérdésem,jelentkezem .
Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest