- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
gtamate2 #44605 üzenetére
Igen, ez nagy előny, ezért is szimpatikusabb az U a többitől. Így elsőre a világító csík zavar, állítólag nem lehet kikapcsolni, én meg nem szeretem ha mindig világít, de hát ez legyen a legnagyobb gond. A tárhelyért kár, de talán elég arra amire nekem kell, nem fogom telepakolni (vagy majd kiderül..
)
Amúgy fontos még az akku idő, az Arc S-nél a legrövidebb ahogy olvastam. -
SaNyEe
aktív tag
válasz
gtamate2 #43675 üzenetére
mohotol, gtamate2 köszönöm a válaszokat.
Kicsit rabulejtett a nagyobb felbontás ..
Sony Ericsson Neo V
Erről mi a véleményetek? -
-
premete
veterán
-
-
Rotate
veterán
válasz
gtamate2 #41366 üzenetére
Neo V használtan nem játszik?
55-be szerintem beleférne
Wolflord:
Galaxy Nexus, Galaxy S2, HTC EVO 3D, Atrix 4G ezek között nézelődj szerintem
bár Nexus nem tudom M.O-n mennyi rendes garival, itt Szlovákiában 400€ szóval ha belefér akkor ez is jó vétel lehet...aksiban általában ugyanúgy bírják 1 naposak, általánosan nézve... olvasással/filmnézéssel az S2 bírja a legtovább... játékkal/nettel meg mind jobban merül...
-
agabe
addikt
válasz
gtamate2 #40183 üzenetére
neo v.
inkabb az er tobbet a defy+ -nal mint forditva. Hulyek az arazasok. Defy + -ert 40-nel tobbet kiadni nem erdemes. Neo V-nel egy szinttel gyengebb hardver, kamera, es boven gyengebb gyari rom (ha az ics-t is beleszamoljuk ami jon)...hdmi kimenet estleg szinten jol johet (bar nagyon kevesen hasznaljak, de a lehetoseg akkor is megvan)...egyedul a strapabirossagban jobb a defy, de en tuti a neo v-t valsztanam meg ha az is lenne kicsit dragabb, de ha meg olcsobb is...akkor sokszorosan nem kerdeses. -
-
umek7
őstag
válasz
gtamate2 #24424 üzenetére
Mindennap cserélgetni az új kiadásokat felesleges, mert van hogy nem is kifejezetten Blade specifikus javítás van benne és nem befolyásol semmit. Van pár hozzáértő ROM-főző akik ha úgy látják elkészítenek belőle egy a felhasználók még részére optimalizált ROM-ot, azokat érdemes feltenni a CM7-ből.
Igen vannak olyanok. Pl. a CM7 N70 környékén kezdett használható lenni, előtte semmiképp sem volt ajánlott mindennapi használatra (fagyások, nem működött a GPS, nem kapcsolt ki a képernyő, nem jelezte hogy ha hívnak stb). De azért bőven nagy a választék az ajánlott ROM-ok listájában, szóval e miatt ne aggódj.
-
umek7
őstag
válasz
gtamate2 #24419 üzenetére
Az nem a készülék hibája, hanem úgymond a "CM7 csapaté". Mivel nightlykat fejlesztenek, azaz még erősen kezdeti stádiumban lehetett akkor a ROM. Azóta már kb a 125. ROM-nál járnak (minden kiadásban van valami frissítés), és a mostaniak már erősen használhatóak. Mellesleg 2.2-ben hivatalostól az atyonbütyköltig mindenféle ROM van rá, 2.3.4-ből (nem CM7) is van rá ami nagyon stabil, gyors, és ajánlott mindennapi használatra.
-
-
RootRulez
félisten
válasz
gtamate2 #17849 üzenetére
Így látatlanban a DEFY fogott meg jobban... MM-ban lehet nyomkodni a telefonokat, csak ezek ugye vitrinben vannak. Ahhoz meg nem tom van-e pofám, hogy bemegyek, kiszedetem velük, nyomkodom őket, megköszönöm majd megveszem a "nyertest" máshonnan...
Bár más módot nem tudok rá.
-
Dhampir
félisten
válasz
gtamate2 #17826 üzenetére
Sok szó esett korábban különféle típusokról, például X6, X8, Wave, Galaxy S. Ilyen "rangsorban" hol állná meg a helyét?
Nem generál nagy adatforgalmat egy ilyen telefon, mennyivel marad el egy Androidos készüléktől, miben jobb, van-e róla saját tapasztalat? Avagy csak beszélgessünk róla és társairól, hogy vajon melyiket érdemes megvenni.
-
korpicschess
veterán
válasz
gtamate2 #17624 üzenetére
Pontosabban nem a % esik le, hanem amire Te gondolsz, hogy pontatlan a kijelzése, nem %-ot ír, hanem egy pontatlan mércét. Van lehetőség ezt megcsinálni, főzött ROM-okban már %-os kijelzés van (ez van egyébként az SGS esetében is), de külön is megcsinálható egy update.zip-pel..
-
drmosza
csendes tag
válasz
gtamate2 #16893 üzenetére
Üdv Gtamate2!
Igazából Nokia- párti vagyok, (nem elvakult) de mostanában, végigolvasva sok tesztet nem nyerték meg tetszésemet e márka készülékei. Tudom, ez szubjektív. Kivétel ez alól az E7, de itthon még nem láttam. Szimpatikus a Blackberry Bold, HTC Desire is. E-mail, internet hozzáférés alap munkám miatt is. A többi már csak hab a tortán.
Ár: 100.000 rúpia max. -
Inarus
addikt
válasz
gtamate2 #15533 üzenetére
A +13k-t szerintem sem éri meg rádobni az Optimusra. iPod Touch mellett meg amúgy sem hinném, hogy majd komolyan akarsz Androidos készülékkel játszani. 45-ért a Galaxy 3 teljesen jó vétel.
Szerk.: Esetleg a Spica? Azt ha jól látom már csak RedBull-osan tudod megvenni, épp ezért kérdéses, h a Galaxy3-at milyen tarifával vennéd.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest