- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
gipsztigris #48195 üzenetére
1. Arc S
2. Ace 2
3. One V
4. Sola
5. L7
Ez a személyes sorrendem, próbáltam mindet, nekem ilyen sorrendben jöttek be. -
picur220
veterán
válasz
premete #48096 üzenetére
Nekem egy ismerősöm írt a Samsungnak (nem a fostos szervízkáefftének) egy panaszlevelet, és már ott tartott, hogy visszafizetik neki a termék vételárát.
A másik történet egy TV-vel kapcsolatos, a jászfényszarui gyárba vitte be a TV-jét az illető, mondván hogy hibás. Kijött valami főnök, megnézte, levett a polcról egy újat, aztán mondta, hogy akkor vigye ezt haza, a magáé.
Szerintem csak megfelelő embernek kell szólni, vagy odaadni a szervizelni valót, és csinálják, mint a kisangyal. Ezek a szervízkft-k meg nem sokat érnek.
Nekem mondjuk egy közös Samsung-LG szervizben volt pozitív élményem, amikor téglát csináltam az Optimus One-omból, bevittem, mégcsak háborogni sem kellett, vitték el, és hozták vissza új belsőséggel -
picur220
veterán
válasz
pittner.8 #37542 üzenetére
Használtan egy Optimus Blacket tudnék ajánlani, meg esetleg még egy Xperia Neo ami bejöhet a képbe, az jó fotót/videót csinál.
Használt telot nem ajánlok konkrét hirdetés alapján (nem ismerem az eladókat, nem tudom, mennyire ver át, stb...), keresgélj, aztán személyes átvétel -
picur220
veterán
válasz
bajtokarpi #37537 üzenetére
Szvsz GS2.
-
picur220
veterán
Nekem most 16GB van az Opt.7-en, de közel sincs a megteléshez
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #36470 üzenetére
Talán.
De a Neo sem olyan rossz választás
-
picur220
veterán
válasz
KonzolKartel #36467 üzenetére
Ennyire azért ne sarkítsuk le, vannak jó boltok, pl XXL, partnero, ezekről még rosszat nem hallottam
-
picur220
veterán
Az pont jó válasz volt. Az újat sem írtad, meg azt sem, hogy mennyit szánsz rá, előfizetéssel, vagy függetlenül akarod-e venni, ekkor még mindig nem írtad le, mire kell a telo, ragaszkodsz-e az androidhoz, vagy csak a szűk látóköröd és a média hatása miatt írtál 2 androidosat. Stílusa milyen legyen, lehet-e QWERTY-s (elcsúszós)?
Am szerintem Galaxy W.
-
picur220
veterán
válasz
nfsu17 #36330 üzenetére
A csúcs most a Galaxy Nexus, nem túl nagy méretű, de mégis 1280x720-as kijelző. Na azzal nem foghatsz mellé.
Az S2 kijelzője nekem már nagyon csúnya, abszolút nincsenek rajta élethű színek. Én sokkal inkább vennék egy HTC Sensationt vagy Sensation XE-t. XL-t csak azért nem, mert a kielző nagy, de a felbontás kisebb, viszont a fehér szín ütős. De aki színre vesz telefont, az meg is érdemli, hogy rásózzanak bármitHa WP7, akkor a Lumia 800 jó, ingyen navi
gyakorlatilag azon kívül csak az Optimus 7-et érdemes megvenni, meg esetleg még a HD7-et. Nekem most O7 van, nagyon jó, nagyon tetszik.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #36281 üzenetére
Mondtam én ilyet? Csak gondolom nem véletlenül szidja annyi O2X tulaj. Nekem még nem volt, de ezek miatt nem is lesz.
-
picur220
veterán
Tehát meg se próbálja senki...
Én pont most fogtam ki egyet, 38-ért LG Optimus 7-et. Fóliás az eleje, a hátulja meg karcmentes. Ügyesen kell csinálni, meg képet kérni, vagy személyesen átvenni. Nem nehéz karcmentesen tartani az érintőképernyőt, nekem már 2 telonál sikerült, csak teszel rá fóliát és kész.Domxc: A Galaxy Y egyetlen hibája a QVGA-kijelző. Mert akkor pár hozzádobok pár ezrest, és veszek Giot, ami totál gyors, meg HVGA, és elég éles is.
-
picur220
veterán
Hát, ha engem kérdeztek, inkább a Black. Volt már SGS a kezemben, de gyári ROMmal nem éreztem a nagy tempókülönbséget a többi telohoz képest. A kijelző meg már kicsit torz színeket ad szerint gyorsabb olyan volt, mint a Gio (tudom, nem egy kategória, de aki látott már Giot, tudja, hogy kegyetlen gyors a 7227T-hez képest), semmi akadás, semmi lassulás, még böngészőben töltés közbeni zoomnál sem nagyon tört meg.
-
picur220
veterán
válasz
nggabi #35972 üzenetére
Én új Giot gondoltam neki
Fehéret is láttam egyik hirdetőoldalon 38-ért, nagoyn szép!
Minit csak T-set kapsz és használtat.
A Skate nagyon lassú, szerintem még CM-mel is az lenne, én személy szerint nem ajánlom.Amit még lehetne keresni, az egy Optimus 7, talán van 40-ért
csak az nem Android, de legalább gyors meg stabil
-
picur220
veterán
válasz
atm*RefeeZ #35969 üzenetére
Samsung Galaxy Gio.
Az akku viszont nem fog sokat bírni, ha nagyon zúzod, naponta tölteni kell, mint minden okostelot. -
picur220
veterán
válasz
aimettirlz #35834 üzenetére
Azért nem egészen hasonlítanám a helyzetjelzőhöz... ha az a kresz szerinti színű, akkor nem szólhatnak... de itt az akku tönkreteheti a telot, az meg a te bajod... olyan, mintha a helyzetjelző miatt nem indulna a kocsid
-
picur220
veterán
válasz
Richee11 #35638 üzenetére
A Neo kamerában elvileg jobb, processzorban viszont kisebb, bár nem tudom, ettől függetlenül sebességben melyik a jobb, mert a Neo nagyon, de nagyon gyors, a W-ben viszont ezt annyira nem éreztem. A W sem akad meg, de nekem a neo gyorsabb hatást keltett.
A kijelző szerintem 1:1, a W SAMOLED, a Neo pedig nagyobb felbontású. A többi funkció kb azonos.
-
picur220
veterán
válasz
sagesz93 #35477 üzenetére
Nem rossz telo, 92-t megér, én ennyiért láttam. 83-ért van SGS+ meg Nexus S, ami ugye azért jó, mert már van ICS. Optimus 3D van 98-ért, ami meg 2magos OMAP4 + ott a 3D (ami mondjuk kb 5 percig érdekes
de talán a 3D kamera jó lehet)
Nokiák felejtősek, a lumia széria érhet egyáltalán vmit, meg az N9, csak annak meg nincs jövője.
-
picur220
veterán
válasz
dokee78 #35440 üzenetére
Sem az Explorert sem a Wildfire S-t nem javaslom, ha a keret 50-100k és jó telo kell. Nehogy már 100k-ból MSM7227-tel szarakodjunk...
A minimum, amit megvehetsz, az az Xperia Mini és az Xperia Mini Pro. Szerintem ez lenne a legideálisabb egy nőnek ennyi pénzből. Az új HTC-k pedig a Desire S szintre gondoltam, csak az már lehet kicsit nagy egy nőnek, bár kinek mi tetszik.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #35423 üzenetére
Csak annyi a baja h a xenont elég korlátozottan lehet használni AF fény nélkül...
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #35345 üzenetére
Én most gondolkodtam az Optimus One -> Wave cserén, de úgy néz ki, desire lesz
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #35343 üzenetére
Nincs badára írt skype kliens?!?!
Az hogy? Na mindegy, biztos igazad van, sosem volt badás telom, csak tippeltem.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #35341 üzenetére
Mert nincs? Csak van vmi kliens...
-
picur220
veterán
válasz
JackDaniel's #35328 üzenetére
Magyar.
-
picur220
veterán
válasz
dokee78 #34691 üzenetére
Szerintem jobb a kijelző a Gioban. Volt mindkettővel elég sok tapasztalatom. A Spica úgy szar, ahogy van, abban egy jó alkatrész sincs, parasztvakításnak jó volt a 800MHz meg ilyenek, de maga a készülék a mai piacon semmilyen körülmények között nem állja meg a helyét. Amúgy a Gio kijelzője 0,06"-lal kisebb a Spicáénál. (3,2 vs 3,14)
A G. mini már jobb, de a kijelzőjéről annak sem lehet jót mondani, nagyon pixeles, zavaró.
Inkább tényleg Gio vagy Optimus One.jacis: Wildfire S-ről beszélünk. Te is? Annak nem vészes a CPU-ja, nem használtam, csak kipróbáltam, de nem tűnt fel semmi gond, normál tempóban dolgozott.
-
picur220
veterán
Ha nagyon fontos a fotózás meg a videó meg ilyenek, akkor Nokia N8. Jelenleg 50-60 körül van használtan, 80 újonnan, de ebben ott a 12MP+Xenon, az USB OTG, Gorilla Glass, AMOLED kijelző, meg minden. A rendszer megbízható, szépen megy, stb, szóval ez már 100%-ban kielégítené az igényeidet.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #34658 üzenetére
Az FC-ket nálam a telok vagy kezdetleges gyári (nem hivatalosan kiadott, csak a gyártó által elkészített) vagy főzött ROM alatt dobálták. Gyári alatt eddig amit hosszú távon használtam/volt a családban, az jó volt. Kivéve a ZTE Blade, azt kb 10 percig használtuk gyári alatt, azóta főzött megy rajta. Rajtam kívül full amatőrök használták, és pl anyém a Galaxy 5-tel meg apám a Gioval meg van elégedve, mind2 gyári ROM alatt.
Nyomkodtam már én is sokat, pl Nexus One, SGS, Spica (nekem volt), P500 (jelengleg van), Galaxy 5, Blade, X10 mini, X10 mini pro, Xperia mini, X8, GT540, SGS2, RBM2, Pulse Mini, Arc, Neo, meg ki tudja még mennyi, jelenleg ezek jutnak eszembe az ismerőseim körében. Ami eddig nem működött tökéletesen, az az X10 mini meg a mini pro, az RBM2 az valami kegyetlen szar, Spica szintén, ez a 2 kb egy szinten van. A Nexus One lenyűgözött, amikor először láttam, ez akkor volt, mikor kijött. Tátott szájjal lestem, hogy úristenezdefasza
Szóval tapasztalat van, de szerintem ha meg akarják csinálni az androidos telokat jóra, akkor meg tudják csinálni. Ha meg csak parasztvakításra mennek, lásd a Spica és a 800 MHz-es CPU, akkor az is megy, és akkor szar a készülék.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #34654 üzenetére
Az Android, ha normálisan meg van csinálva, mint pl a Galaxy Gion, Galaxy 5-ön, csakhogy személyes tapasztalatokat említsek, vagy mint a Nexus One-on, akkor az életbe nem fog neked megfagyni. Symbiant meg nagyon sokáig használtam, az sokkal többször indult újra, fagyott meg, nem oldott fel, nem zárt le, stb, mint a mostani androidos telom. Szóval ez az okostelok windowsa, ez szvsz hülyeség. Ebből következik, hogy a másik állításod sem helytálló.
A WP7 is még bőven kiforratlan, csomó funkció hiányzik, csak ugye mivel meg van mondva, hogy 1GHz meg 512 RAM, így normálisan fut, és nem fagy.
Az iOS sem mindig volt olyan jó, mint most, hallottam durván fagyogatós 3G-kről meg 3GS-ekről, persze automatikusan cserélték őket, de akkor is... Meg most ugye 2magon ugyanolyan szépen látod futni a rendszert, mint anno a 3G-n. Jó, nyilván látszik a különbség, ha egymás mellé teszed őket, de amúgy csak annyit fejlesztettek az első generáció óta, ami már akkor minden telefonban benne volt, pl MMS, videohívás, stb... valamint flash továbbra sincs csak Android meg Symbian alatt. (MeeGo-t hirtelen nem tudom)Mondjuk bennem még mindig van egy olyan elv, hogy Sonyt soha (régi rossz tapasztalatok), de már kacsintgattam a Mini Pro meg a Neo felé. Csak a felület nem tetszik, gyors, meg minden, de valahogy akkor sem tetszik.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #34639 üzenetére
Sehol nem írtad, hogy van új 40-ért, ahogyan én sem. Én csak mondtam, mutass egyet 40-ért valahol. Használtan is jó, aprókban vagy akárhol. Napok óta keresem de sehol.
Az Android kiforratlan?????
Szerintem 3,7-3,8"-on megfelelő felbontás mellett simán lehet ebookozni. 3,5 alatt már necces szerintem, de ha betördeled a szöveget, simán lehet azon is bármit olvasni.
-
picur220
veterán
válasz
szentkuti11 #34617 üzenetére
A Spica az egy fostalicska... nincs rá más szó...
-
picur220
veterán
Jövő év elején akarok majd telot venni, szerintetek Desire vagy Optimus Black? Használtan venném. Szerintem Black lesz, mert újabb konstrukció, jobb CPU, szerintem szebb is, és lesz ICS, jobb kijelző, viszont már nagyon régen ki akartam próbálni a Sense-t meg a HTC-ket. Ha valakinek van tapasztalata a 2 készülékkel, és össze tudja nekem hasonlítani írja már le! Köszi
(a specifikációkat meg a teszteket én is tudom olvasgatni, most tapasztalatokra lennék kíváncsi!)
-
picur220
veterán
válasz
iBlast #34417 üzenetére
Ha engem kérdezel, biztos nem adnám oda. Nem rossz az iPhone4, de én sokkal többre tudnám az Androidot használni, valahogy más a kettő, szerintem az ios már túl van egyszerűsítve.
Bubanc: Ilyen telefon nincs, ne is keresd. Ha meg hozzá sem nyúlsz, akkor kibír 3 napot, de akkor minek az okostelo?
-
picur220
veterán
válasz
Alliterato #32388 üzenetére
A Spicát mindenre megéri lecserélni, mert annál szarabb androidos tán csak a redbullos RBM2 van.
-
picur220
veterán
válasz
fatal` #31674 üzenetére
Ha fontos a nagyobb kijelző, akkor ace, de annak jóval szerényebb a hardvere. A Gio szvsz csak a kijelző miatt nem éri meg, mert az is csak 3,2", ami ugye nem sokkal nagyobb, mint a Mini.
Viszont pont 2x akkora felbontású, és ez elég feltűnő.
Különös még, hogy az Ace szerintem lassú, a Gio meg ahhoz képest sokkal gyorsabb. -
picur220
veterán
válasz
gergelyatya #31613 üzenetére
-SONY ERICSON XPERIA X10MINI(az ujjabik)
-SONY ERICSON XPERIAX10MINIägondolom egyertelmu h a regirolvan szo)A kettő között az a különbség, hogy az X10 mini a régebbi, és az xperia mini az újabb. Más a nevük, nem X10 mindkettő, csak a régebbi.
Amúgy én az Xperia minit ajánlom. -
picur220
veterán
válasz
CoolBoy323 #30508 üzenetére
Ez nem hajó, hanem telefon
-
picur220
veterán
LG Optimus One vagy Samsung Galaxy Gio. A Blade sem rossz, csak kevésbé látod majd gyorsnak, pláne gyári ROMmal. Egy főzöttel már talán van olyan sima a felülete, mint a One-nak gyárival.
Tiger83: Kérdés mi a fontosabb, a kamera vagy a QWERTY? Plusz a Motorolának nem igazi Európában a támogatottsága, szóval ha ez is egy szempont, fontos lehet. Ha engem kérdezel, én a Neot venném.
-
picur220
veterán
válasz
nggabi #30427 üzenetére
Ja, és mivel fókuszálsz?
Én nem szeretem a Sonyt, meg mióta nem tudnak egy 120k-s telot normális anyagból megcsinálni, a Samsungot sem, de a fókuszgomb nélküli kameragombnál rosszabb megoldás a világon nincs, lásd Spica, jajjdeutáltaaaam...Ezért is volt Camera360-om rajta
-
picur220
veterán
válasz
Dhampir #30318 üzenetére
Azért kanyarba nem olyan gördülékeny egy pinch-zoom, mint egy 1GHz-es Androidon (pl SGS).
Mec: Én próbáltam Ace-t 2.3.3-mal, és lassabb, mint az Optimus One-om 2.3.3-mal (gyári ROM-ok). Szerintem nem éri meg az Ace 2 dolog miatt: 1. Ott a Defy ugyanannyiért, 2. Ott az Xperia Mini olcsóbban, 3. Ott az Xperia mini pro ugyanannyiért. (mini/minipro 1GHz-es Snapdragon procis, pro QWERTY-s, és fényévekkel gyorsabbak)
Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest