- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
matesandro #44929 üzenetére
Esetleg SE Xperia Active vagy Defy+.
De szerintem jobb lesz ha beszerzel egy pót akkut, mert az üzemideük fél nap kb ha használod őket rendesen. -
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz
eris94 #44351 üzenetére
Az ios-en minőségibb játékok vannak.
Szomorú de a 3 éves ipod touch 2g-men jobb játékok futnak mint a Xperia Neo-mon. (az ipod hardwere mérföldekkel gyengébb, a Neomban pedig ugyan az a hardwer van mint az Arc S-ben) De azért meg vagyok elégedve, vannak erre jó játékok bőven -
gtamate2
veterán
válasz
imcsoo #44316 üzenetére
Mint ex-galaxy 3 tulaj, első kézből tudom neked mondani a következőket: Belassul, befagy, összeomlik egy-egy app. Próbáltam moddolt rommal is, a helyzet ugyan ez, egy egyszerű zene+böngészés kombóval, ha meg még töltenél is le a netről valamit hát biztos hogy befagy. Ramhacket is próbáltam a végén (vagyis jobb ram kezelés) de hiába, 256mb egyszerűen KEVÉS a mai alkalmazásokhoz
-
gtamate2
veterán
válasz
Chaser #44173 üzenetére
A készülékháza jó, viszont az 3.5" kimenete nem a legjobb, több ismerősömnek van/volt vele problémája, egyikük pl. télen nem tudott zenét hallgatni mert ha kivette a zsebéből lehalkult vagy megállt a zene
Lehet ez egyedi de több ismerősöm is panaszkodott a zenei minőségre. A kijelzője viszont gyönyörű, a sebesség egész korrekt, a kamera pedig egy-két kép lövésére alkalmas kb. A tartósság pedig szerintem előnye, jó a készülékháza nem zongoralakk hanem szép matt.
-
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Én nemrég 45k-ért vettem, igaz használtan a Sony Xperia Neo-mat, ebben 8mp-es kamera van és szerintem egész jó képeket lő. Igazából az tűnik fel legjobban hogy ha összehasonlítottam pl az Ace-el, hogy ha van egy árnyék és ott tárgyak akkor a Sony nagyon szépen kivilágosodik és vaku nélkül is fotózható vele, míg a többi kamerában vakuval lehet csak és az nem adja annyira vissza a látottakat.
Mutatok amúgy pár általam lőtt képet, én szélesvásznút szoktam fotózni vele(6mp) így jobbak szélesvásznú monitoron.
1 2 3 4 -
gtamate2
veterán
Na végül nem lg optimus blacket vettem hanem 45k-ért egy SE Xperia Neo-t.
Nagyon tetszik a telefon, a képek amiket lő hát komolyan eldobom az agyam, egy galaxy 3 kamerája után. A gta3 meg plants vs zombie is lazán fut rajta, idáig ezeket néztem+ a humble bundle androidos játékok is szépen futottak, egyszával minden
Köszönöm a tanácsot, mérföldekkel jobb mint az eredetileg kinézett ace -
gtamate2
veterán
válasz
Rotate #41915 üzenetére
Na Black lesz ebből, 45k-ért szerintem egy szinte új készülék megéri, valahogy én is úgy tekintek a 2x-re mint egy bughalmaz. Már olvastam a topicját is korábban, egyik haverom is vett egyet, de ő el is adta amint tudta, bár ő 65k-ért vette. Ez a Black pedig szimpatikus, a képek is jobbak a Galaxy 3 tudásához képest, ugyanis az volt az előző telefonom, most pedig 3 hete semmi. Ne tudjátok meg milyen rossz érzés, amikor megnéznél egy címet neten de nincs nálad célkészülék. áhh
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Na megint én.. most már van 2 konkrét telefon amit kinéztem, mindegyiket használtan.
Szóval lenne egy LG Optimus Black 45k-ért, 1 hónaposan, dominós, viszont telenorral használnám szóval emiatt gondolom ugrik a gari.
A másik pedig egy szintén LG Optimus 2X, ami pedig 55k de gari nélkül, viszont ez független.Néha fotózgatnék, játékra meg netezésre használnám, a telefonáláson kívül. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? A 2X-től félek kicsit, hogy fagyogatna, azt pedig nem bírnám ki..
Köszönöm előre is a válaszotok
-
gtamate2
veterán
válasz
Rotate #41369 üzenetére
De néztem azt is, de azért kíváncsi vagyok hogy használtan esetleg mik jöhetnek még szóba. Néztem most a Desire-t is 37k-ért ami elég jó vétel szerintem, vagy vannak Defyk is 40 körül és akkor nem szívesen adnék +15k-t mert azért nem tud annyival többet szerintem. Szóval valami jó vételt tudtok esetleg?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
szóval ki volt nézve nemrég a se neo v, de sajnos a telenornál elvileg már nem lesz kapható szóval ezt benéztem.. Most egy használt/új telefon érdekelne olyan 55k-ig
A következők lennének fontosak:
-Vaku, viszonylag jó kamera. (a neo v már jó volt szerintem bár sokan fikázták)
-Minimum 3.5"-os kijelző, ezért esett ki a live with walkman..
-Lehessen jobb 3D-s játékokat is futtatni probléma nélkül.Mit ajánlanátok? Már nagyon hiányzik egy androidos telefon, lassan 3 hete enélkül élek és hát szörnyű.. de komolyan
Köszönöm előre is az ajánlatokat! -
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Az utoljára kiszemelt Neo V-t mégsem tudom megvenni egyelőre, mert az előfizetésem nem járt még le, csak 2 hónap múlva fog. A probléma viszont hogy a Galaxy 3-amat eladtam már, szóval kellene kb ennyi időre egy ideinglenes telefon, amin android van a galaxy 3-tól azért jobb, és minnél kisebb bukóval akarom majd továbbadni.
Jelenleg tudnék egy ZTE Blade-t, aminek a képernyő üvege be van repedve, de kb alig látszik.
15k-ba kerül ez. Viszont ez nem biztos még hogy eladja az illető, szerintetek jó vétel lenne ez, el tudnám adni kb ennyibe 2 hónap múlva? Másik ajánlat mi lenne?
Köszönöm előre is -
gtamate2
veterán
válasz
Rotate #40198 üzenetére
Köszi az infókat
Ez a Neo V nagyon megtetszett fekete színben, ez a ph által tesztelt fehér valami nagyon csúnya szerintem, bár lehet élőben más. Formára is korrekt, kijelző is, főleg ha üveg
Ez a 480*854-es felbontás is nagyon szép, monitoron is pixel mentesek voltak a mentett képek, szóval azt hiszem az fog maradni
A galaxy W-ért pedig nem szívesen adnék ki +15k-t, szerintem annyival többet nem ér. -
gtamate2
veterán
agabe,Rotate: Köszönöm szépen az infókat, kicsit félek az Anderno 205 gpu-tól hogy gyenge lenne, de megnéztem és xda-n is írják hogy a hd játékok szépen futnak rajta, szóval csak nem lesz gond. A procija viszont bejövősebb, a zongoralakk nem tetszik.
A kijelzője milyen amúgy? Nem ilyen gagyi műanyag? -
gtamate2
veterán
válasz
molnarpeter #40177 üzenetére
A SGS-en nincs vaku, ezért nem néztem, a defy+ nem ér a neo v-nél 10k-val többet, ugye?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Jelenleg egy Galaxy 3-am van, úgy néz ki hogy el tudom adni 18k-ért. Olyan 55k-ig gondolkodom telefonokban.Az előfizetésem is lejárt ebből a táblázatból az XS-es csomagokból tudok választani: [link]
De akár használt is szóba jöhet.Ami fontos lenne nekem:
-minimum 3.5"-os kijelző
-örülnék az üveg érintőlapnak is mivel nagyon gagyinak találtam a galaxy 3 érintőkijelzőjét, pl. az ipod touch 2g-mhez képest.
-Viszonylag erős hardver, ugyanis játszani is szeretnék, akár 3D-s játékokkal.
-Valami normális/átlagos kamera, vakuval hogy azért picit sötétebb helyen is tudjak fotózni.Én a Defy+ -t néztem, ami kinézetre is jó, és megfelel kb minden kritériumnak.
Volt már nálam Galaxy Ace is, de a kijelző felbontása nem volt olyan nagyon megnyerő, meg nem tudom hogy azon lehetne-e 3D-s játékkal játszani.
Rootolás, főzött rom felrakással nem lenne probléma, ha esetleg ezzel jobb lenne a telefon.
Még ott van az Xperia Neo V, amit nem tudok igazán hova tenni, élőbe nem láttam még, csak a mobilarena tesztben és fehérben nem igazán tetszett.
Meg ez a Live with walkman se tűnik rossznak, csak a kijelzője kicsinek tűnik.Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
gtamate2
veterán
Sziasztok.
Lenne gyors kérdésem. ZTE Blade vagy LG Optimus one?
Moddingolás mehet, az ár ugyan annyi. Fél óra múlva venném, de teljesen tanácstalan vagyok, szerintetek? (ismerem mindkettő előnyét hátrányát) -
-
gtamate2
veterán
válasz
vinacarlos #17967 üzenetére
Nekem a galaxy 3-ról vannak tapasztalataim, elmegy akár 4-5 napot is kevés nyüstöléssel. Én elég sokat használom így 2-3 nap alatt merül le, de ha bekapcsolt wifivel,gps-el, netezve egész nap akkor 1 nap alatt is ki lehet végezni, de nekem nem sikerült még.
Az oka, hogy ugyan az az akksi van benne, mint a Samsung Galaxy S-ben, de a kijelző felbontása csak 240x400 és kisebb a proci is. -
gtamate2
veterán
válasz
RootRulez #17844 üzenetére
Beleástam magam a témába, szerintem a Defy jobb választás, procija azonos teljesítményű (benchmarkba rusinál több pontot kapott mint az sgs és a desire link )
A defy strapabíró, nem lesz semmi gondja ha egyszer kétszer leejted.
PowerVR SGX530 grafikai gyorsító, ilyet használnak az iPhone 3gs-nél is (legalábbis sgx-et)
A defy támogatja az n-es wifi szabványt, valamint némileg nagyobb az akksija és tovább is bírja.
A desire előnye viszont a super lcd képernyő.Tehát szerintem a Defy a nyerő, és egy 10-essel olcsóbban is megúszod.
Összehasonlítás -
gtamate2
veterán
válasz
Dhampir #17834 üzenetére
Navigáció szempontjából elég nehézkes mindkettő.Mivel a SGS romjában elrontották a gps szoftvert, ezt meg lehet oldani root esetén, van akinek egy marketről letöltött program után is látja a jelet, vagy főzött romot teszel rá, ami jóval gyorsabb a gyárinál.
Az Optimus 7 esetén pedig ha jól tudom még nincs valami jó offline navigáció, vannak magyarok is, de nagy nevek (Igo,navigon,sygic,stb) még nincsenek, de mint írtad folyamatosan fejlődik ez a része is.Másoknál ahogy olvastam tökéletesen működött a gps.Passziánszozni pedig mindkettővel fogsz tudni
picur220: Csak hogy a jelenlegi ph teszt által képet mutassam: market.
Tehát ha szeretne játszani akkor a jövőben biztos hogy fog tudni, a microsoft által megadott kritériumok miatt, ami az androidnál koránsem ilyen magas, ergó könnyebben tudnak játékot optimizálni a telefonra. -
gtamate2
veterán
válasz
Gino73 #17621 üzenetére
A galaxy 3 gyárilag lejátsza a divx,xvid és avi filmeket, legalábbis a többségüket, találkoztam már olyan tömörítéssel amivel nem boldogult, de ritka. A wifije szerintem egész jó, nem dobálja a kapcsolatot, de a 3d játékok kiesnek, az egyszerűbbek elfutnak, de pl asphalt igencsak szaggat.
Az x8-on csak 1.6-os android van, míg a G3-on 2.1 (de elvileg mindkettőre készül a 2.2)
Viszont az x8-nak 320 x 480 felbontású a kijelzője, míg a G3-ak 240 x 400.
Mindkettőre van főzött 2.2 rom.
X8-on való játszás:
"A játékok elindulnak 2.1en, de játszhatatlanok, mert az irányítás kicsúszik a felbontás miatt, vagy abszolút nem passzol. Illetve rengeteg textúra helyett feketeség van. A reckless racing viszont megy rajta, ami a jobbak közül van."Tehát játék szempontjából kb mindkettő kiesik.
Na meg még annyi hogy a g3 tudja az n-es wifit kezelni, valamint 512mb rom-ja van, míg az X8-nak 256mb. Ramból mindkettőben 256mb van.Viszont a g3-nak vannak hibái: az akkut nem mutatja megfelelően, a % le szokott esni hirtelen, egyes embereknél dobálja a hálózatot 3g esetén.
-
gtamate2
veterán
válasz
Klemens #16870 üzenetére
Ugyan ezek a követelményeim voltak amikor telefont vettem, nekem a Galaxy 3-ra esett a választásom, mivel rühellem a rezisztív kijelzőt, és szerintem böngészésnél sokkal kényelmesebb kapacitívval böngészni. Valamint a galaxy 3 alapból lejátsza a divx-et. Ha a GPS-t nem akarod használni akkor abszolút jó vétel szerintem.
A kijelző nem a legjobb, de szerintem nem pixeles, mellette van ipod touch-om is, és igaz hogy annak szebb a kijelzője, viszont nekem kényelmesebb a galaxy-n netezni, mivel egy Delphy browsert leszedsz rá, és a kijelzőt csak lefelé kell tekerni, mivel a szöveget a képernyőhöz igazítja.
A lényeg ha nem akarsz komolyabb 3D alakalmazásokat használni és GPS-t sem akkor szerintem tökéletes. Egyeseknél viszont eldobálja a 3G alatt a térerőt, bár nálam ez soha nem fordult elő. -
gtamate2
veterán
válasz
Inarus #15534 üzenetére
Na végül egy Galaxy 3 lett 2 év garancia, 2 év telenor és 1 év tarifa függőség (havi 2500ft). Idáig nagyon tetszik, már teleraktam a legfontosabb programokkal, már csak gps programot keresek hozzá, mellesleg ha tudtok valami jót szólhatátok (ár nem számít).
Szóval köszönöm a tanácsot, jó vétel volt szerintem -
gtamate2
veterán
válasz
Inarus #15534 üzenetére
Redbull mobile-t nem is néztem, mivel a jelenlegi kártyámat megtartom ami előfizetéses, és ezt a Redbull esetében nem tehetném meg, a simpliall tarifacsomag miatt. A galaxy 3-at pedig 2 év hűségnyilatkozattal, tarifacsomag nélkül néztem úgy kerül 43-ba.
Amúgy a spica már régebbi, a procija is gyengébb, ezért gondoltam a galaxy 3-ra. -
gtamate2
veterán
Olyan 40-50k környékén nézek telefont független vagy telenorost.
Wifi, android amik kellenek. iPod Touch 2g mellé lenne.
Egy Galaxy 3-ra gondoltam, viszont ez az LG Optimus is tetszik. Játszani elvileg az optimus jobb a grafikus gyorsító miatt ha jól tudom. A galaxy a pannonba 42 lenne, az optimust pedig 55 lenne (függetlenül)
A galaxy-ra gondoltam nem hinném hogy plusz 13k-t megér az optimus.Ennyit látok ami jó áron lenne, talán még egy 5800, bár az is 35-40 szóval akkor meg megint csak egy új galaxy.(SE-ra nem gondoltam, nem jönnek be az okostelefon szériái)
Előre köszönöm a válaszotokat.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest