- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo #22023 üzenetére
Amit én ismerek, az WiFi-n keresztül megy, vagy még utorrenthez van távvezérlő szoftver, ha azt használsz
Itt többet tudnak segíteni. A neten is lehet kicsit javítani, logouton volt egy írás, előtúrom...
Szerk: Itt találsz a dologról cikkeket.
mp
-
-
Mono_G
tag
válasz
bluobluo #20665 üzenetére
Ha nem gond a kisebb felbontás, akkor esetleg nézd meg az LG P500 Optimus One-t.
Ha T árait nézem kártyásan, akkor a Blade 43e az LG 55e, DE a speedshopban függetlenül az LG 46e.
Érdemes elolvasni a teszteket is róluk.szerk.: későn vettem észre hogy esetleg vodásat szeretnél, ott az árakat nem néztem.
Üdv
-
válasz
bluobluo #20230 üzenetére
Ha otthon van Wifi routered, akkor otthon rácsatlakozol a netre, és amíg a hatótávolságon belül vagy, addig netezhetsz. Vagy ha máshol vagy, és van ingyenes wifi hotspot, arra is fel tudsz csatlakozni, vagy melóban/suliban, ha tudod a kódot. De ha kint vagy a pusztában, vagy 2 város között, vagy valami, és nincs wifi, akkor nem tudod használni.
Szerk:
De ha arra gondolsz, hogy USB-n rácsatlakoztatod a telefont a gépre, és a telefon mobilinternetét osztod meg a géppel (routerként használod), az is lehetséges. -
Bdanyy
addikt
válasz
bluobluo #20175 üzenetére
Azért megnézem milyen lesz az a laptop 1 év után, meg tényleg jó összehasonlítani a kettőt... Minjdárt jön valaki hogy annyiból i7 konfigot vesz.
Blade szerintem ami megérné talán ilyen árban, a kijelző miatt, de multimédiában 0 még egy desiehez képest pedig az sem nagy szám, meg nyilván lassabb és flash ilyesmik nem lesznek az arm6 miatt. Viszont ha ezek az extrák nem kellenek (kamera zene flash sense stb) akkor teljesen jól használható
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
bluobluo #20167 üzenetére
45 ezer forinttól nem drágábbat
kb hasonló vagy közeli tudással bírjon mint egy HTC Desiremost őszintén, te ezt komolyan gondoltad???
nem véletlenül drága a Desire...
nagyon jót somolyogtam ezen
vegyél Bladet, az hasonló tudású (bár nem nevezném tudásnak amit az "tud"
), mint a Desire, azon is Android fut
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest