- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Baylee
csendes tag
válasz
albiosz #17045 üzenetére
Igen már az ottani SF-ekben (Blade) sem AMOLED van, az első széria volt olyan. Viszont más specifikáció sem jók amik mobilarénán van fent. Kijavítanám ha nem gond.
Memória:
256 MB RAM, 150 MB ROM felhasználható
512 MB RAM csak régebben le volt korlátozva, egy T-pontban történő szoftverfrissítéssel emelhető, ez a frissítés nyújt megoldást a szürke-kék képhibára is. -
Dhampir
félisten
válasz
albiosz #17267 üzenetére
Lehet, hogy érdemes lenne március-áprilisig kivárni, bár addigra elfogynak az olcsósított régi és "legrosszabb" esetben még használható HTC-k (Tattoo, Touch2).
A Defynek vagy az SE X10-nek nem valószínű, hogy fél éven belül jelentősen esne az ára, főleg ilyen meggyengített forint árfolyam mellett.
-
Klemens
őstag
válasz
albiosz #17109 üzenetére
E52 nem tetszik, jelenleg egy E51-et használok, de az nem az enyém, tesóm céges telefonja és ha elhagyom a tökömet letépi.
Én szemezgetek az N95 8GB-os verziójával és nagyon tetszik az N96, tudom, gagyi az N96, de szvsz arra jó lenne amire én szeretném használni.
Ennyire még nem voltam döntésképtelen telefonvásárláskor. -
Narxis
nagyúr
-
válasz
albiosz #16730 üzenetére
Miután kiderült hogy N79emet (nem javítható, le kell vásárolnom) cserélnem kell sürgősen, kibírtam röhögés nélkül.
Nem vagyok tapitelefon rajongó, af+led,gps,wifi kell, lehetőleg gombokkal, monoblokkosan, okostelefonság nem feltétel. Egyedül az Elm felelt még nagyjából meg, de hát van 1-2 dolog amiben nincs a helyzet magaslatán, plusz nokiára kell cserénem, ez Elm ideiglenesen van.Amire a nokiánál le tudom hasonló összegért/tudásúra vásárolni a telefont azaz X6.
N86 csúszka miatt nem igazán bejövős, ettől kicsit jobb ha tapis de egy darabból van, pl egy CC-1001 megtoldva.
Idáig teljesen elfeledkeztem róla, hiszen az elején hallva született a 32gigás a comes with music-os verzió, a 8gigás viszont 70 pénz még a bemutatótermekben is. Ha esetleg nem én vagyok az egyedüli akinek elkerülte a figyelmét... -
krisztian112
senior tag
válasz
albiosz #16730 üzenetére
albiosz
A symbian^3 lehet, hogy kellemes rendszer, de szerintem nem ezért fogják megvenni a készüléket. Többi véleményeddel egyetértek, viszont szerintem egy androiddal vagy egy WP7-tel sokkal jobban ellehetni adni még a szerényebb hardverrel is. Nemértem a nokiát. az N97 álomteló lett volna számomra de amikor kipróbáltam elment tőle a kedvem főleg a lassúságtól és a rezisztív kijelzőtől. A kamerában viszont egyáltalán nemértem őket. 5800-ban 3.2mp köépkategória AF ellentétben C7 felsókategira mp FF. Hol itt a logika?
-
D@niel
addikt
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
albiosz #15796 üzenetére
Hello!
Az újabb telefonoknak azért lehet előnye, mert más technológiával müködnek, illetve újabb operációs rendszer van rajta, azonban ez a Nokiánál nem így van, ahogy az elmúlt évet láthattuk. Szerintem ha Nokiánál szeretnél maradni, az 5630-at javaslom a vaku megléte miatt, a gyorsasága miatt, illetve amiatt, mert a te szempontodból szerintem a használhatóságot nem a rezisztív érintőkijelző fogja meghatározni. Gyors telefon. Én leteszem a voksom mellette.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest