- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
blt.62
őstag
Itt mindenki telefont keres évek óta már,nem csak én. Cserélgetem is őket,de egyszerűen nem találok olyan mobilt amelyikkel hosszabb időre elvolnék. Most egy N97-l vagyok,különösebb gondom nincs vele,csak meguntam. N8-t akartam venni,de azt is lealázták a fórumokon. A Samsung sgs-t az aksija és az anyagminősége miatt szidják. Egyébként én is tudom,hogy tökéletes mobil nincsen és nem is lesz de mégis mások is állandóan a tökéletest keresik a fórumokon. Marad az N8.
-
Babetta-X
senior tag
Az ára miatt zártam ki igazándiból. Ez a nem ugyanaz a kamera dolog érdekes nekem, mivel végülis ha ugyanolyan 5mpixeles carl zeiss van benne, és még a ráírt AF szám is ugyanaz, meg az SW is ugyanaz akkor mitől más mondjuk egy 6220C vagy egy 6720C
Amúgy a gyors 600mhz-s proci jósága is könnyen elveszik a 340mhz-val szemben, ha az akkumulátor üzemidőt nézzük.
Tényleg érdekes a Nokia marketingja, sok jó telefon marad a "süllyesztőben"
-
Ja hogy multitáccs
. Azt nem tudja. Bár, Defynél nekem szempont volt hogy ugyan m.t.-os, legyenek rá olyan programok, amikkel tudok zoomolni 1 kézzel is normálisan/biztonságosan. (Engem valahogy nem vonz, 1 kézből nem kényelmes/biztonságos, 2 kézzel meg mél íráskor vagy hsz íráskor fogom-ott nem kell zoomolni-, olvasás/képnézegetéshez ne kellejen már 2 kéz.)
Eleve köcsögök, hogy nem a legaljába rakják az akksit, hogy lent legyen eléggé a súlypont. Ágyban esete ha még valami eszembe jut, elég kényelmetlen fogni középső súlyponttal a telefont, ki akar bukni a kezemből a pofázmányomra. Félek hogy hasonló lesz az 1kezes multitáccs.Eljátszottam a gondolattal hogy N8ra fizetek még a cserénél... N8ban az tetszik h tud OTG-t, pár óráig lekötne hogy szebb játékokat tud futtatni,frankó kamerája van,gg, meg hogy nem kell papírlak a hátlap alá
. Öhm... 3főkép nem izgat(akkor most is lenne),HDMI sem kell nekem... és mégis bő két darab X6ost kapni érte (mintaboltos árak). Plusz még sw fronton nincs messze olyan supportja mint a v5-nek (ahogy a nokiaprogramokon látom).
szerk: Sőt, a végén arra jutottam (amíg nem tudtam a levásárolandó összeget) hogy inkább egy X6 meg mégvalami, és az utóbbit eladom, mert annyi pízt nem ér meg ez a pár fejlesztés. Nem keveslem/szarozom az N8-at, elég jó cucc; csak nem ér kétszer annyit nekem az a pár apróság. -
Igen, az N79et ke kellet vásárolnom, ez az egy volt 100pénzig nézve ami megfelelt. N8 is megfelelt volna, de 150ért árulták. Szívem szerint újra N79-et választottam volna
.
Ezt a részét nem nagyon értem hogy "pont a kijelző miatt nem fogok arra váltani". Mert nem amoled? Képe frankó, érzékenysége nagyon jó (sztem jobb mint a Desire kijelzője, de hogy nem rosszabb az tuti); egyedül az jönne jól ha még kevesebbet ennen (napi 1-2 órát wifizek is, harmadik napra esélyem sincs töltés nélkül).
-
Melyik teszt alapján? Mobilporton N97 Minihez hasonlítják (már comes with music nélkül):
"Mivel hónapok óta N97 minit használok, és mivel a két telefon elég közeli rokona egymásnak, leginkább hozzá fogom mérni az X6-ot."
...Az összeszerelési minőséget, illetve az anyagválasztást nem sok kritika érheti, mindenesetre az N97 mini fém hátlapja helyett ezúttal csak egy egyszerű műanyag borítást kapunk.
...A Nokia mobilok közül ma [szerk: 2010. március 22.]egyértelműen az X6-nak van a legjobb kijelzője, köszönhetően a kapacitív technológiának, mely sokkal jobban kezelhető, mint az N97 mini ugyanakkora méretű (3,2 colos), de még rezisztív panelje.
...az X6 TFT LCD-je fényévekkel szebb képű és sokkal kontrasztosabb, mint az N97 mini kijelzője.
... A karcolásálló üvegborítást kapott kijelzőn nincsenek továbbá azok a zavaró átlós csíkok, amik az N97 minin még jelen vannak... [N97 sztem a rezisztív technika miatt nem lehet karcálló, nem? Plexi kell neki, üveg nem jó.]
... A fókuszálás és a képek elmentése körülbelül olyan sebességű, mint az N97 mini esetében, és a képminőség is teljesen hasonló. "Ugye a widget tudás nem nagyon plussz, hisz a többi v5-ösre is könnyen megoldható garivesztés nélkül.
N97nek a hátlapja fém, X6nak a két oldalsó csík.
Na most ha szebben szól, erősebb az akksija, jobb a kijelzője és vékonyabb/monoblokk, fényképezője és többi hw dettó(ugyanúgy calrzeiss, led, nincs kameravédő, nincs fm transmitter, detó proci/ram, ugyanúgy WH205 jár hozzá, satöbbi,satöbbi)...
Igaz hogy nem használtam N97et, de 5800/5230at igen, a kijelzőjüket utáltam, és most az X6 után is utálom. -
Mivel gyakorlatilag hibajavított N78, sztem mindenképp megéri, és hozz lehet szokni hamar a érintős gyűrűhöz is
.
Nem okosban talán SE Elm-et is lehet kapni ennyiért, van akiknek még jobb lehet mint az okostelefonok (pl húgom/aki nem szeret fórumot és nokiaprogramok.hu-t bújni ), és wifi,af+led,gps, minden van, ráadásul gyárilag jól 'felprogramozva'.
-
Babetta-X
senior tag
Most mindkettőtöknek válaszolok :9
Nekem volt sima N95-öm és annak elég nagy volt a fotó gomb utáni várakozása. Nem tudom, hogy ezt a 8GBs verzióban kijavították-e de nem hiszem. Azt hittem az e52 is AF-es, de csak mert manapság már minden AF-es
Az N79 tényleg elég jó Nővéremnek olyan van, nem semmi telefon, de sajnos 30e alatt esélytelen próbálkozás. Nomeg nekem a szoftvere sem tetszik, hogy őszinte legyek. -
blt.62
őstag
Nem tetszik a gombsora,egyszerűen nehéz az írás rajta.Valahogy nem jó a nyomás pontja.Az aksi idejével se vagyok kibékülve. Amúgy nem rossz mobil,de eljárt felette az idő. Csak az a baj,hogy még mindig az élvonalba számít mert a gyártók nem erőltetik a "nem érintős" mobilok fejlesztését és kiadását. A nokia 6700 slide újabbnak számít de arról meg nem tudok semmit,nincs a haveri körömben. Az még bejönne kinézetre,és anyag minőségre.
-
Rav3n02
senior tag
-
AcélAgyar
tag
-
AcélAgyar
tag
Elvileg a flash alapú We-Travel progival megoldható a navigáció probléma.
(Egy link hozzá: http://upfone.hu/content/teljesen-ingyenes-offline-java-navigacio-we-travel )
Amiket felsoroltál, elég jó telefenok, csakhát egy N8-ra nincs pénzem.
Eléggé szimpatizálok az LG Arenával, de ezt az N97-t meglesem magamnak. Amúgy köszi a választ.
-
"Ha egy picit is értenél a fényképezéshez akkor tudhatnád, ha a lencse nagyon nagy sugárzást kap (ergo nappal szemben állsz) akkor a vaku ellenfényével tudsz segíteni a dolgon."
Hát. . . sokat foglalkozom ilyen dolgokkal, de erről még nem hallottam. A záridőt tudod vele rövidíteni, illetve tudsz egy ellenfényt adni egy közelebbi tárgynak, vagy portrénak, hogy ne legyen annyira éles fénnyel világított mondjuk egy női arc. . . de másra alkalmatlan.
-
"Desireben egyátalánnincs, iPhone-ban meg csak egy pici vaku van."
WTF? Mindjárt lekaparom a sajátomról a ledet, mert biztos csak matrica
"Mert oké, h ált. nappal fotózik az ember, de ellenfényes szituációba gyakran belefuthatsz"
WTF2? Mi köze az ellenfénynek a vakuhoz/ledhez?
Amúgy meg ha a fényképezés nagyon fontos - jó minőségben, akkor a Desire nem alternatíva. A HTC-k híresen szar képeket csinálnak. Telefonon mutogatni elmegy, de másra nem alkalmas.
Ebben az iPhone 4 biztosan jobb.Philip22:
Én egyértelműen HTC Desire HD-re voksolnék. Nexus S meg szerintem jelenleg semmivel sem kiemelkedőbb, mint a piac bármely másik ajánlata.
-
Philip22
csendes tag
Igazad van, a 2 év tényleg hosszú idő és én is "féltem" tőle, hogy ezt fogjátok rá mondani, de máshogy nemtom megvenni, annyi lóvém nincs rá...
Elég gyorsan fejlődik az Android, szval nem tudom meddig lesz "elég" a Desire HD tudása... Köszönöm szépen a választ!
Egy pont a DHD-nek!
-
kenguroo
tag
Azért én nem esek hanyatt ennyire a HTC-től, tény hogy az egyik legjobb, de szvsz azért a pénzért amiért egy HTC-t veszel sokkal kevesebből veszel magadnak egy Samsungot, vagy LG-t amik hozzák ugyanazt a minőséget és teljesítményt amit a HTC, ráadásul ezeken is ugyanúgy van android.
Számomra csak annyi előnye van a HTC-nek, hogy náluk lehet általában a leghamarabb frissíteni az új androidra. -
MarioAna
senior tag
Én is eléggé symbian párti vagyok, anno a SE K600i-met cseréltem le egy Nokia 6600-ra, ami után jött a mostani 5700, ez főleg a zenetudás miatt.
Egyelőre a szívem az N560 felé húz, a hirdető tag viszont nem válaszolt még az üzenetemre, pedig folyamatosan aktív itt PH-n....na mind1, hátha észreveszi idővel
.
-
MarioAna
senior tag
Én is néztem, de az M600i-nek 2.6"-os képátlója van, a P990i-nek meg 2.8"...árban körülbelül egy szinten vannak, a P990i meg majdnem minden tekintetben jobb, viszont még félek hogy ennek is kicsi lenne a kijelzője nekem.
Aprón találtam egy Fujitsu-Siemens Loox N560-at, ahogy néztem ez is megfelelne a céljaimnak. -
ochee
csendes tag
Köszönöm az eddigieket!
akos3, igen, én is az N8-ra szavaznék, viszont Karma-nak igaza van a gombokkal kapcsolatban
a C7-et most azonnal megvenném annyira jól eltalált darab, csak az a kamera... túlságosan elkényeztetett a mostani autofókuszos Zeiss objektívje...
ha jól látom eddig, más márkában annyira ne gondolkodjak, inkább az igényeket alakítsam a kínálathoz? -
gunszt
tag
Igen, a 3GS jó állapotban bőven 100 felett van sajna...Nem vagyok Apple fan de a 3g nagyon jó lenne csak a lassúsága megijeszt kicsit videókon, hogy wifin egy oldalt több percig tölteni ?? ez a bajom vele csak... Hero meg designra nekem szép és gyors is, multi touch, szal minden passzol egyedül az a baj vele hogy 3d kártya hiányában semmi jó játék csak ilyen nagyon alap...
PSP meg itouchra én is gondoltam már, de akkor 2 készüléket kéne hurcolászni, és szeretném megoldani egybe, meg PSP elavult már nagyon, persze jó kis gép, itouch meg neméri meg szerintem mert kis pénzt ráfizetsz és kapsz egy iphonet, az új itouch meg 70ezer...annyit nem szeretnék rászánni mert akkor még kéne egy telefon is mellé és az úgy drágába jön ki
-
gunszt
tag
Igen ez nagy érv mellette, de az újak már nem mennek sajna a 3Gn...pl most jött ki a Fifa 11 az már nem megy rajta... de ami engem nagyon zavar a 3G-ben azaz hogy nagoyn lassú , és főleg a böngészőben, van hogy több mint egy percig tölt egy oldalt wifin keresztül, amit még az én pulseom is behoz fél perc alatt, és ez szerintem elég dúrva...
-
errorcode06
őstag
Az az igazság hogy több ismerősömnek és munkatársamnak is iphone-ja van. Nem azt mondom hogy rossz telefonok, de nekem valahogy nekem nem tetszik a design-ja. Viszont, a minap olvastam egy tesztet a motorola xt720-ról. Arról mi a véleményetek ? Esetleg személyes tapasztalat ?
-
ViTaZi
aktív tag
Igen engem. Sose szerettem a szimpla, egyszerű dolgokat és a mobil témában is eléggé jártas vagyok csak nem ezen a részen "mozgolódtam" idáig. De ez bejövős. Szép képe és tetszik a formája. A symbian-t öregnek találom már. Meg kéne újítani. Az android-ot többrétű és a jelenleg leggyorsabban fejlödő os. De ez persze változhat.
-
ottar
tag
Most egy E51-et nyúzok (illetve nyúztam, míg a harmatgyenge akku miatt ki nem vágtam a francba), de nem győzött meg igazán. Ami leginkább zavart benne, az a nem igazán jól működő szinkronizáció volt az outlookkal. A naptár még rendben van, de a tennivaló lista egy idő után botrányos mértékben eltért a számítógépeimen és a telefonon, azaz gyakorlatilag használhatatlan lett (kipipált feladatokat még élőnek vett, stb.). És ezt én eléggé nehezményeztem.
De ha azóta vannak fejleméynek ezen a téren... Mit ajánlasz? (Szinte mindent használtam már, anno Palm, aztán WinMo (több PDA, és két okostelefon), most Symbian, de sokat nyúzom a nej iPhone-ját is. Androidot és Blackberryt még nem használtam. -
adp
őstag
én eddig gsmline-nál láttam ott 400 ezer jó magyar forint...
hol lehet kapni 160kért??? annyiért 3gs-t alig kapsz.....Szerk: jó találtam 245 ezerért is...... elég fura hogy 150 ezer külbség van közte.
na de akkor se normális aki ennyit kidob egy telefonra ...amúgy meg ilyen hibával mit éreznek ennyi pénzt elkérni.... szánalom...
erre most bárki bármit rákontráz hogy ilyen jó olyan jó ennyi pénzért...annak csak gratulálni tudok a kockaságához.... -
tjb007
nagyúr
Már kapható ITT és ITT is csak körül kell nézni.
Az iPad külföldi ára is átszámolva 115.000 Ft mégsem lehet (a jövőben sem) ennyiért kapni.
5800 úgy jön ide, hogy a C6 egy az egyben egy 5800 QWERTY -vel és 5MP -es kamerával kiegészítve.
8MP -es kamera meg a C6-01 -ben van, na azt még tényleg nem lehet kapni. -
Lacce92
csendes tag
Háát őszintén megmondom nem próbáltam..de nem is tudom ott melyik lenne a legerősebb hardweres...meg akkor is..symbian játékok nem jó minőségűek..egy két kivétel van...ezért is gondolom a váltást..de azt már ismerem teljesen..4 éve van symbianos telóm..ezért is nehéz váltani.
-
tariattila
veterán
realizálódik az egy újabb szoftverrel... hozni fogja a nagy átlag nokia bug mennyiséget...
nekem egyedül a térerő gondjai jelentettek gondot... ezért kellett mennie...
a fülesre visszatérve: nem csak azon múlik ! a hardveren ugyanannyira...
ha zajos a teló és sávszűk a frekvenciaátvitele akkor egy jó fülessel még sz_rabbul fog szólni !!! tehát a telót jól meg kell választani (és kevés az ami ebből a szempontból jó...én kipróbáltam nagyon sokat) -
Nordic
Közösségépítő
Kár hogy nem tudsz valós érveket mondani.....
, pedig pont azok kellenének...Hát a letöltött zenelejátszót már tanácsolták... Ez az összehasonlítás meg hát egy két számomra felesleges dologtól szinte ua. csupán a moto kijelzője kicsivel nagyobb. Fogalmam sincs melyiket vegyem, pedig mindkettőről olvastam teszteket, de sajnos gyakorlati tapasztalattal nem találkoztam, lehetőségem meg nincs itt vidéken, hogy mindkettőt megnyomkodjam....
fizzdani: Egy kis pluszpénzzel talán egy LG GW620 is kijönne belőle, bár a rezisztív kijelző nem tudom mennyit ront az értékén...
-
Inarus
addikt
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest