- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
joey04
titán
45-50k között melyik a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező droidos teló?
-
joey04
titán
válasz
TMT7TMT7 #30224 üzenetére
Szerintem azért annyira nem hulladék a Sensation. Pl a sgs2 ellenében biztos a HTC-t venném. Nekem a samoled+ kijelző túl élénk, nem megfelelő a színvilága, és ezen ugyan lehet állítani, nekem nem nyerte el a tetszésem. bár a feketéje jobb, de minden másban jobb számomra a htc féle slcd. Magasabb a felbontás is, ez is fontos lehet pl böngészésnél. Felmerülnek gondok a htc-nél, pl a porosodó kijelző, de van olyan akinek 2 hét után előjön, van aki meg megjelenés óta használja, és semmi baja. figyelem a topikját, mert ugyan i4-em van, de néha veszek mellé valamit kipróbálni, és a sensation lenne a kiszemelt. neked kell kitapasztalni, mert pl a samura is van panasz: [link]. melyik mennyire igaz, az jó kérdés. de itt egy jó kis összehasonlítás.
A HTC Sensation nyeri a legjobb kezelőfelület, a legjobb felbontású kijelző, illetve a legjobb anyaghasználat díját. Szintén ez a telefon kapja a legjobb videorögzítésnek járó vándorserleget, a dupla vakuért pedig a zsűri különdíjban részesíti. A Samsung Galaxy S II kapja az érzésre a leggyorsabb telefonnak járó virtuális kupáját, a legszebb kijelzővel, a legkiegyensúlyozottabb kamerával és a leghangosabb zenei produkcióval is besöpörheti az elismeréseket.
kinek mi a fontos.
-
joey04
titán
válasz
Fajerka #27325 üzenetére
a képernyője élőben nem szebb. Kamerával kapcsolatban passzolom a kérdést, de nagy különbségek nincsenek minőségben, szar telefon minőség.
De ha ilyenek is fontosak, akkor pl a videó fullHD a HTC-ben. A több ram is nagyot dob a teljesítményen, még ha a Sense zabál is. A többit mások már leírták, szóval tőlem is +1 a HTC-re, ahogy az Arc topikban is írtam. Videó meg egy dolog, hidd el, van olyan gyors mint az Arc, és pár dologban jóval gördülékenyebb a HTC. És ez az előny egyre csak nőni fog, ahogy minél jobban kihasználja a rendszer a 2 magot. De eleve erősebb vas van alatta, szóval a 2 mag kihasználása nélkül is erősebb, gyorsabb, jobb.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #23728 üzenetére
-
joey04
titán
MC Pite után egy kicsit más vélemény a böngészőről, és a Symbian rendszerről, az alájuk pakolt vasakról: [link]
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17611 üzenetére
kb azonos szint szerintem, ha van is bármelyik javára különbség, az elhanyagolható. arra rábólintok, hogy főzött rommal, meg lagfix meg egyéb buherával gyorsabb, mint a GS, de a 4est akkor is csak maximum megközelíti.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17609 üzenetére
Én meg használom.
attól még nem lesz igaz.2 SGS-t is tudok szinte bármikor próbálgatni. de hogy ne hidd, hogy apple alles, a wp7 is fürgébb, öregebb vassal.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #17594 üzenetére
lol
-
joey04
titán
válasz
MC Pite #17467 üzenetére
aha látom már. te lemaradtál ott, hogy a fícsörlista számít. lehet bármiben gyengébb, ha gyorsabb, gördülékenyebb. lásd pl jelenleg a 2 magos droidok lasabbak, mint a régi snapdragon procis wp7ek. szépen ferdítesz, csak átlátszó. mindegy, neked más a véleményed, kb egyáltalán nem érdekel, csak engem ne próbálj meggyőzni, én se akarlak téged, te írsz nekem regényeket (nekem 1 hosszabb kommentem volt, de az idézetekből állt). netes dolgokat meg symbian témában jó ha inkább fel sem hozod, mert az a rendszer egyik legnagyobb szégyene. Tudod nem véletlen, hogy anno a flickr-re iphone 3gvel készített képek száma jóval meghaladta a nagy fotós mobilokkal készült képek számát. Ma már nem az a lényeg mit tud a gép, hanem az, hogy hogyan.
-
joey04
titán
válasz
MC Pite #17449 üzenetére
Galaxy 5:
A sebességre nem panaszkodhatunk: piszkosul gyors a készülék, az egy hetes használat alatt egyetlen röccenést sem tapasztaltam.
Galaxy 3:
Az animációk szaggatásmentesek, a menü gyors, a görgetés teljesen olyan, mint amilyet korábban csak csúcsgépekben láttunk. Hasít, na, nem lehet ezt jobban szétcsócsálni, bizonyító erejű videó alant lelhető fel.
és igen, most látszik az, hogy már nem csak a csúcsmodellek tudnak olyan gördülékenyek és gyorsak lenni, hanem vállalható mennyiségű pénzért is olyan gépet kapunk, ami az átlagfelhasználónak az esetek zömében bőven elég kraftot tud biztosítani. Pár hónapon belül ez lesz az alap, aki ennél döcögősebb gépet tesz le az asztalra, azt kiröhögik, és ilyenkor kezdi el félteni az ember a Nokiát...
LG GT 540:
A sebességről nem szeretnék sokat írni, mivel a fenti videó sokkal beszédesebb, mint amilyen én valaha lenni tudnék ebben a bekezdésben. A GT540 gyorsan dolgozik, kellemes élmény használni, bár nyilván nem ő a világ leggyorsabb Androidja. Az viszont biztos, hogy pár program elindításán kívül semmi olyat nem tudunk csinálni vele, amire várnunk kéne: a menüben való mozgás és az animációk megjelenítése folyamatos és gyors.
és egy picit drágább: LG P500
A készülék sebességével a fentieknek megfelelően nincs is probléma, nagyon korrektül működik, a képernyő érzékenysége is rendben van, gépelni kiválóan lehet, egy jól összerakott és optimalizált rendszer hatását kelti az egész.
X6:
Az viszont tény, hogy a mai mezőnyben ez az ARM11-es proci már éppen csak elég, egy-egy jobban sikerült Android rendszerű gép, vagy iPhone használata után feltűnnek már a döccenések a menüpontok megnyitásánál.
iPhone természetesen kivehető a listából, az drágább sokkal.
felsőbb példa:
Galaxy S:
Számoktól és elméleti maximumoktól függetlenül is ki lehet jelenteni, hogy a Samsung új készüléke villámgyors. A menüben való mozgás sebessége az alábbi videón meg is csodálható, nem mondhatni, hogy az újdonság "a leggyorsabb", mivel léteznek más olyan készülékek is, melyek reccenés és gondolkodás nélkül képesek elvégezni a kiadott utasításokat,
WP7es példát meg nem kell keresnem, ugye az az iphone 4 szintjét is kb hozza, sőt...
N8:
A rendszer általános sebességére nem lehet panasz, és talán csak a szemünk érzékeli úgy, de az iPhone 4 sokkal gördülékenyebbnek érződik, nemrég pedig láttuk és használtuk az LG Optimus 7-et is, ami szintén pörgősebb és lelkesebb felületnek tűnt.
i4 itt is kivehető a listából. (bár ez a Nokia csúcs gépe szóval...)
itt viszont ha megengeded kiszállok, majd mindenki eldönti, hogy mi a fontos, és/vagy kipróbálja.
-
joey04
titán
válasz
MC Pite #17419 üzenetére
A 60k-s androidok jobbak az X6omnál?
szerintem sokkalmemóriából nem tudnak eleget rakni mellé (i8910hd?)
256MB. az kevés. az idézett mondat N8 tulajtól van...A többinek örülj, (ha igaz...) én ahogy írtam nem ezt tapasztaltam, és továbbra sem kell egyetérteni vele.
17443: de, egészen pontosan n8as tapasztalat. persze csak egy hasonló droidhoz, vagy a wp7 szifon pároshoz képest
-
joey04
titán
válasz
MC Pite #17410 üzenetére
a vas is gyengébb, mint kéne. a többihez képest akadozó a rendszer működése szűz alapokkal is. a multitask sem működik jól a kevés ram, és az azt a keveset is rosszul használó rendszer miatt. idézet egy tulajtól:
tudnod kell, hogy van 256mega ramod, abból 110 jó ha szabadon van bekapcsolás után. Azon elfér mondjuk egy skype meg egy böngésző, és akkor stabil lesz. De ha beraksz mellé még valami jó kis játékot is, akkor vagy elfogy a memória és bezárul a többi dolog, vagy jön az, hogy alkalmazásváltás közben gondol egyet a telefon, és újraindul.
a fénykép minőség valóban gyengébb ezeknél, de a többi ugye nem, meg azért nem csak ezekre használja az ember gondolom. Maga a rendszer azért van lemaradva, mert lassabb, bonyolultabb, nem igazán zökkenőmentes és felhasználóbarát, programok minősége sem az igazi, és az egész nagyon elavult, instabil. Persze ne a régebbi nokiákhoz mérjük, hanem a kb egy árban lévő android és wp7 modellekhez. persze mielőtt valaki nekem esne, ez egyéni vélemény, nem kell vele egyetérteni!
1407 elírás kérlek!
(17407)
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
picur220 #15961 üzenetére
Talán mert az SGS valós felbontása alacsonyabb, mint aminek hirdeti magát, fehér szín mint olyan nem létezik, és napsütésben gyengébben látható. és a színei messze vannak a valóságtól. és ez mind nem a szifon miatt van, azt felejtsük is el, az új HTC-kben az slcd kijelző is jobb. Egyedüli előny a valódi fekete, semmi más.
tényleg abbahagyhatnád az apple fikázását, vagy inkább ne osztogass tanácsokat. mert ennek így semmi értelme, hogy iPhoneról szó szerint valótlant állítasz, a valódi hibákat meg felfújod. Így nem nehéz gyengébbnek kihozni bárminél. Szóval a többieknek: ne hallgassatok rá van itt elég ember ahogy olvasom, aki értelmes tanácsokat is tud adni.ha pedig ezt: Nem tudom, miért tartják olyan nagyra a szifon IPS-ét, nap, mint nap látok ájfont közelről, de nekem olyan halványnak tűnik...
nem a 4ről írtad, akkor a hozzá nem értésed is igazoltad, még kevésbé lehet adni a véleményedre.
de maga a technológia sokkal jobb
újabb, nem jobb. sőt, egyelőre ahogy írtam is, több a hátránya, mint az előnye. -
joey04
titán
válasz
korpicschess #14576 üzenetére
+1 a samunak
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #14379 üzenetére
dilemmázok, addig ez van
Szept 17 az egyik nagy esélyes, de kiszivárgott olyan, hogy szeptember vége. az meg nem 17.
remélem a héten már lesz hivatalos bejelentés... -
joey04
titán
válasz
korpicschess #14341 üzenetére
honnan az infó??
-
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #14221 üzenetére
Szerintem helyesen megfogalmazva így hangzik az igazság:
Hasonló tudású készülék mind, papíron HW fronton egy kicsit kiemelkedik a Samsung. Árban pedig valóban egy kicsivel drágább az iPhone, mint a konkurensei. -
joey04
titán
válasz
picur220 #14208 üzenetére
A jailbrakenek a függetlenítéshez semmi köze...
jb kell ahhoz, hogy függetlenítsd
az, hogy x telefon többet tud, ne jelentsük ki, én azért veszek iphonet, mert van amit egy sgs, desire, xt 720 vagy bármi más nem tud.
egyébként néztél független i4 16GB vs független SGS 16GB árakat?
drágább, de nem olyan nagy ám a különbség.
a desire meg az XT 720 eleve gyengébb modell HW fronton is, a desire anyagminőségben is.
persze nem azt mondom, hogy az iphone mindnél jobb, hanem azt, hogy attól függ milyen szempontokat veszünk figyelembe. ez egyszerűen nem igaz, hogy az általad felsoroltak többet tudnak, és az sem igaz, hogy sokkal drágább lenne az iphone. -
joey04
titán
Nem igazán figyeltem mostanában a Motorola Android híreket, csak láttam, hogy jön 1-2 egészen kiváló készülék a felsőkategóriába, de mind amcsiba, tehát egyik sem működne nálunk. Van ebben már valami változás? Pl egy ilyen droid X-nek eu-s változata lesz? van ezekről valami hivatalos infó?
-
joey04
titán
válasz
kersakdaved #10412 üzenetére
szerintem az erős túlzás, hogy mindenben jobb a mini. igazából szerintem csak minőségben jobb. jobban össze van rakva. de szoftveresen már 5800 is összekapta magát. jah meg ugye van qwerty. ez kérdés, hogy jó-e, nálam kimondottam hátrány, mert nem használnám. szóval ezeket mérlegeld. amiket írtál, arra jó az 5800 is bőven. szóval azt kell eldöntened, használnád-e a qwerty-t és hogy a jobb anyagminőség mennyit ér neked.
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #10342 üzenetére
nekem volt herom, nem volt gond vele zsebben sem.
-
joey04
titán
válasz
szabacsik #10212 üzenetére
fotóra n97 mini, zenére nekem inkább iphone, jobban bejön az ipod alkalmazás, szebb kezelhetőbb. internetre iPhone! navival sem lesz gond, soknál ha jól tudom most sincs, de nyáron jön a 4es OS amiben van multitasking féleség, így ott már tuti nem elsz gond. egyébként ha nem sürgős, várd meg a várhatóan szintén nyáron érkező új iphonet.
-
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #9991 üzenetére
te úgy mondtad, hogy rossz vétel az O2 régebben, hogy abban sem voltál biztos, hogy WM készülék-e? Nem értettem egyet sok dologban zack véleményével, mert szerintem annyira nem jó az O2 amennyire ő mondta, de ilyen herot, meg N86-t azért odaver.
Eddig is úgy éreztem, hogy sokszor rosszak az ajánlásaid, mert ugyan saját tapasztalatra alapul, de pár nap alatt ilyen betonbiztos véleményed nem lehetne mindenről, és ezzel az oprendszer mizériával ez az érzés csak erősödik bennem. -
joey04
titán
válasz
stargazer #9982 üzenetére
ki lehet kapcsolni, próbáld ki azért, hátha bejön. de lassítani nem lassítja, HTC nagyon figyel erre.
n1 vs desire: desire, már csak a normális gombok miatt is az előlapon, meg szubjektív ugyan, de szebb is szerintem. meg ahogy néztem, eddig valamivel olcsóbb is volt a desire, és abban hivatalosan van fm radio (az n1ben is van, de ha jól tudom eddig nem sikerült aktiválni, vagy ha igen akkor is csak buhera után ami elvileg garivesztős.) ha ez számít esetleg
-
joey04
titán
válasz
stargazer #9969 üzenetére
hát igen, aránylag jól összefoglaltad, semmi sem tökéletes, bármelyiket választod, lesznek hibái...
kiegészítések:iPhone: igen kapacitív, és elfogultság nélkül mondom: ott van a legjobban eltalálva a kezelés, a legjobban beállítva a kijelző érzékenysége.
Desire: van már 1-2 külföldi teszt, és mindenhol nagyon-nagyon dicsérik, persze az sem hibátlan...
HD2: az érzékenységet kijavították az új romokban, ezt személyesen is tapasztaltam. Ha meg ilyet viszel, akkor alap dolog a főzött romok próbálgatása, akkor meg 6.5.x alapú rom rá, az már egészen használható a sense felülettel kiegészítve. Gond inkább a régebbi alkalmazásokkal lesz, amik az őskövület kinézettel érkeznek, és azokat nehéz ujjal kezelni.
Milestone: próbálgattam, de engem nem fogott meg. minőségre sem volt az igazi, sebességre sem. plusz ami szubjektív: számomra egy teljesen felesleges dolog a qwertz billentyűzet, sokkal inkább hátrány mint előny, ráadásul akkor inkább lenne olyan mint az N97/mini/TP2-ben, hogy dönthető.
Én anno a netezés miatt választottam az iphonet, arra használom a legtöbbet a telefonom már évek óta, és ahogy próbálgattam mellette akár androidos akár wines készülékeket (hd2) egyik sem tudta olyan kényelmesen mutatni a netet, ez persze szubjektív.
cserébe van pár értelmetlen/szemét megkötés az igaz -
joey04
titán
válasz
bigmasterg #9852 üzenetére
i8910! A Vivazt megint elrontotta a SE. Kis kijelző, rezisztv panel, nincs kinetic scroll. Sokkal jobb vétel egy i8910. ha symbian kell. Mert én inkább valami androidos cuccot vennék, nekem sokkal jobban bejön az a rendszer, mert kényelmesebb.
9893: ha net, akkor iphone, hd2 (bár ez sokaknak már túl nagy, nekem nem) vagy valami újabb androidos készülék, mondjuk Desire, ha árban ez sok, akkor Legend. Ha most belefér egy 3GS akkor ha van lehetőséged várjál nyárig mert jön az új iphone, amiben szinte tuti, hogy növelik a felbontást. Igaz most is elég a 320*480, de azért nekem egy kicsit pixeles a csúcskategóriás gépekhez képest. Ha nem tudsz várni, akkor vegyél egy Legendet, aztán nyáron van cserélsz iphonera, vagy megszereted és marad...
-
joey04
titán
ceruza nincs hozzájuk, kapacitív kijelző az összes. venni lehet direkt ilyen kijelzőkhöz valót, de nem szokás, mert úgy vannak kialakítva hogy ujjbarát a kezelőfelület. Itt szenved egy kis hátrányt a HD2, mert ott mélyen a wm felületben lehetnek olyan részek amikhez ceruza kéne, ez az új 6.5.x alapú romokkal már nem gond, de ez ugye nem hivatalos frissítés. Valamint a wm programok egy része még most is a ceruzás használathoz illő kezelőfelülettel van megáldva
-
joey04
titán
azóta kijött már hozzá pár frissítés. kérdezd meg a toikjában, hogy találkoznak-e még ezzel a hibával, bár ahogy olvasgattam nem igazán.
az akksi meg még így is több mint 1 napot ment a teszt szerint, ekkora brutális kijelző mellett nem kevés szerintem... ezeket úgyis naponta kell tölteni (mindet, legyen az legend, hd2, desire) ha igazán kihasználod... -
joey04
titán
Az n1ből azért fogy kevés, mert nagyon elrontotta a Google a bevezetését.
Persze, vasban erősebb ez nem kérdés. Nekem már önmagában a nagyobb méretű és felbontású kijelző is elég érv lenne a Desire/n1 mellett. Holnap kezdődik Európában a Desire értékesítése, konkrétan nálunk nem tudom mikor, de tuti, hogy maximum 1 hónapon belül...HD2 a legjobb, legerősebb WM készülék. Megéri az árát.
-
-
joey04
titán
válasz
killipoly #9646 üzenetére
de, bétás progi már van xvidre, de nem az igazi még. Karma tud majd esetleg segíteni ha benéz, ő van otthon android vonalon nagyon. Neki Milestone volt, ott mintha olvastam volna valamit, hogy könnyebb megoldani, de az csak a Motorolán megy, ha jól értettem.
jó ár lesz nálatok nem mondom...
-
joey04
titán
a füles ahogy nézem olyan mint amit anno a herohoz kaptam, nem valami jó...
a videóra ezt írják:
D1 (720x480 pixels) @ 30fps
a xvid viszont szerintem bukta, a hivatalos oldalán ez van:
Video supported formats:
Playback: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv
Recording: .3gpböngésző: a flash menni fog desiren, hd2-vel nem vagyok képben de ha nem is hivatalosan az biztos hogy azon is megy. a maemo féle böngésző nekem hiába lenne jó például, nekem elég fontos a multitouch, az álló nézet és a kapacitív kijelző. nem mindenkinek jön be, mert van akinek túl érzékeny, de a többségnek igen. szerintem nem lesz vele gondod.
ahogy én próbálgattam az androidos jobban bejött mint a hd2 féle böngésző, legyen az opera vagy skyfire. nem volt lényeges különbség gyorsaságra, de pl a görgetés sokkal finomabb, jobb volt nekem. a menü is jobban tetszett.
-
joey04
titán
válasz
killipoly #9630 üzenetére
jó kérdés a kijelző, én azt feltételeztem eddig, hogy a nexus oneban meg a desireben ugyanolyan kijelző van, de abból kiindulva, hogy a legendnek a maximum fényereje valamivel magasabb mint a n1 max fényereje, abban reménykedek, hogy a Desireben javítanak valamit ezen a dolgon a nexushoz képest...
egyébként április végén érkezhet: [link]
-
joey04
titán
válasz
hülyegyerek #9623 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
slimshady #9617 üzenetére
A symbian azért az első most is, mert olcsó, filléres gépekbe is teszik, kijött a touch verziója ami most nagy divat, és nem mellesleg mögötte van a Nokia név. És ennek ellenére csökken a részesedése, ez mindent elmond. Egy Maemo mégis hogy terjedjen el, ha egy darab készüléken van, és az is felsőkategóriás árral jön? nézd meg az android fejlődését.
az első részét nem értem, ki beszélt konkrétan arról, hogy melyik remdszer miben tud többet? Nem ez a téma. Egyébként mindegyik mellett és ellen lehetne hozni konkrét érvet, hogy mit tud és mit nem.
-
joey04
titán
válasz
killipoly #9589 üzenetére
Nem, a HD2-nek sima. De az első WM telefon, ami kapacitív, és tudja a multitouchot, ez azért figyelemre méltó. Itt van az amoledes cikk: [link]
a másik pedig a kép:
na itt a hero és a Legend is maximum fényerőn van. A Hero-n fehérebb a fehér szerintem. A legendben AMOLED van.
Na ezen post alapján a HD2 tűnik jobb vételnek, de én a Desire-t választanám egyébként.
-
joey04
titán
válasz
killipoly #9571 üzenetére
a legend (desire kistestvére) nem küzd a szokásos kezdeti bugokkal, ez szerintem reménykedésre ad okot a desire esetében. viszont androidon nem tökéletesen megoldott a divx videó... és akkor finoman fogalmaztam.
ami a desire mellett szól, az maga az android rendszer ( ez persze szubjektív) meg esetleg, hogy emberibb mérete van. a kijelző amoled. ez lehet hátrány vagy előny. szebb a képe, bizonyos körülmények között takarékosabb, viszont kevesebb a maximum fényerő (engem zavart amikor a legendet meg nexus onet néztem) és a fehér szín nem az igazi. este linkelek majd egy tesztet, meg egy legend vs hero képet amit a fehér szín miatt mentettem le.
-
joey04
titán
válasz
killipoly #9560 üzenetére
a böngészője alapvetőn valóban gyengébb, de nálam elvágja magát azzal, hogy álló módban nem működik (láttam, hogy van valamiféle hack, amivel megy álló módban a böngésző, meg az egész gép, de elég bétás, és nem igazán javítottak rajta. Meg ugye az nem is hivatalos, pedig anno a Nokia megígérte, hogy 2010 előtt lesz olyan frissítés rá, ami engedi az álló módot, a GSMArena tesztjében olvastam)
A virtuális billel az volt a baj, hogy túl érzékeny volt sokaknak a kijelző, és ezért nehézkes volt a használata, de ezt hivatalos frissítés már megoldotta. De persze wm-re van kb 500 féle billentyűzet
kamera az marad gyengébb sajnos.
a filmekre meg persze van program, coreplayer, vagy nem tudom, hogy az ingyenes TCPMP valamelyik verziója megy-e, de a coreplayer biztosan.
A desire ha jól tudom áprilisban jön tesztet még enm láttam, 4 részes videó van: [link]
Szerintem érdemes WM-t venni, mert megmarad a WM 6.5.x vonal is a 7 mellett, még egy darabig fejlesztik, és ha átnézel például a mai WP7 topikba, láthatod, a WM használók zöme nem tartja jó rendszernek... nagyon zárt lett, zártabb mint egy iPhone, pedig azt is sokan szidták emiatt...
-
joey04
titán
válasz
Sly Bp. #9382 üzenetére
12mp kamera minek?
i8910 helyett legyen Vivaz videó.
super amoledről nem nagyon tudunk semmit, remélem jobb lesz mint az amoled.#9393: jó ajánlat, csak úgy bele a vakvilágba, az okostelefon topicban
#9390: ha kell qwerty akkor Milestone, ha nem akkor HD2 vagy HTC Desire. Olcsóbb lesz mint a Nexus One, és Sense felületet kap, plusz hivatalos FM rádiót. Fel lehet ugyan hackelni N1re is, de minek, ha megkapod olcsóbban, legálisan. Ha nem tetszene a sense, akkor kikapcsolható, és alap android 2.1 is használható.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest